Horoscop Urania pentru 26-30 noiembrie 2018: gemenii, nemulțumiți tot timpul

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/11/2018, 14:31
Horoscop Urania pentru 26-30 noiembrie 2018: gemenii, nemulțumiți tot timpul
Iată ce a citit Urania în astre pentru cele 12 zodii pentru perioada 26-30 noiembrie!

Specialistul Urania citește în astre sfaturi pentru cei 12 nativi ai zodiacului pentru perioada 26-30 noiembrie 2018. Previziunile astrologice ale acesteia îi fac pe ei să întâmpine mai ușor neprevăzutul ce urmează. Se pare că Neptun este din nou pe mersul său direct, un Careu în T foarte puternic. Nativii născuți în zodia gemeni sunt predispuși la ceartă din cauza nemulțumirilor sale veșnice.

Iată care sunt previziunile Uraniei către zodiile horoscopului! Află dacă ești printre cei norocoși! „În viaţă, dacă nu te mulţumeşti cu puţin, de regulă primeşti mai mult.Să-i mulţumeşti făcliei pentru lumina sa, dar nici pe cel din umbră ce-o ţine nu-l uita. E bogat cel ce se mulţumeşte cu puţin, mulţumirea fiind bogăţia naturii.”

Horoscop Urania pentru 26-30 noiembrie: Berbec

Urania indică pentru berbeci o comunicare foarte proastă. De asemenea, indică și multe deplasări de o scurtă durată. Continuarea studiilor este în planul dumneavoastră.

Horoscop Urania pentru 26-30 noiembrie: Taur

Veți avea multe discuții pe tema banilor și a situației financiare. De asemenea, se arată că veți avea multe blocaje. Aveți planuri care nu sunt foarte realiste, nu vă știți exact șansele de reușită și nu vreți să puneți asta în vedere, doar vă aruncați în situație.

Horoscop Urania pentru 26-30 noiembrie: Gemeni

Dimineața de 24 vă va surprinde destins, vesel și cu o dispoziție excepțională. Sunteți foarte degajați. Este indicat să faceți economie.

Horoscop Urania pentru 26-30 noiembrie: Rac

Veți avea o perioadă de meditație și relaxare totală. Vor interveni schimbări în planurile voastre și multe amânări.

Horoscop Urania pentru 26-30 noiembrie: Leu

Vă așteaptă întâlniri cu prietenii și dialoguri care vă vor face mult bine. Sunteți preocupați de multe, în numeroase domenii. Sunteți interesat să știți de toate.

Horoscop Urania pentru 26-30 noiembrie: Fecioare

Sunteți pentru relațiile de familie. Vreți să vă petreceți timp exclusiv cu rudele și cei mai dragi. Veți avea o perioadă în care veți fi foarte criticați.

Horoscop Urania pentru 26-30 noiembrie: Balanță

Sunteți mai mult decât preocupați de viața socială. Vreți să arătați impecabil în ochii celorlalți, să fiți perfect.

Horoscop Urania pentru 26-30 noiembrie: Scorpion

Vă așteaptă niște negocieri și discuții foarte antrenante. De asemenea, simțiți nevoia să consolidați relațiile cu cei din jur, vreți multă siguranță.

Horoscop Urania pentru 26-30 noiembrie: Săgetător

Vă veți răsturna orgoliul în ceea ce privește o problemă financiară. Vă este recomandat să fiți foarte liniștit și să analizați tot ce urmeazză. Trebuie să fiți cu un pas înainte.

Horoscop Urania pentru 26-30 noiembrie: Capricorn

Se indică posibile deplasări, nu foarte lungi. Sunteți obligat, de dragul altora, să acceptați lucruri care vă sunt într-un total dezavantaj.

Horoscop Urania pentru 26-30 noiembrie: Vărsător

Sunteți printre norocoși! Puteți reacționa rapid la provocările emoționale foarte repede.

Horoscop Urania pentru 26-30 noiembrie: Pești

O să aveți parte de discuții ccare nu au noimă. De asemenea, datorită unor situații, veți afla cât de sensibil sunteți. Vor exista câteva tulburări trecătoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×