Horoscop zilnic, vineri, 29 noiembrie 2019. Racul întâlnește o persoană pe placul lui

Alexa Serdan   
în Horoscop
28/11/2019, 14:05
Horoscop zilnic, vineri, 29 noiembrie 2019. Racul întâlnește o persoană pe placul lui
Horoscop zilnic pentru vineri, 29 noiembrie 2019. Sursa foto: capital.ro

Horoscopul zilnic pentru vineri, 29 noiembrie 2019, aduce vești bune pentru fiecare zodie în parte. Nativi născuți în zodia Gemeni vor beneficia de bani, iar persoanele ale căror semn zodiacal este Capricorn vor avea parte de succes la locul de muncă.

Horoscop zilnic, 29 noiembrie 2019, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Ai posibilitatea de a pune în aplicare cunoștiințele pe care le-ai acumulat. Nu este exclus să te implici într-un proiect de suflet. Ai toate șansele să ieși învingător și să primești laudele cuvenite.

Taur

A venit momentul să te implici mai mult la locul de muncă. Ești propus pentru o călătorie de afaceri sau o mărire de salariu. Muncești din greu, iar rezultatele se vor vedea în curând.

Gemeni

Stai bine la capitolul bani, dar vrei mai mult. Nu uita că situația financiară nu înseamnă totul. Familia și prietenii au nevoie de atenția și timpul tău. Planifică o călătorie pentru acest weekend.

Rac

Vei întâlni persoana care va fi pe aceeași lungime cu tine. Ești încântat de această colaborare și te îndrepți cu pași siguri în direcția cea bună. Mare atenție la cheltuielile neașteptate.

Leu

Realizările vin pe bandă rulantă, așadar e vremea să te axezi pe carieră. Pune pe primul loc jobul pentru că ai șanse uriașe să ocupi un post excelent. Nu scoate la iveală discuții vechi sau reproșuri.

Fecioară

Nu vei reuși niciodată să gândești ca ceilalți. Și nici nu trebuie. Ține cu dinții de principiile tale. Evită sfaturile de la oamenii care uneltesc împotriva ta. Nu pune la suflet răutățile celor din jur.

Balanță

Golește-ți mintea și relaxează-te. Partenerul de viață apreciază dedicarea și romantismul tău. Pregătește o cină romantică sau fă-i o surpriză persoanei dragi. Fii atent la cheltuielile inutile.

Scorpion

Înainte de a-ți pune semnătura pe un contract, negociază. Nu te avânta în ape tulburi dacă știi că nu poți ieși la mal. Păstrează-ți cumpătul și nu te enerva din orice lucru mărunt.

Săgetător

Ești concentrat pe muncă și partea financiară. Vrei să ai tot mai mulți bani, dar s-ar putea să uiți lucrurile cu adevărat importante. Nu totul se rezumă la bani, ci la timpul petrecut alături de cei dragi.

Capricorn

Ai încredere în forțele proprii și duci la bun sfârșit toate planurile. Nu-ți lipsește nici stima de sine. Mici discuții contradictorii sau certuri s-ar putea să fie iscate de partenerul de viață.

Vărsător

La serviciu evită conflictele mocnite și fă-ți treaba. Acasă partenerul de viață te pune la treabă. Fă ceea ce ți se spune, altfel riști un scandal mostru și nu cred că vrei asta. Fii temperat și cumpătat.

Pești

Ai o idee de afaceri care așteaptă să fie pusă în aplicare. Se anunță o zi liniștită. Stai mai mult pe acasă și relaxează-te la un film alături de familie. Ieși la o plimbare cu prietenii sau citește o carte.

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×