Horoscop zilnic: joi, 28 noiembrie. Nativii Rac vor primi complimente multe astăzi

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
27/11/2019, 14:21
Horoscop zilnic: joi, 28 noiembrie. Nativii Rac vor primi complimente multe astăzi
Horoscop joi 28 noiembrie. Sursa foto: elle.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce horoscopul zilei de 28 noiembrie. Multe dintre zodii primesc vești bune astăzi, pentru altele soarta le scoate perechea potrivită în drum, însă altele vor avea de reparat relația cu partenerul de viață.

Așa arată horoscopul zilei de 28 noiembrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativii Berbec se pare că au nevoie de o schimbare în viața de cuplu. Cel mai bine ar fi să vă găsiți noi hoby-uri pe care să le practicați împreună, sau să ieșiți mai mult împreună prin oraș, la spectacole sau la film.

Taur

Nativul Taur are parte de o schimbare la locul de muncă, însă nu este foarte deschis la nou. S-ar putea să văplacă, deoarece veți învăța lucruri noi. Cei singuri au șansa să găsească un nou partener.

Gemeni

Vin vești bune pentru Gemeni. Fie că vor găsi o nouă sursă de venit sau că întâlnesc o persoană foarte interesantă, Gemenii vor fi plini de emoții constructive!

Rac

Nativii Rac vor primi complimente multe astăzi, cum nu s-a mai întâmplat de multî vreme. Acestea vă vor da mai multă încredere și veți lua decizii foarte bune dacă vă ascultați instinctul.

Leu

Leul este fericit astăzi. Un proiect a care lucrează de ceva timp începe să prindă contur. Dacă este vorba despre o afacere, aceasta începe să producă bani!

Fecioară

Nativul Fecioară începe să se plictisească de rutină și va căuta un mod de eliberare. Fie că este vorba despre locul de muncă sau căsnicie, acesta va căuta schimbarea și o vor găsi.

Balanţă

Nativul Balanță întâlnește o persoană interesantă și este posibil să se îndrăgostească iremediabil. Toată ziua va fi numai un zâmbet, iar acest lucru îi va aduce beneficii chiar și la locul de muncă.

Scorpion

Este momentul pentru un compromis în ideea de a dovedi celor din jurul vostru care vă privesc ca fiind persoane superficiale că nu au dreptate. Nu este neapărat ceva ce vă doreaţi să faceţi, însă este necesar.

Săgetător

Nativul Săgetător dă dovadă de o creativitate ieșită din comun! Acest lucru îl va face pe nativ să pară o adevărată vedetă la locul de muncă și s-ar putea să-i aducă și un bonus la salariu.

Capricorn

Capricornul este dispus să-și asume unele riscuri, mai ales financiare. Astrele spun că nu o vor face degeaba și vor avea sorți de izbândă!

Vărsător

Nativul Vărsător se va trezi implicat într-o relație amoroasă. O persoană dragă lor vor înțelege greșit unele mesaje și vor crede că poate fi ceva mai mult decât o prietenie. În multe cazuri, chiar au dreptate.

Peşti

Nativii Pești au o intuiție de invidiat, care îi ajută să ia decizii bune, dar și să citească omul foarte repede. Astăzi intră în contact cu o persoană unsă cu toate alifiile, dar va fi citit rapid de nativ.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×