Horoscop zilnic: vineri, 28 februarie 2020. Leii au ceva pe suflet și caută persoana potrivită pentru a se confesa

Bogdan Solomon   
în Horoscop
27/02/2020, 13:08
Horoscop zilnic: vineri, 28 februarie 2020. Leii au ceva pe suflet și caută persoana potrivită pentru a se confesa
Leii vor avea parte de o zi dificilă din punct de vedere sentimental. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de vineri, 28 februarie, iar veștile nu sunt printre cele mai bune, mai ales în ceea ce privește viața profesională. Chiar dacă weekend-ul se apropie cu pași repezi, te comporți de parcă ai fi la începutul săptămânii, pentru că îți dedici cea mai mare parte din timp muncii. Te sfătuim, totuși, să nu neglijezi perioadele de odihnă, altfel riști să te trezești cu probleme de sănătate.

Ce surprize îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 28 februarie

Nici viața sentimentală nu aduce energii tocmai pozitive în această zi, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Leului. Simți nevoia să te confesezi și nu știi cui, pentru că nu ești genul care să aibă încredere chiar în oricine. Nu-ți face griji, ai în jurul tău persoane dispuse să te ajute, iar dacă le vei povesti prin ce treci, vei vedea că sfaturile lor te vor scăpa rapid de probleme.

Berbec

Astăzi ești cam nostalgic și îți vei aminti de vremuri de demult, poate de pe vremea copilăriei. Poate vei avea ocazia de a trece prin locuri de care te simți atașat emoțional, de care te leagă amintiri intense și pe care le credeai demult uitate. Însă, iată că ele mai au și astăzi efecte dintre cele mai profunde. Ceva important din trecut revine acum în actualitate dându-ți liniștea peste cap, pentru că nici tu nu știi clar ce este: fericire sau regret? Poate retrăiești aceleași emoții de atunci!

Taur

Compania persoanei iubite are un efect fantastic. De altfel, este un schimb reciproc de energii, pentru că și tu îi faci bine celui drag ori de câte ori îi stai alături. Fiecare intră în joc cu alte resurse, completându-vă perfect unul pe altul. Când unul conduce, celălalt urmează îndeaproape, investind pasiune și încredere în deciziile liderului. Când primul propune o cale, partenerul îl susține moral și emoțional cu toată dragostea, iar acest dialog în cuplu, azi, va merge de minune.

Gemeni

Încearcă să te adaptezi în orice mediu, fără a o ține doar pe a ta cu încăpățânare. Dacă te afli printre copii, coboară-te la nivelul lor. Dacă ești printre persoane mult mai în vârstă, ridică-le moralul. Ai această capacitate de a te plia perfect după anturaj, astfel încât vei trece drept unul de-al lor cu o oarecare ușurință. Ziua va fi perfectă dacă reușești să le faci pe toate cu plăcere, cu veselie, cu un dram de detașare și de superficialitate, aducându-ți aminte de lucrurile frumoase ale vieții. Mai lasă seriozitatea deoparte!

Rac

Chiar dacă azi nu faci niciun pas mai departe în proiectele aflate în derulare, meriți o pauză, în care să-ți aduci aminte de plăcerile personale, de tot ceea ce îți umple inima. Că este vorba de o zi liberă, așa cum are multă lume, sau doar de o seară mai liniștită după ce ai fost totuși la serviciu, simți că acele ore au efecte miraculoase asupra psihicului pentru că îți reîncarci perfect bateriile. Singurele mici probleme se mai pot ivi în amor, pentru că se resimte un oarecare blocaj de comunicare cu persoana iubită. Dar, o să treacă!

Leu

Dacă ai ceva pe suflet, nu ține în tine, ci caută persoana cea mai de încredere căreia să te confesezi. După discuția între patru ochi în care îi spui sincer ce te macină și de ce te temi, te vei simți eliberat. Îți vei lua povara tăcerii de pe suflet, pentru că poți primi sfaturi și îndrumări foarte bune de la acea persoană. Ba chiar, vei vedea în ea un fel de erou salvator, pentru că este pregătită să intervină în problema care te frământă la modul cel mai sincer și dezinteresat. O face pentru că te iubește, sau poate pentru că este un trimis divin în calea ta: apare în locul potrivit la momentul cel mai potrivit pentru a-ți oferi ajutorul.

Fecioară

Nicăieri nu-i mai bine ca acasă! Te întorci după o zi încărcată în sânul familiei unde ești răsfățat cu gesturi de afecțiune, de prietenie, de simpatie, perfecte pentru a te relaxa și a uita de toate. Persoana iubită îți este alături necondiționat, iar relația merge excelent, formați o echipă unită. Colaborați foarte bine împreună și, pe oriunde ați trece împreună, lăsați impresie excelentă. Cine vă vede acum umăr la umăr, știe cât de bine vă înțelegeți, ce bine vă completați unul pe altul și vi se citește pe chip fericirea de a fi în doi.

Balanță

Azi iei decizii care vor avea efecte pe termen lung, tocmai de aceea trebuie să pronunți ultimul cuvânt după o analiză foarte atentă și prudentă a datelor de care dispui. Greu vei mai putea schimba după aceea calea aleasă, deci nu deschide gura până nu ești sigur că ai înțeles situația. Posibil să fii influențat în sens pozitiv de o altă persoană care îți oferă, de pe margine, informații folositoare, detalii clarificatoare sau un stimulent excelent de a nu mai sta pe gânduri și să spui odată ce ai decis. Pornește pe noua cale cu încrederea că ai făcut alegerea cea mai bună și nu te gândi ce-ar fi fost dacă ai fi ales altceva.

Scorpion

Ești împins de la spate de termene limită, dar, deși ești o fire iute de obicei, acum parcă ești strâns cu ușa, și nu dai randament sub asemenea presiune. Cineva te bate la cap să te grăbești, să nu pierzi vremea, să termini totul acum, însă, ai mai avea încă multe de rezolvat înainte de a încheia un proiect în desfășurare. Consideri că graba poate strica tot ce ai construit, de aceea o lași mai moale, în ciuda tuturor stimulentelor impulsive de pe margine. Ești convins că lucrul sub tensiune poate genera erori majore și preferi să-ți iei răgazul necesar pentru a te ocupa de tot pe îndelete, fără să le permiți celorlalți să te streseze.

Săgetător

Nu te arunca în gol, fără să analizezi cu atenție direcția în care mergi. Poate ești încrezător și știi că vor ieși toate la final – și această atitudine e perfectă pentru un succes deplin – dar, sunt totuși aspecte pe care încă nu le cunoști și ar fi bine să pui mâna pe carte. Este nevoie de studiu aprofundat, nu doar de o privire superficială asupra acestui punct critic, deoarece nu îl poți depăși cu notă maximă doar așa, într-o doară. Acum vei arăta ce cunoștințe ai în domeniu, cât de bogată este experiența ta, pentru că doar așa vei găsi soluția cea mai bună.

Capricorn

Caută pe cineva care să îți semene pentru a-ți fi alături într-un proiect important. O persoană la fel de energică, puternică, implicată, ți-ar fi de folos pentru a lua startul cu dreptul, deoarece îți va fi furnizată aceeași dorință de acțiune, generatoare de energie pozitivă. Cel care îți sare acum în ajutor, arată astfel cât de mult îți apreciază prietenia, pentru că i-ai fost alături în multe alte ocazii. Uniți-vă forțele și porniți acum, în tandem, umăr la umăr, spre un viitor succes din care fiecare are ceva de câștigat. Așadar, aveți același interes.

Vărsător

Dragostea nu se poate desfășura, mereu, doar într-un câmp de floricele, ci mai apar și conflicte între îndrăgostiți. Pregătește-te azi pentru o confruntare aprinsă cu partenerul, dar dacă îl vezi mai nervos și nu vrea deloc să coboare tonul, fii tu acela care trece cu vederea această atmosferă încordată. Nu are rost să vă puneți amândoi orgoliile la treabă, pentru că o mică neînțelegere de la cine știe ce fleac poate denatura foarte ușor spre un scandal de proporții. Lasă-l pe celălalt să-și elibereze nervii, dar nu turna gaz pe foc fără motiv: e obosit, e stresat, înțelege-l!

Pești

Azi oboseala își spune cuvântul pentru că vine un moment când riști să clachezi, pur și simplu. Problema este că nici pe ceilalți nu te poți baza, se vede că ești la fel de extenuat, de nemotivat și așteptați fiecare unii de la alții o încurajare, un miracol care să vă redea cheful de muncă. Dacă vezi că nimic nu iese nici pe cont propriu, nici în colaborare cu colegii de lucru, ia o zi liberă și las-o mai moale cu planurile care necesită un consum imens de resurse. Nu ai la purtător tot ce îți trebuie pentru a duce la îndeplinire ce ai început.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×