Horoscop zilnic vineri, 26 octombrie: berbecii trebuie să fie atenți la sănătate

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/10/2018, 17:54
Horoscop zilnic vineri, 26 octombrie: berbecii trebuie să fie atenți la sănătate
Iată ce spun astrele pentru ziuade vineri, 26 octombrie 2018!

Horoscopul zilnic pentru ziua de vineri, 26 octombrie, arată că sprijinul astrelor vine chiar din partea acestora. Subconștientul e foarte puternic, este timpul ca toate zodiile să îl ia mai cu seamă, pentru că este o armă foarte puternică ce trimite semnale. Ce vor trebui să înfrunte cele 12 zodii ale horoscopului în ziua de 26 octombrie? Care sunt sfaturile astrelor pentru nativi?

Horoscop zilnic vineri, 26 octombrie 2018: Berbec

Astrele spun că ar trebui să te preocupe mai mult sănătatea ta, te și frământă acest lucru, fii atent la semnalele aduse de corpul tău. Pune în aplicare toate soluțiile pe care le găsești pentru a te simți revigorat și liniștit. Acest lucru îți va aduce din urmă numai beneficii.

Horoscop zilnic vineri, 26 octombrie 2018: Taur

Proiectele tale profesionale de viitor par să prindă contur de pe acum. Vei primi în curând o veste care te va ajuta să te simți mai aproape de idealurile tale. Știi bin e spre ce drum te îndrepți, ai totul calculat.

Horoscop zilnic vineri, 26 octombrie 2018: Gemeni

Ai senzația că împrejurul tău sunt oameni foarte critici, puși pe ceartă, care te prind la înghesuială etc. Ți-ar fi mai bine de unul singur, o perioadă de detașare este numai potrivită pentru ceea ce va urma, dar și pentru ceea ce a fost.

Horoscop zilnic vineri, 26 octombrie 2018: Rac

Vineri ai parte de o zi perfectă. Racii se vor bucura de evenimente și vești foarte bune. Azi trebuie să profiți de to ce prinzi. O să te întâlnești cu oameni care îți vor binele și te iubesc din suflet.

Horoscop zilnic vineri, 26 octombrie 2018: Leu

Familia ta este pe primul loc. Când ai timp liber, profiți de acesta pentru a te vedea cu cei dragi și pentru a le reaminti importanța lor. Iubești să îi ai drept companie, și faci mereu tot ce este posibil să le fie bine. Urmează o perioadă în care nu vă veți mai vedea, dar veți vorbi periodic la telefon, ca să păstrați relația strânsă.

Horoscop zilnic vineri, 26 octombrie 2018: Fecioară

O să ai parte de o situație pe care trebuie să o privești cu maximă luciditate. Iluzia te-a condus multă vreme, asta nu trebuie să se mai întâmple. Nu trăi în vise, e momentul să te trezești să vezi că realitatea e cu totul și cu totul alta. Doar așa vei putea să evoluezi, altfel vei fi prins într-o lume inexistentă.

Horoscop zilnic vineri, 26 octombrie 2018: Balanță

Dacă vrei să fii darnic nu trebuie neapărat să oferi lucruri materiale. Poți să simți că dăruiești și dacă ești alături cu un sfat de cei dragi sau îi asculți când au nevoie. Până și o privire caldă este binevenită. Gândește-te mai des la lucrurile spirituale.

Horoscop zilnic vineri, 26 octombrie 2018: Scorpion

Azi ai parte de o stare de comoditate, aceasta nu te lasă să faci nimic important, și nici să profiți de timpul liber pe care îl ai. Stresul și agitația te-au făcut să te lași pradă lenei, măcar azi, cât ai timp. Poate o zi de liniște nu va strica așa tare. Ești extenuat fizic și mental.

Horoscop zilnic vineri, 26 octombrie 2018: Săgetător

Vrei foarte mult o schimbare. Pasul primordial este să treci la treabă, dacă doar îți dorești nu vei rezolva nimic. Nimeni nu va face lucrurile pentru tine, dacă vrei să obți ceva, trebuie să muncești din greu. O poți face!

Horoscop zilnic vineri, 26 octombrie 2018: Capricorn

Ești singurul care crede într-o anume inițiativă, nimeni altcineva nu vede că aceasta este o idee bună. Efortul tău pentru a arăta că ceva poate fi bun până la urmă eșuează. Îți dorești să fii avangardist, să ai opinii diferite de toți ceilalți, să fii cel mai bun, să faci ceva ce n-a făcut nimeni, doar că nu-ți iese.

Horoscop zilnic vineri, 26 octombrie 2018: Vărsător

Concluzia unei dispute este mereu la mijloc. Crează un echilibru, gândește-te dinainte la ce ar spune partea opusă, și oferă-i fix argumentul pe care l-ar folosi el. Ascultă și fă ca tine în cele din urmă, nu ajungi nicăieri dacă te cerți. Viziunea mai multor persoane diferă extrem de tare, nimic nu poate fi ca tine, și nimic nu trebuie să fie ca ei.

Horoscop zilnic vineri, 26 octombrie 2018: Pești

Nu este prima dată când ai emoția de acum. Ai senzația de dejavu. De asemenea, ești epuizat, și ai parte de o cădere. Când ești sus, când ești jos, nu ai pate niciodară de echilibru. Soarele nu pare să iasă încă pe strada ta, măcar ai parte de o urmă de liniște pe parcursu nopții.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×