Horoscop zilnic: vineri, 25 octombrie. Săgetătorul află că este înconjurat de oameni falși

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
24/10/2019, 15:19
Horoscop zilnic: vineri, 25 octombrie. Săgetătorul află că este înconjurat de oameni falși GALERIE FOTO
Horoscop 25 octombrie. Sursa foto: avantaje.ro

Horoscopul de vineri, 25 octombrie, vine cu vești bune pentru multe dintre zodii. Unele găsesc fericirea în locuri unde nici prin gând nu le trecea, altele găsesc noi parteneri de afaceri, însă altele descoperă că sunt înconjurați de oameni falși.

Așa arată horoscopul de vineri, 25 octombrie

Berbec

Nativul Berbec are bani, dar vrea mai mulți. S-ar putea implica într-un proiect care să-i aducă bani frumoși, însă trebuie să se asocieze cu un om de încredere. Pe plan personal, lucrurile nu merg chiar bine, însă au șansă să se îmbunătățească, dacă faci primul pas.

Taur

Horoscopul de vineri, 25 octombrie, anunță o zi destul de ciudată pentru Tauri. Ba sunt plini de viață, ba îi cuprinde o lene mai sa-i doară. La locul de muncă dau randament, însă s-ar putea ca șeful să-i mai dea o sarcină de făcut, lucru care îl nemulțumește profund. Seara este posibil să iasă alături de prieteni în oraș și să dea uitării totul.

Horoscop 25 octombrie
Horoscop 25 octombrie. Sursa foto: kanald.ro

Gemeni

Gemenii au șanse reale să facă un pas greșit care să le dinamiteze relația de cuplu. Fie că investesc fără să-și întrebe consoarta, fie vorbesc prea multe cu o persoană aproapiată, ideea este că partenerul de viață este foarte iritat. O cină romantică poate să mai detensioneze atmosfera.

Rac

Nativul Rac trebuie să rămână cu picioarele pe pământ. Sunt bune și visele, dar doar care au șanse să se îndeplinească. Până atunci, trebuie să muncească mai mult și să viseze mai puțin, deoarece va fi scutit de multe dezamăgiri destul de dureroase.

Leu

Nativul Leu are parte de multă iubire. Cel mai frumos este să iubești si să fii iubit. Sau să ai un milion de euro. Leul are parte de iubire, chiar dacă la capitolul finanțe st destul de prost. Se anunță însă vremuri mai bune, trebuie doar să poată fructifica ocaziile de afaceri care îi ies în cale.

Fecioară

Nativul Fecioară are o zi plină. Sunt multe situaţii pe care trebuie să le rezolvaţi şi multe întrebări pentru care nu aveţi încă un răspuns. Dacă nu mai faceți față problemelor, nu vă sfiiți să cereți ajutorul unui prieten. În doi, altfel se rezolvă problemele.

Balanţă

Trecutul vă ajunge din urmă. Un prieten pe care nu l-ați mai văzut de ceva vreme revine în țară și veți relua legătura cu elexact de unde ați lăsat-o. Acesta este posibil să vă propună și o facere în care să vă asociați. Aveți șansă de reușită.

Scorpion

Cei născuți sub semnul zodiacal al Scorpionului vor avea parte de o zi extrem de intensă. Chiar dacă în prima parte a zilei veţi face aceleaşi lucruri pe care le faceţi în fiecare zi, lucrurile se vor schimba după-amiază şi spre seară. Împreună cu persoana iubită sau cu un nou prieten care urmează să devină iubirea vieţii voastre veţi trece printr-o aventură de neuitat.

Săgetător

Săgetătorul are șansa să-și facă curat printre prieteni, deoarece cel puțin unu își va arăta adevărata față și nu veți fi deloc plăcut impresionat. Acesta nu doar că nu vă ajută într-o situație, dar parcă vă și pune bețe în roate, poate din gelozie.

Capricorn

Capricornul se concentrează greu astăzi. Este mai mult cu capul în nori și cu gândul la vacanță. Este cazul să reveniți cât mai repede cu picioarele pe pământ, deoarece se anunță o zi de foc la locul de muncă, iar colegii chiar se bazează pe aportul vostru.

Vărsător

Nativul Vărsător este pe cale să-și întâlnească marea iubire. Char dacă ai avut-o în fața ochilor de ceva vreme, astăzi această persoană va spune ceva sau va face ceva pentru careo vei privi cu totul și cu totul altfel. Pur și simplu te vei îndrăgosti.

Peşti

Natul născut sub semnul zodiacal al Peștilor va avea chef de bârfă. Cea cauți, aia găsești. Vei auzi lucruri multe despre câțiva cunoscuți care te vor lăsa cu gura căscată. Vei afla cu această ocazie că și tu ești bârfit cu aceeași intensitate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×