Horoscop zilnic vineri, 25 ianuarie: decizii importante în relații

Ana Chivu   
în Horoscop
24/01/2019, 18:10
Horoscop zilnic vineri, 25 ianuarie: decizii importante în relații
Ce spun astrologii pentru zodii pentru azi, vineri, 25 ianuarie? Cine ia decizia cea mai grea în cuplu?

Horoscopul zilnic pentru 25 ianuarie, vineri, arată că azi câteva zodii vor lua decizii extrem de importante pentru relația de cuplu. La unele bate la ușă căsătoria, iar la unele, din păcate, divorțul. Astrele indică exact despre cine este vorba și ce ar trebui să știe ceilalți care au probleme sau nu în relații. Cum  mai merge cu iubirea pentru cei 12 nativi ai zodiacului? „Va fi vedeta anului. Au toate ingredientele cosmice ca să le iasă cărțile așa cum își doresc ei. Anul acesta, multe Fecioare se vor căsători, își găsesc partenerul ideal, multe își vor deschide propria afacere, își vor găsi tot așa parteneri, pot deveni părinți.

Își doresc foarte mult. Pot să țină un regim, să-și schimbe modul de alimentație, pot să țină o dietă, un regim de viață cu ore fixe și să slăbească. Va fi un an al prosperității și al vieții trăită din plin. Cele mai importante domenii de interes în 2019 vor fi corpul, imaginea sa, și aspectul personal, dar și finanțele, după 3 decembrie când Jupiter va trece în Capricorn și care va dărâma și le va aduce ceea ce își doresc foarte mult. Este un an în care Fecioarele trebuie să învețe să se lase duse de val.”

Horoscop zilnic vineri, 25 ianuarie: succes pe planul profesional

Horoscop vineri, 25 ianuarie 2019
Horoscop vineri, 25 ianuarie 2019

„Își doresc foarte mult. Pot să țină un regim, să-și schimbe modul de alimentație, pot să țină o dietă, un regim de viață cu ore fixe și să slăbească. Va fi un an al prosperității și al vieții trăită din plin. Cele mai importante domenii de interes în 2019 vor fi corpul, imaginea sa, și aspectul personal, dar și finanțele, după 3 decembrie când Jupiter va trece în Capricorn și care va dărâma și le va aduce ceea ce își doresc foarte mult. Este un an în care Fecioarele trebuie să învețe să se lase duse de val.”

Berbec

Se arată că azi, 25 ianuarie, ai succes în afaceri. Pe plan profesional îți merge extraordinar de bine., cu toate că nu prea ai timp să te bucuri, pentru că trebuie să faci numeroase drumuri. Este o șansă destul de mare ca spre după-amiază să te confrunți cu câteva probleme de natură sentimentală. Din fericire, se va rezolva repede, parcă de la sine.

Taur

Sunteți din ce în ce mai apreciat la locul de muncă, inițiativele voastre v-au ajutat să ieșiți în evidență. În cursul zilei de 25 ianuarie vă este recomandat să funcționați cât mai mult pe baza intuiției voastre. Veiți lua o decizie importantă în ceea ce privește relația de cuplu. Ori la bal, ori la spital , te așteaptă ori căsătoria, ori te vei despărți de tot.

Gemeni

Horoscopul de azi, 25 ianuarie, îți recomandă să fii precaut la locul de muncă, dar și în afacerile în care ești. S-ar putea ca sume să-ți întârzie, să nu te sperii, ele vor veni. Cei din jurul vostru vă apreciază pentru felul în care arătați și pentru cum sunteți. Aveți grijă de o persoană mai în vârstă din familia voastră și sunteți lăudat tot timpul.

Rac

O încurcătură sau o neînțelegere te va indispune, lucru care îți va da puțin planurile peste cap. Astrele te sfătuiesc pe 25 ianuarie să pui bazele unui proiect nou, pentru că va merge de minune. Amânați deciziile importante în afaceri, este posibil să aveți surprize neplăcute.

Leu

Prima parte a zilei de vineri, 25 ianuarie, vă va aduce o nouă cunoștinți. În viața voastră va veni o femeie care vă va da totul peste cap, totul este de bine. Aceasta va avea drum lung în evoluția voastră.

Fecioară

Suntți într-o formă intelectuală extraordinară! Comunicarea cu cei din jur este punctul vostru forte. Pe 25 ianuarie îți este recomandat să stabilești clar ce este prioritar și ce nu. Vei ține cont de ideile unei anumit persoane, lucru ce-ți va aduce multe lucruri bune mai încolo.

Balanță

Există posibilitatea să luați o decizie de a achiziționa ceva pentru casă. Partenerul de cuplu va fi foarte încântat de aceasta. Aveți posibilitatea să petreceți o seară relaxanta în mijlocul familiei și să faceți împreună planuri pentru o călătorie de plăcere.

Scorpion

Există posibilitatea să vă confruntați cu ceva dificultăți în relațiile cu colegii de la muncă sau cu câțiva parteneri de afaceri. Astrele vă sfătuiesc pe 25 ianuarie să aveți răbdare și să comunicați deschis. După-amiază este posibil să încasați o sumă de bani pe care o așteptați de câteva zile.

Săgetător

Ai parte de o întrunire profesională, o ședință din care veți rămâne marcat de o anumită persoană. Dacă aveți de luați decizii dificile în plan personal, ar fi bine să țineți cont de sfaturile unor persoane apropiate. Atenție la tendința de a neglija odihnă!

Capricorn

Azi, vineri, 25 ianuarie, ești sfătuit să te întâlnești cu persoane care îți sunt epropiate. Aveți parte de armonie și liiniște în familie. Există șansa să ai o mică problemă de sănătate.

Vărsător

Înainte de după-amiază s-ar putea să aveți tendița de a fi impulsiv, de asemenea, s-ar putea să și jigniți pe cineva. Ți se recomandă să fii calm și să trateți ttul cu răbdare, deseori o iei personal, lucru care nu te ajută.

Pești

Ești indispus în vinerea aceasta, astfel că nu te poți concentra bine. Ar fi bine să acordați mai multă atenție relației cu persoană iubită. Puteți petrece împreună o seară romantică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×