Horoscop zilnic: vineri, 24 ianuarie. Scorpionii duc gelozia la extrem

Bogdan Solomon   
în Horoscop
23/01/2020, 15:17
Horoscop zilnic: vineri, 24 ianuarie. Scorpionii duc gelozia la extrem
Vineri, scorpionii sunt cuprinși de gelozie în relația cu persoana iubită. Sursa foto: pinterest.com

Ești curios să afli ce surprize ți-au rezervat astrele pentru ziua de vineri, 24 ianuarie 2020? Nu trebuie să îți faci nicio grijă, întrucât FANATIK îți aduce horoscopul  detaliat pentru fiecare zodie în parte, astfel încât să poți înfrunta fără probleme orice provocări ți-ar scoate Universul în cale.

Horoscopul zilei de vineri, 24 ianuarie. Scorpionii au probleme din cauza geloziei

Dacă ești născut sub semnul Scorpionului, trebuie să ai grijă la starea de gelozie care te macină în această zi, mai ales când vine vorba despre persoana iubită. Știm că o astfel de atitudine îți este cumva caracteristică, însă ai tendința să o duci la extrem și riști să ai parte de probleme grave. Încearcă să îți păstrezi calmul și să ai încredere în partenerul de viață. Vă leagă sentimente mult prea puternice, nu va încerca să te trădeze.

Berbec

Ce e de făcut când inima te trage în două părţi şi nu te poți decide? Va trebui să pui în balanţă avantajele şi dezavantajele pentru a alege totuşi o singură cale. Nu poți face la fel de bine două lucruri dragi, tot aşa cum nu poți iubi două persoane diferite în acelaşi mod. Oricât de greu ți-ar fi să renunți la unul din obiectele afecţiunii tale, va veni o zi când unul trebuie să treacă pe un nivel secund, dedicându-te în totalitate unei singure alegeri. Şi azi va trebui să faci distincţia dintre cele două planuri, pentru că nu le poți avea pe amândouă.

Taur

Nu pune la suflet glumele nevinovate ale unei persoane care nu-şi dă seama că depăşeşte limitele bunului simț. Crede că face poante bune, dar pe tine mai mult te deranjează ceea ce spune. Arată-i că nu e cea mai bună metodă de a te face să râzi, pentru că subiectele pe care le atacă nu sunt de glumit, ci mai degrabă pot răni pe cei mai sensibili. Nu că ai face parte dintre cei fragili sufleteşte, dar îți dai seama totuşi că a cam întins coarda.

Gemeni

Pregătești o călătorie şi orice pas costă. Nu contează prea mult sumele pe care le cheltui în acest sens, dacă scopul final sunt plăcerea şi relaxarea. Ca atare, nu te uita la bani dacă destinaţia spre care te îndrepţi te va face fericit! Îți canalizezi visele spre un loc deosebit, spre o localitate unde visezi demult să ajungi, spre o viitoare vacanţă, de aceea începi să pregătești terenul încă de pe acum, ca să fii sigur că va fi o deplasare perfectă. Ocupă-te de fiecare detaliu şi scoate din buzunar fără nicio reţinere banii necesari, pentru că merită fiecare leuţ!

Rac

Discuţia pe care o ai azi cu reprezentantul unei instituţii îți oferă startul ideal către o direcţie nouă. Ai terenul asigurat pentru un succes de toată frumuseţea, având de partea ta şi legea, şi instrumentele corecte pentru a ajunge la un rezultat bun. Vestea oficială pe care o primești este stimulativă încât ar fi bine să pui imediat în practică ideea pe care o ai, pentru că deții de acum fundamentul necesar unui proiect de succes. Nimic nu te mai opreşte din elan, ci sunt întrunite toate condiţiile.

Leu

Faci o analiză la rece a resurselor financiare de care dispui şi rezultatul nu prea e vesel. Vei avea discuții cu partenerul de viaţă despre veniturile fiecăruia şi vei descoperi că există un mare deficit în buget, pe care trebuie să-l echilibrați cumva. Pe partener nu te poți baza, pentru că nu are de unde oferi mai mult, deci vei fi singura salvare. Găsește o soluţie profitabilă de a mai face rost de un ban, arătând o imensă compasiune faţă de nevoile şi lipsurile celui de lângă tine. Ești deschis la gesturi caritabile chiar din puţinul pe care-l ai.

Fecioară

Cea mai mare preocupare este legată de bani şi afaceri, acesta fiind domeniul asupra căruia te vei apleca azi cu mai multă atenţie. Fie că vă faci un calcul al banilor pe care îi ai prin conturi sau prin sertare, fie că treci un pic în revistă ce ai realizat în ultima vreme în acest sens. Oricare ar fi activitatea cu iz financiar asupra căreia îți concentrezi energia, se pare că rezultatele sună promiţător. Nu ar fi rău să stai un pic de vorbă cu tine însuți, ca să descoperi mijloacele concrete pentru a-ți îmbunătăţi bugetul.

Balanță

Numai prudenţa te poate scoate cu bine din situaţia periculoasă în care te-ai băgat. Chiar dacă ai riscat mult implicându-te în această situaţie, ea are rezolvare doar dacă apelezi la trăsături precum răbdare, cumpătare şi chiar pasivitate. Cu cât ești mai agitat şi mai nervos, cu atât poți complica şi mai mult lucrurile. Nu uita de soluţia-cheie a acestei probleme neplăcute: stai pe loc, analizează pe îndelete, chibzuiește fără grabă, şi abia după aceea spune ce ai decis!

Scorpion

Gelozia şi posesivitatea sunt trăsături care, de obicei, te reprezintă, dar azi parcă le duci la extrem. Îți dorești atât de mult un anumit lucru, încât devii obsedat de acel scop şi faci tot posibilul pentru a-l atinge. Tot posibilul înseamnă chiar mai mult decât îți este permis şi apelezi la toate mijloacele pentru a pune mâna pe acel țel suprem, căruia îi acorzi o importanță mult prea mare. Parcă ai depinde de el şi te agăți de acest vis cu toată încăpăţânarea, fără să mai auzi nimic în jur.

Săgetător

Nimerești într-un mediu ostil în care nu ai nicio plăcere a dialogului, a cooperării. La tot ce propui, ai parte ori de critici acerbe, ori de refuzuri categorice. Ca atare, adună-ți forţele înainte de orice încercare de a colabora cu lumea. Nu ai norocul de a atrage alături oameni care cred în aceleaşi lucruri, oameni uşor de condus sau de îndrumat, oameni dornici de ceva constructiv, ci, dintr-o dată, descoperi în jur rivali gata să îți strice toate planurile. Mai bine te-ai descurca singur, dar oricum nu poți evita contactul cu lumea din jur, care se va dovedi a fi un dezastru.

Capricorn

Nu ai parte de tovarăşi cooperanţi prin preajmă! Propunerile tale rămân fără ecou, parcă ai vorbi la pereţi, dar totuşi insiști să-ți exprimi punctul de vedere în faţa tuturor, în ciuda ostilităţilor la care ești supus. Până la urmă, tot vei convinge pe cineva să te asculte şi să nu mai respingă orice idee care vine din partea ta. Prin exemplul personal, poți atrage atenţia asupra ideilor, trebuie să ai mai multă răbdare cu ceilalţi, pentru că unii aşteaptă mai întâi dovezi palpabile înainte de a crede. Nu te supăra atât de tare pe cei care tind să refuze dialogul.

Vărsător

O discuţie faţă în faţă, ca de la egal la egal, va rezolva cu brio o problemă majoră de comunicare. La originea acestor animozităţi se află interpretarea greşită a unui cuvânt sau a unei atitudini, de aceea e nevoie de o explicaţie în care fiecare să aibă dreptul la cuvânt ca să-şi expună punctul de vedere. Vei fi foarte mulţumit când vei vedea că ambele părţi au ajuns la un consens şi se clarifică situaţia, ceea ce va restabili buna înţelegere şi atmosfera amicală de dinainte.

Pești

Nu știi ce să alegi: noul sau vechiul, schimbarea sau stabilitatea? Pentru că ești într-o pasă uşor comodă, vei accepta să rămâi pe un nivel cu care ești deja obişnuit, de parcă ți-ar fi teamă să pornești spre ceva nou care te va solicita prea mult din punct de vedere fizic şi mental. Te afli la mijloc între două direcţii diametral opuse: una te stimulează să faci o schimbare, să te implici cu ambiţie spre ceva nou, în timp ce alta, te îmbie să preferi lucrurile deja cunoscute, aşezate pe un teren confortabil.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×