Horoscop zilnic: joi, 23 ianuarie. Vărsătorii au parte de o trădare dureroasă

Bogdan Solomon   
în Horoscop
22/01/2020, 13:26
Horoscop zilnic: joi, 23 ianuarie. Vărsătorii au parte de o trădare dureroasă
Ziua de joi, 23 ianuarie aduce o trădare dureroasă pentru nativii din Vărsător. Sursa foto: zodiacool.ro

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de joi, 23 ianuarie, iar veștile sunt printre cele mai bune. În acest mijloc de săptămână ai parte de satisfacții uriașe, mai ales din punct de vedere profesional. Cu toate acestea, dacă ești născut sub semnul Vărsătorului, pot apărea unele probleme.

Ce surprize îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 23 ianuarie

În cazul în care te numeri printre acești nativi, îți recomandăm să fii foarte atent la persoanele din jurul tău, pentru că vei avea parte de o trădare dureroasă. Încearcă, totuși să-ți păstrezi calmul și vei vedea că în scurt timp vei reuși să depășești această cumpănă, chiar dacă acum situația pare fără ieșire.

Berbec

Planurile îți merg de minune, dar nu înseamnă că nu trebuie să faci nimic pentru a ajunge la roadele visate. Ai nevoie de decizii ferme, de atenție sporită la căile pe care mergi, la resursele de care te folosești, deoarece succesul depinde de foarte mulți pași pe care urmează să-i faci de acum înainte. Dacă ai pornit pe un drum, nu înseamnă că lucrurile merg de la sine, ci e nevoie de o continuă investiție de energie, idei, timp, eforturi pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Important e să fii convins că este bine ceea ce faci și să îți folosești resursele cu înțelepciune.

Taur

Îți pui întrebări dificile despre viață, dar nu prea găsești răspunsurile. E semn că nu le cauți unde trebuie. Lasă în urmă dilemele neclare ale trecutului și încearcă să fi deschis spre ceva nou. E posibil să începi o nouă școală a vieții, pentru că îți vei da seama că etapele parcurse anterior nu au fost cele mai adecvate, deci nu renunța să-ți pui întrebări existențiale. Curiozitatea e un prim pas spre înțelepciune, deci recunoaște că nu le cunoști pe toate și mai ai multe de învățat. Găsește cursul, cartea, profesorul, mentorul potrivit care să te lumineze!

Gemeni

Privește lucrurile realist și detașat, și lasă doar logica să-și dea cu părerea în situația de față. Chiar dacă inima te ține legat de lucruri care îți inspiră un oarecare confort emoțional, mintea îți transmite cu totul altceva și te îndeamnă la schimbare, să ieși din starea de comoditate pasivă care s-a instalat și să treci la nivelul următor. Cu siguranță există altceva și mai bun pentru tine, dar pentru a accede la acel nivel, ți se cere curajul schimbării. Nu poți avea ceva mai bun dacă te complaci în monotonie, deci ia uneltele de lucru și treci serios la fapte!

Rac

Muncești mult și nu prea se văd roadele eforturilor depuse din cauza cârcotașilor care îți pun la îndoială serviciile. Nu abandona la primele critici, înarmează-te cu răbdare și putere de convingere, pentru că se vor ivi mulți oameni care să-ți găsească nod în papură. Se resimte un spirit de competiție cam agresiv în jur, dar nu trebuie să te oprească din elan, ci ar trebui să te stimuleze să-ți demonstrezi valoarea și superioritatea, de care nu te poți îndoi. Ai muncit mult ca să ajungi aici și ar fi păcat să-ți abandonezi proiectele doar pentru că sunt criticate. Critica înseamnă recunoașterea valorii.

Leu

Nu pune la suflet tonul ridicat cu care ți se adresează cei pe care îi iubești. Au și ei problemele și nervii lor, și trebuie să fii cel care tolerează atitudinea lor un pic cam agresivă. Dacă observi că nu sunt în apele lor, lăsă-i în pace, nu mai turna gaz pe foc cu tot felul de reproșuri sau critici, așteaptă să le treacă, pentru că vor aprecia mai mult înțelegerea de care dai dovadă tăcând și suportându-le nazurile, decât dacă ai începe să le atragi atenția în fiecare clipă că sunt nervoși, arțăgoși, nepoliticoși.

Fecioară

Revii brusc cu picioarele pe pământ printr-o veste bombă. Uneori e mai bine să repari o situație brusc, decât s-o cari pe umeri fără să ai curajul de a lua măsuri radicale. Dai dovadă de curaj pentru că numai un om matur s-ar fi pliat atât de bine pe această schimbare rapidă de direcție. Arăți că știi să te adaptezi imediat noutății apărute din senin și nu te pierzi cu firea, ceea ce e un atu în favoarea ta. Altul ar fi clacat și s-ar fi oprit ca să se plângă de situația apărută din senin. Te repliezi și îți vei asuma responsabilitățile din mers.

Balanță

Azi alături de colegii compatibili cu scopurile tale vei avea rezultate remarcabile. Nu te alătura celor nepricepuți, celor care se laudă cu ceea ce pot face și care nu prea au demonstrat acest lucru, ca atare ai nevoie de colaboratori de încredere care ți-au arătat și cu alte ocazii că te poți baza pe ei. Un sfat bine documentat, un umăr de sprijin la greu și o idee concretă vor veni mai ales de la persoane mai mature. Cei tineri vor încerca mai mult să profite de munca ta, fără să participe concret. Doar gura este de ei!

Scorpion

Credeai că prietenii te vor susține într-un moment dificil, dar te-ai trezit sub tirul criticilor lor. E un semnal de alarmă cu privire la bunele lor intenții, deci ai tot dreptul să le pui la îndoială sinceritatea și loialitatea. Dacă ei ar fi trecut prin situații similare, cu siguranță, le săreai în ajutor. Ei în schimb te judecă, te ceartă sau încearcă să te convingă să renunți. Nu de asemenea ajutor ai nevoie acum. S-ar putea ca prietenii mai vechi să te dezamăgească, în timp ce alții, de la care nu aștepți nimic în mod special, să te susțină mult mai bine. Fii exigent cu cei pe care îi accepți alături!

Săgetător

Se deschide în fața ta o aventură nouă, foarte incitantă și foarte atractivă, dar te prinde cumva pe picior greșit. Nu ai curajul să pornești pe această noua cale, ai impresia că e prea greu, că nu ești destul de pregătit, că ai alte treburi mai importante de rezolvat și tot cauți scuze s-o refuzi. Nu ar trebui să pierzi această șansă, dar ceea ce te sperie cel mai mult e necunoscutul. Cum nu prea ști încotro duce această cale, preferi să-i dai cu piciorul, ceea ce ar fi păcat… Nu refuza, eventual mai informează-te, dar nu renunța la idee atât de ușor!

Capricorn

Greu de spus dacă nivelul la care ai ajuns te bucură sau se poate și mai bine, de parcă ai avea parte de ambele fețe ale unei situații simultan. E ca și cum un succes se ridică pe insuccesul altuia sau o mare reușită are și un preț de plătit, numai de starea ta de spirit depinde spre ce pantă te îndrepți: în sus sau în jos? Încearcă să nu lași latura pesimistă să te copleșească, ci privește mai întâi partea bună a lucrurilor, fără să te gândești și la aspectul mai puțin plăcut din spatele reușitei. Întotdeauna există și reversul medaliei, dar nu-l căuta acum!

Vărsător

Informația greșită pe care ți-o trimite cu rea intenție un colaborator care nu îți merită încrederea, te poate trimite pe o pistă falsă, cu riscul de a consuma inutil timp și energie pentru ceva ce nu va ajunge acolo unde speri. Află din mai multe surse încotro te îndrepți sau pe ce te bazezi, pentru că ai putea fi indus în eroare și vei regreta mai apoi că nu ai fost mai atent la avertismente. Primești suficiente semnale de alarmă la tot pasul ca să te pună pe gânduri cu privire la adevăratele intenții ale celui care te aburește acum cu tot felul de minciuni.

Pești

Azi primești vești de departe care au o semnificație cu totul specială asupra ta, te impresionează la maximum. Poate sunt vești importante despre cei dragi de peste hotare care te mișcă atât de mult, încât ești gata să urci în primul avion și să ajungi la ei! Călătoriile pe care le faci acum sau eventualele deplasări pe care le programezi astăzi pentru perioada următoare au o influență majoră asupra psihicului tău, pentru că generează o stare de nerăbdare fantastică, de parcă nu mai poți aștepta până la destinație. Dacă ai putea, ai porni acum la drum!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×