Zodii mincinoase și zodii sincere. Există nativi care trădează și păcălesc ușor

Dan Suta   
în Horoscop
09/11/2019, 10:43
Zodii mincinoase și zodii sincere. Există nativi care trădează și păcălesc ușor
Zodii mincinoase versus zodii sincere. Sursa foto: rijecanin.rtl.hr

Te-ai întrebat care cele mai mincinoase zodii, dar cele mai sincere? Îți spunem în rândurile de mai jos la ce trebuie să te aștepți de la fiecare nativ, care sunt oamenii care mint precum respiră, dar și în cine merită să îți pui toată încrederea.

Zodii mincinoase versus zodii sincere

Să începem cu Berbecul. Acest nativ nu poate fi catalogat mincinos, ba chiar este uneori extrem de sincer și de direct, iar prin atitudinea asta poate răni pe mulți oameni. Uneori și sinceritatea e supravalorată. Ar trebui să învețe să fie mai diplomat. Taurul poate minți doar de nevoie, doar atunci când adevărul este mult prea dureros. Știe să păstreze un secret și este fidel prietenilor săi.

Geamănul are o personalitate duală, deci va minți fără să respiră. Conform eva.ro, acest nativ spune de la cele mai nevinovate minciuni până la cele mai mari fantasmagorii. Racul acționează aproape la fel ca Taurul: va minți doar pentru a-i proteja pe cei din jur. Leului nu îi place să mintă. Mai degrabă va tăcea decât să spună ce vor alții să audă reușind să se eschiveze foarte ușor. E bun la deturnarea atenției.

Fecioara nu va minți gratuit niciodată. Preferă să fie caustică, să facă rău cu opiniile sale decât să îi îmbrobodească pe cei din jur cu minciuni. La fel ca Leul, în cel mai bun caz Fecioara nu va deschide gura, dar dacă o deschide, e bine să te ferești. Balanța este expertă în arta manipulării. Știe când să mintă și inventează povești atât de credibile încât ajung să fie și ele convinse.

Scorpionul, deși e catalogat trădător și fals de către mulți, este unul din cei mai sinceri, ba chiar poate face rău cu sinceritatea lui. Minte doar din răzbunare, doar pentru a face rău, căci dacă e călcat pe coadă, e vai și amar de ceilalți! Săgetătorul este un justițiar înnăscut, iar setea pentru dreptate îl poate duce de multe ori pe piste false. Nici vorbă de trădare sau minciună în cazul acestui nativ.

Capricornul minte pentru că se simte destul de incomod în preajma celorlalți. E greu să câștigi încrederea acestui nativ. Este mult mai sceptic și mai închis decât un Rac în carapacea sa. Vărsătorul minte de îngheață apele, iar prima minciună pe care ți-o va spune convingător este că el nu minte niciodată. Nativul Pești mint și trădează fără remușcări. Sunt experți la capitolul victimizare.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×