Horoscop zilnic vineri, 16 august 2019. Taurii și Leii fac pace cu anumiți dușmani

Dan Suta   
în Horoscop
15/08/2019, 16:02
Horoscop zilnic vineri, 16 august 2019. Taurii și Leii fac pace cu anumiți dușmani
Horoscop zilnic 16 august 2019. Sursa foto: The Onion

Potrivit horoscopului zilnic de vineri, 16 august 2019, Taurii și Leii au parte de surprize plăcute. Se vor împăca cu persoanele pe care le-au considerat inamice până acum. Își vor recunoaște vina și vor ierta, la rândul lor, oamenii care au greșit față de ei. Iată, mai jos, principalele previziuni astrologice pentru ziua de mâine.

Horoscop zilnic 16 august 2019 pentru Berbec

Berbecii apasă pedala de accelerație întotdeauna atunci când nu trebuie, iar de data asta vor fi nevoiți să își asume orice risc. Sunt puși în fața unor situații complicate.

Taur

Pentru Tauri, ziua de vineri va fi una a împăcărilor. Se vor întâlni cu persoane de care s-au distanțat în ultima vreme și se vor simți extrem de bine în compania lor.

horoscop zilnic 16 august
Astrele vin cu vești bune pentru Capricorni. Sursa foto: ZME Science

Gemeni

Gemenii sunt extrem de grijulii cu persoanele din jurul lor, însă vineri vor face exces de zel. Trebuie să le ofere mai multă libertate celor la care țin, chiar dacă de multe ori sunt bine intenționați în ceea ce privește protecționismul lor.

Rac

Racii sunt dispuși să renunțe la anumite lucruri, la anumite luxuri pe care le au, pentru a înainta pe alte planuri. Vor face multe schimbări pozitive.

Leu

Leii își cer iertare de la cei pe care i-au supărat și se simt foarte bine în pielea lor atunci când realizează ce putere impresionantă are iertarea în viața unui om.

Fecioară

Fecioarele îi tratează pe cei din jur cu un aer de superioritate, iar asta poate atrage consecințe neplăcute. Acești nativi trebuie să coboare cu picioarele pe pământ.

Balanță

Balanțele au nevoie de mai mult curaj pentru a pune în acțiune cele mai nebunești idei pe care le au. Un strop de curaj și totul va fi bine!

Horoscop zilnic 16 august 2019 pentru Scorpion

Scorpionii sunt pregătiți pentru tot felul de situații, mai puțin să fie trași la răspundere pentru greșelile lor. Nu le va cădea deloc bine când vor fi luați la rost.

Săgetător

Săgetătorii au de făcut niște schimbări în casă și vor cere ajutorul celor din jur. Sunt puși pe fapte mari și au suficientă imaginație, dar insuficienți bani.

Capricorn

Capricornii sunt puși pe fapte mari și au parte de câteva vești bune care vin la prânz.

Vărsător

Vărsătorii pun preț prea mare pe lucrurile materiale și se vor trezi la realitatea mâine. Au parte de un duș rece, dar care era necesar.

Pești

Peștii sunt supuși tentației de a înșela, așa că trebuie să fie foarte vigilenți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×