Horoscop zilnic vineri, 1 noiembrie 2019. Taurii sunt provocați, dar se descurcă excelent în fața răutăților

Dan Suta   
în Horoscop
31/10/2019, 14:28
Horoscop zilnic vineri, 1 noiembrie 2019. Taurii sunt provocați, dar se descurcă excelent în fața răutăților
Horoscop 1 noiembrie 2019. Sursa foto: horoscopefriends.co.uk

Potrivit celui mai nou horoscop, cel de vineri, 1 noiembrie 2019, Taurii vor fi provocați de tot felul de persoane, dar se vor descurca excelent în fața micilor răutăți. Vor reacționa prompt, la minut, fără să îi lase pe ceilalți să își facă de cap prea mult.

Horoscop 1 noiembrie pentru Berbec

Berbecii au parte de o zi destul de complicată din punct de vedere sentimental. Se vor simți între ciocan și nicovală, dar vor lua până la urmă decizia cea mai potrivită.

Taur

Taurii sunt provocați de tot felul de persoane, însă vor ști cum să facă față situațiilor tensionate. Se descurcă excelent în situații de criză și le vor astupa gura celor din jur.

Gemeni

Gemenii nu se simt tocmai în apele lor în această zi. Lucrurile se vor complica din punct de vedere amoros. O discuție serioasă este mai mult decât necesară pentru a se liniști sufletește.

Rac

Racii au parte de o zi de vineri obișnuită. Nu apar surprize mari. Sunt liniștiți, se simt bine printre prietenii și rudele cu care se văd.

Horoscop 1 noiembrie pentru Leu

Leii se pun în locul anumitor persoane pe care le-a criticat și își dau seama cât de mult rău pot face cuvintele lor. Vor rectifica fiecare derapaj.

Fecioară

Fecioarele meditează foarte mult asupra lucrurilor pe care trebuie să le schimbe și nu ajung la o concluzie certă. Încă tatonează cu tot felul de variante.

Balanță

Balanțele se simt în largul lor și devin extrem de împăciuitoare cu colegii de la muncă. Atitudinea lor pozitivă le aduce multe puncte în plus la capitolul imagine.

Horoscop 1 noiembrie pentru Scorpion

Scorpionii trec printr-o criză emoțională destul de puternică, așa că vor să se debaraseze deocamdată de vuietul din jur.

Săgetător

Săgetătorii dau un examen important și reușesc să se impună din multe puncte de vedere. Sunt vedetele acestei zile.

Capricorn

Capricornii nu contenesc din a solicita tot felul de lucruri celor din jur. Le impune într-un fel să fie așa cum vor ei, iar atitudinea asta îi poate costa.

Vărsător

Vărsătorii și-au cam pierdut încrederea în cei din jur, așa că sunt destul de descumpăniți.

Pești

Peștii fac ce fac și ajung mereu în gura lupului. Pentru ei se vor schimba multe începând cu ziua de vineri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×