Horoscop de Halloween 2019. Zodiile care vor avea o zi de coșmar! Cea mai ghinionistă zodie este Berbecul

Bogdan Solomon   
în Horoscop
30/10/2019, 18:05
Horoscop de Halloween 2019. Zodiile care vor avea o zi de coșmar! Cea mai ghinionistă zodie este Berbecul
Berbecii au ghinion de Halloween. Sursa foto: romaniatv.net

Joi, 31 octombrie 2019 este Halloween, mult-așteptata sărbătoare care bagă în sperieți tinerii din Statele Unite ale Americii și nu numai. Pentru a face față cu bine tuturor provocărilor pe care ți le va scoate în cale această zi, FANATIK îți aduce un horoscop cu totul și cu totul special.

Berbecii sunt ghinioniști de Halloween

Dacă ești născut sub semnul Berbecului, trebuie să ai mare grijă, pentru că pericolele pândesc la orice pas și, de parcă nu ar fi fost suficient, ghinioanele se vor ține lanț de tine. Fie că vorbim despre relația cu partenerul de viață sau proiectele de muncă, nimic nu pare să meargă așa cum ți-ai propus. Nu același lucru se poate spune și despre voi, Gemeni, pentru că veți reuși în sfârșit să vă puneți în ordine gândurile și ideile, astfel că vă puteți bucura din plin de un Halloween ca în povești.

Berbec

Pentru tine, nativule din zodia Berbec, culoarea sfârșitului de octombrie este roșu! Pentru că ai tendința de a te speria destul de ușor de acest Halloween, îți recomandăm să consumi mere. Știi ce se spune, un măr pe zi te scapă de doctorii! Totodată, folosește-te de culoarea roșu pentru a te costuma în acest an – poți fi un zombi sau vampir. Chiar dacă ghinioanele par să nu se mai termine, încearcă să faci haz de necaz și să te distrezi alături de prieteni.

Taur

Tu ești unul dintre puținele semne din zodiac care nu se va speria deloc anul acesta de Halloween. Luna octombrie ți-a adus numeroase satisfacții pe plan personal și profesional și tocmai de aceea nu iei în serios sărbătoarea deja împământenită și la noi în țară. Nu mă aștept să te costumezi în ceva decât dacă vei primi un premiu pentru apariția ta surprinzătoare.

Gemeni

Pentru că știi că sărbătoarea de Halloween este aproape, deja te gândești în ce să te costumezi (vrei să ieși în evidență cu orice preț). Nu te grăbi în alegerea unui costum și încearcă ceva diferit de anul trecut, ceva inovator. Surprinde-ți invitații cu un meniu ieșit din comun: Bloody Mary!

Rac

Dintre toate semnele din zodiac tu te sperii cel mai repede. De ce? Pentru că tot ceea ce îți dorești este să salvezi planeta, să îngrijești oamenii. Orice dezechilibru ori energie negativă îți provoacă frică sau anxietate… Nu sări peste Halloween și încearcă să vezi partea amuzantă a acestei sărbători „înspăimântătoare” de final de octombrie.

Leu

Luna octombrie te-a ținut extrem de ocupat. Tocmai de aceea, sărbătoarea de Halloween nu te va influența anul acesta în niciun fel. Important pentru tine este să îți îmbunătățești capitolul financiar. Dacă totuși te vei costuma (deși sunt șanse slabe) vei alege o costumație de cowboy care se mulează perfect pe starea ta de spirit.

Fecioară

De acest Halloween, bucătăria ta va mirosi mai încântător ca niciodată! Pentru că luna aceasta nu ți-a mers tocmai bine, este ocazaia ideală să te vindeci de energiile negative, ajutându-te de unul dintre hobby-urile tale: gătitul. Masa va arăta nemaipomenit și, mai mult decât atât, va avea un gust grozav.

Balanță

Ai ocazia să fii în centrul atenției și să surprinzi plăcut pe toata lumea. Alege-ți un costum cu care să-i dai pe toți pe spate și bucură-te din plin de această zi frumoasă. Atenție, însă, nu ar trebui să-ți depășești bugetul.

Scorpion

În acest moment ai încredere în tine și știi exact ce îți dorești de la viață. Poate și de aceea, de Halloween tu vei fi cel care îi va speria pe alții. Costumează-te în ceva înfricoșător, precum personajul lui Freddy Krueger sau un alt răufăcător. Și ia în considerare faptul că unele persoane pot fi imune la puterile tale, așa că nu deveni prea arogant.

Săgetător

Iubești sărbătoarea de Halloween pentru că implică multe dulciuri și distracție. Îți place să îți implici copiii în acest eveniment de octombrie și te bucuri alături de ei de costume și de petrecere. Te costumezi haios, ai mereu zâmbetul pe buze și îi influențezi pozitiv pe ceilalți cu entuziasmul tău. Ai grijă la sănătate pentru că prea multă mâncare nu face bine stomacului tău!

Capricorn

De această dată consideri că nu este necesar să îți irosești timpul, energia și economiile pe un costum. Cel mai probabil te vei folosi de o mască venețiană pe care o ai în casă. Sociabil din fire, te vei bucura de Halloween alături de cei dragi – vei mânca bucate alese, te vei delecta cu băuturi fine și vei dansa până în zori uitând de problemele de la locul de muncă.

Vărsător

Tu ești printre puținele semne din zodiac care își va face timp pentru a le explica celor mici de unde provine de fapt sărbătoarea de Halloween și care sunt tradițiile acesteia. Te vei preocupa foarte mult de costumele lor, te vei implica în activități interesante și îți vei face timp să te distrezi alături de prieteni.

Pești

Nu îți place sărbătoarea de Halloween la fel cum nu îți place să te costumezi pretinzând că ești altcineva (ești foarte sensibil în legătură cu propria identitate). Probabil că în această zi specială de octombrie vei prefera să stai acasă și să eviți invitațiile la vreo petrecere. Pentru tine este doar o zi normală, ultima înainte de sosirea lunii noiembrie.

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×