Horoscop zilnic sâmbătă, 9 noiembrie 2019. Racii iau parte la conversații intelectuale

Dan Suta   
în Horoscop
08/11/2019, 16:56
Horoscop zilnic sâmbătă, 9 noiembrie 2019. Racii iau parte la conversații intelectuale
Horoscop 9 noiembrie 2019 pentru fiecare zodie. Sursa foto: Youtube

Potrivit celui mai nou horoscop, cel pentru sâmbătă, 9 noiembrie 2019, Racii vor lua parte la tot felul de proiecte interesante, în sensul că își vor schimba puțin direcția în viață. Este o zi de sâmbătă plină de provocări pentru foarte multe semne zodiacale.

Horoscop 9 noiembrie pentru Berbec

Berbecii devin extrem de atenți la anumite situații și știu să facă față provocărilor. Sunt bine intenționați și vor fi și mai bine întenționați pe viitor.

Taur

Taurii rup pisica în două și se impun prin coerență și eficacitate. Reușesc să se descurce în cele mai crâncene situații și devin un model demn de urmat pentru foarte multe persoane.

Gemeni

Gemenii trec de la o stare la alta și se simt ușor debusolați. Vor reuși să iasă la liman după o zi plină de peripeții. Au noroc să fie înconjurați de prieteni de nădejde.

Horoscop 9 noiembrie pentru Rac

Racii poartă discuții într-o altă sferă, una intelectuală, la care nu are chiar oricine acces și nu înțelege oricine temele discuției. Punctează la capitolul imagine.

Leu

Leii sunt niște manipulatori excelenți în sensul că reușesc să deturneze discuția de la un subiect care îi vizează în mod direct.

Fecioară

Fecioarele au parte de tot felul de momente interesante din punct de vedere spiritual. Stau bine la capitolul emoții și devin extrem de încrezători.

Balanță

Balanțele se poticnesc de tot felul încrengături, de discuții în contradictoriu cu anumite persoane. Trebuie să dea dovadă de mai multă înțelegere.

Scorpion

Scorpionii spun una și fac alta. Vor reuși să se descurce în situațiile critice care se anunță și să justifice comportamentul lor.

Săgetător

Săgetătorii pleacă de la idei preconcepute la drum și se pot lovi de tot felul de dificultăți. E bine să își ia niște măsuri de siguranță.

Capricorn

Capricornii reușesc să obțină niște sume financiare importante, niște bani de care aveau nevoie.

Vărsător

Vărsătorii își fac planuri uriașe din punct de vedere profesional și le trec pe hârtie, rând pe rând.

Pești

Peștii se descurcă de minune în situații conflictuale și reușesc să se impună în fața celor din jurul lor. Au verbul la ei și sunt bine poziționați din punct de vedere astral.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×