Horoscop săptămânal Urania pentru perioada 9-15 noiembrie 2019. Se anunță agitație pentru aproape toate zodiile

Dan Suta   
în Horoscop
08/11/2019, 14:23
Horoscop săptămânal Urania pentru perioada 9-15 noiembrie 2019. Se anunță agitație pentru aproape toate zodiile
Horoscop săptămânal Urania 9-15 noiembrie 2019. Sursa foto: libertatea.ro

Potrivit celui mai nou horoscop săptămânal realizat de astrologul Urania pentru perioada 9-15 noiembrie 2019, multe zodii vor avea parte de agitație. Astrologul a realizat previziunile pentru cea de-a doua săptămână din luna noiembrie, iar noi îți rezumăm în rândurile de mai jos cele mai importante dintre acestea.

Horoscop săptămânal Urania 9-15 noiembrie pentru Berbec

Berbecii vor avea tot felul de presimțiri pe care este bine să nu le ignore. Astrologul le spune că vor avea tot felul de întâlniri interesante în niște conjuncturi prietenoase începând cu 13 noiembrie.

Taur

Taurii se pot confrunta cu anumite probleme în justiție și asta i-ar putea agita. Vor nutri o dorință foarte mare de eliberare, căci lucrurile pot fi debusolante pentru ei.

Gemeni

Gemenii scapă de stres începând cu 13 noiembrie, când Luna le va tranzita sectorul. Se vor elibera de anumite poveri și se vor detașa așa cum merită.

Rac

Racii vor fi puși la încercare în sectorul relațional. Ei știu foarte bine să facă față situațiilor dificile, iar odată cu 15 noiembrie va începe o perioadă mai bună pentru ei.

Leu

Leii au parte de o săptămână de comunicare. Se vor întâlni cu tot felul de prieteni și vor schimba impresii diferite despre una, despre alta.

Fecioară

Odată cu data de 15 noiembrie, Fecioarele devin ceva mai reticente chiar și cu prietenii lor. Riscă să fie informate greșit, așa că trebuie să fie cu ochii în patru.

Horoscop săptămânal Urania 9-15 noiembrie pentru Balanță

Balanțele cer sprijin de la anumite persoane pentru a face față anumitor activități. Schimbul de idei este în avantajul lor.

Scorpion

Între 13 și 15 noiembrie, pentru Scorpion se aliniază planetele din punct de vedere financiar. Vor reuși să se impună sub aspect profesional.

Săgetător

Devin foarte buni comunicatori, extrem de abili și reușesc să găsească soluții pentru felurite probleme.

Capricorn

Spre deosebire de vecinii Săgetători, Capricornii nu vor sta tocmai bine la capitolul dialog. Reticențele lor îi va lăsa oarecum în expectativă.

Vărsător

O săptămână istovitoare se anunță pentru Vărsători, iar oboseala își atinge punctul culminant pe 15 noiembrie.

Pești

Peștii pot fi atrași de niște repere false, de niște modele care se vor dovedi nu tocmai potrivite pe termen lung modului în care gândesc ei. Previziunile Uraniei au fost făcute pentru libertatea.ro, iar informațiile prezentate în acest articol sunt câteva idei extrase, rezumativ, din previziunile generale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×