Horoscop zilnic: sâmbătă, 30 noiembrie. Taurii trebuie să-și păstreze calmul

Bogdan Solomon   
în Horoscop
29/11/2019, 16:25
Horoscop zilnic: sâmbătă, 30 noiembrie. Taurii trebuie să-și păstreze calmul
Nativii din zodia Taur trebuie să aibă răbdare în acest sfârșit de săptămână. Sursa foto: b1.ro

FANATIK  aduce horoscopul zilei de sâmbătă, 30 noiembrie, iar veștile sunt îmbucurătoare pentru cei mai mulți dintre nativi, mai ales în plan sentimental. Dacă ești născut în zodia Taur, trebuie să te aștepți, însă, la o serie de momente tensionate, așa că încearcă să-ți păstrezi calmul. E totuși weekend, nu lăsa problemele să-ți strice planurile de relaxare.

Horoscop zilnic: sâmbătă, 30 noiembrie

Racii au, în schimb, parte de un sfârșit de săptămână foarte productiv, în special în ceea ce privește proiectele profsionale. Ideile tale se vor dovedi de-a dreptul ingenioase. Trebuie doar să-i convingi și pe ceilalți să le urmeze, pentru că au tendința de a te trata cu un ușor scepticism.

Berbec

Celor din jur le este greu să țină pasul cu tine, deoarece ești plin de energie și îți vin tot soiul de idei. Ar fi bine să formezi o echipă în jurul tău, deoarece în caz contrar o să abordezi toate procesele de unul singur, fără să faci progrese. La sfârșitul zilei vei constata că nu ai obținut rezultatele dorite. Dacă ești susținut atunci o să poți duce la bun sfârșit toate procesele începute, sau ți s-ar atrage atenția asupra faptului că ești dezorganizat.

Taur

Păstrează-ți calmul chiar și atunci când situația din jurul tău devine tensionată. Și așa soluția numai tu o poți găsi, dar o vei depista numai dacă ești în stare să gândești rațional. Să nu permiți ca pornirile de moment să te influențeze, pentru că atunci când acționezi necugetat, nu vei găsi calea cea bună. Cei din anturaj așteaptă de la tine să indici direcția de urmat și dacă cineva este în stare să o aprecieze corect, acela ești numai tu.

Gemeni

Ocupă-te cu procesele pe care trebuie să le execuți în mod curent și uită de cele trecute. Dacă mai de mult ai ascuns o problemă sub preș, atunci nu o mai băga în seamă. Și așa nu ești în stare să te ocupi cu mai multe sarcini decât ai de rezolvat pe moment, și astfel vei evita să creezi un adevărat haos în activitatea ta, mai ales, dacă vei fi nevoit să îți distragi atenția cu fel și fel de procese. Așa că trebuie să privești mereu înainte și după ce vei reuși să pui procesele pe un făgaș normal, îți vei îndrepta atenția și spre alte chestiuni.

Rac

Fii hotărât și exprimă-ți ideile pentru că vei fi capabil să-i convingi pe cei din anturaj că merită să te urmeze. Te așteaptă o aventură foarte tentantă și succesul este garantat, pentru că ai analizat în profunzime toți pașii pe care trebuie să-i urmezi. Știi bine că vei fi surprins de anumite evenimente neașteptate, dar ai deja pregătite soluții pentru toate situațiile. Ești sigur pe propria persoană și dai dovadă de o hotărâre ieșită din comun, fapt care te va ajuta să faci față oricăror încercări.

Leu

Îți face plăcere compania oamenilor și dacă te alături acestora vei avea numai de câștigat. Astăzi, vei reuși să legi relații noi, care deocamdată vor fi ceva mai superficiale, dar în timp se vor consolida și împreună veți reuși să faceți față provocărilor pe care vi le scoate viața în cale. Tocmai de aceea trebuie să profiți de deschiderea de care dai dovadă și să accepți aceste relații, pentru că vei avea parte de asemenea dezbateri pe care în mod normal le-ai fi evitat.

Fecioară

Îți este destul de greu să găsești ajutoare pentru că ritmul pe care l-ai impus este aproape imposibil de urmat. Trebuie să dai dovadă de răbdare cu cei care fac tot posibilul să mențină cadența, mai ales că și ei vor să ia parte la succesele care se întrevăd. Poate că procedând astfel vei fi ceva mai nemulțumit de cum progresezi cu această muncă dificilă, însă dacă cei care te susțin își asumă anumite procese atunci și situația ta va fi mai ușoară, și astfel vei fi mai puțin împovărat. Hotărârea de care dai dovadă își va arăta roadele, și mai mult decât atât, vei reuși să formezi o echipă foarte puternică în jurul tău.

Balanță

Acceptă cu bucurie căile ocolitoare dacă astfel poți avea parte de mai multe surprize plăcute. Îți dorești să evadezi din cotidian și din rutină, și o poți face recurgând la soluții inedite. Cu toate că astfel te vor urma mai puțini oameni, totuși ești sigur că la urma urmei vei reuși să faci față dificultăților și să obții ceea ce îți dorești. Chiar dacă, în anumite cazuri vei deveni mai incert, atunci când îți vei urma propria decizie, cu siguranță vei reuși să ieși cu bine din toate impasurile.

Scorpion

Ești un foarte bun ascultător și mulțumită acestui fapt îți crește popularitatea. De multe ori unii își pot rezolva problemele dacă au posibilitatea să-și pună în discuție preocupările. Tocmai aici tu excelezi, mai ales că ești foarte răbdător și înțelegător. Bineînțeles că vei constata repede că destul de mulți au probleme asemănătoare cu ale tale, chiar dacă ei nu observă deocamdată acest fapt. Dacă încerci să aprofundezi unele chestiuni, vei sesiza repede că problemele au rădăcini comune.

Săgetător

Să nu cauți provocări noi, mai bine ocupă-te cu acele chestiuni pe care până acum le-ai tot amânat. Toată această neîncredere de care dai dovadă se datorează faptului că ești copleșit de așteptările celor din jur și te gândești mereu că mai ai o mulțime de obligații de onorat. După ce îți finalizezi sarcinile curente, nu numai că vei fi mai ușurat, dar ți se deschid și noi oportunități. De acum poți să urmezi un asemenea demers care să-ți satisfacă dorința de aventură.

Capricorn

Cu toate că nu îți face plăcere compania oamenilor, nu îți poți permite să eviți anumite situații. În astfel de momente ai nevoie de autocontrol și de siguranță de sine ca să nu dai frâu liber pornirilor de moment. Trebuie să corespunzi unor asemenea pretenții care îți depășesc capacitățile, dar cu toate acestea, cei din jur se vor baza pe tine. Nu vrei să-i dezamăgești și tocmai de aceea cauți ajutoare în rezolvarea problemelor. Dacă îți vei păstra calmul, vei reuși să corespunzi tuturor așteptărilor.

Vărsător

Astăzi vei fi surprins de faptul că ești rugat să faci dreptate. Trebuie să aduci la un consens două persoane care îți sunt destul de aproape. Așa că fii precaut și nu îți spune părerea în grabă, mai bine analizează chestiunea în profunzimea ei. Se pare că vei reuși să-i determini să depășească impasul, și astfel să-i aduci la un numitor comun destul de apropiat. Vei fi nevoit să îți argumentezi deciziile pe înțelesul tuturor, fără să fii subiectiv punând în prim plan numai aspectele reale.

Pești

Te afli în plină formă din punct de vedere intelectual, așa că merită să pui în discuție probleme mai serioase. De asemenea, vei observa destul de repede dacă cineva încearcă să te atragă într-o capcană și astfel o poți evita la timp. Simți că cei care te dușmănesc încearcă să te atace, dar încă nu știi la ce să te aștepți. Tocmai de aceea ești destul de precaut, dar nici nu dorești să ratezi acele oportunități, care te-ar ajuta să progresezi sau să ai parte de noi provocări.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×