Horoscop zilnic sâmbătă, 26 ianuarie! Ziua marilor decizii

Ciprian Postolache  
înHoroscop
25/01/2019, 19:35
Horoscop zilnic sâmbătă, 26 ianuarie! Ziua marilor deciziiGALERIE FOTO
Horoscop zilnic sâmbătă, 26 ianuarie! Ziua marilor decizii

Horoscop sâmbătă, 26 ianuarie. Astăzi este o zi în care taurii sunt în maximul lor în ceea ce privește concentrarea, asă că este un moment prielnic pentru aceștia să ia hotărâri importante. Gemenii trec și ei prin schimbări importante în această zi, iar leii încearcă din răsputeri să pună capăt unor momente care nu le sunt prielnice.

„Anul acesta Berbecul ar trebui să-și prezinte cartea de vizită, dintre semnele de foc. Anul trecut a strălucit Leul. Din semnele de aer, va străluci Balanța. Din cele de pământ, Fecioarele și Capricornii. Din cele de apă, Peștii și Scorpionii. Capricornul, Racul, Berbecul și Balanța trebuie să dea un pas înapoi și să se gândească foarte bine ce au făcut în cei 18 ani care au trecut.”

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Horoscop zilnic sâmbătă, 26 ianuarie! Atenție la decizii, unele vă schimbă radial viața

„Potrivit horoscopului, mercur intră în semnul Vărsător, lucru care va influența toate zodiile. Mai exact, este vorba de planeta comunicării și a negocierilor, care intră în Vărsător pe data de 24 ianuarie. Aceasta va traversa această zodie până pe 10 februarie 2019, moment în care va ajunge în semnul Pești.”

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru atingerea obiectivelor stabilite în urmă cu câteva zile. Determinarea de care ești capabil te ajută să ajungi acolo unde îți dorești. În planul personal o să ai parte de o surpriză din partea persoanei iubite, potrivit horoscop 26 ianuarie 2019.

Taur

Ești sensibil în această zi, așa că te tenetează să lași emoțiile să te copleșească, potrivit horoscop 26 ianuarie 2019. Cel mai bine este să îți păstrezi calmul în orice faci și nu lăsa copleșit de emoții, pentru că nu vor face decât să te abată din drum. Ești rațional, așa că poți profita pentru a lua cele mai bune decizii. Indiferent de ceea ce se întâmplă, rezultatele pe care le vei avea sunt excelente.

Gemeni

Se anunță schimbări mari în viața ta. Încearcă să fii deschis la nou, pentru că doar așa lucrurile revin la starea lor naturală. Este singura soluție pentru ca să ai succes în această zi, potrivit horoscop 26 ianuarie 2019. Este posibil să apară  și un loc de muncă nou sau să-ți îmbunătățești competențele profesionale.

Rac

Nu spune astăzi în față nimănui lucrurile care te deranjează, pentru că există riscul să agravezi această situație sau să iei decizii proaste, potrivit horoscop 26 Ianuarie 2019. La baza acestui lucru se află judecarea greșită a oamenilor la adresa. Te doare faptul că ei te judecă fără ca măcar să te cunoască. Nu încerca să contraargumentezi ceva, pentru că rezultatul nu va fi în avantajul tău.

Leu

Îți dorești să atragi de partea ta un anumit lucru pentru care rupți din răsputeri de o bună perioadă de timp. Se pare că cineva ți-a luat-o înainte, iar acest lucru te supără, dar te și motivează, pe de altă parte, să perseverezi în dorința ta, potrivit horoscop 26 Ianuarie 2019. Chiar dacă te-ai resemnat că ai pierdut un tren important, ești conștient că îți vei lua revanșa cu prima ocazie care se va ivi pe viitor.

Fecioară

Trebuie să acorzi atenție maximă lucrurilor pe care le ai de făcut la locul de muncă. Este o perioadă în care își fac apariția situații conflictuale și este indicat să eviți tensiunile. Nu da colegilor motive de bârfă. În a doua parte a zilei te ocupi de viața sentimentală, deși această etapă nouă prin care treci îți dă fiori, potrivit horoscop 26 Ianuarie 2019.

Balanță

Astăzi iei decizia să renunți la ceva sau la cineva fără niciun cuvânt. Poate ești nevoit să iei o pauză pentru tine însuți sau ai doar nevoie de o perioadă de echilibru, dar, chiar și așa, rămâi cu un sentiment ciudat după decizia pe care o iei, gândindu-te că ai mai fi putut face ceva pentru a salva lucrurile, potrivit horoscop 26 Ianuarie 2019. Fă o schimbare de direcție în viața ta și îndreaptă-te spre lucrurile care îți fac cu adevărat plăcere, fără să mai privești spre trecut!

Scorpion

Nu mai fi afectat de trecut, ci bucură-te mai mult de prezent! Astăzi tinzi să retrăiești anumite momente petrecute alături de o persoana dragă, care aparțin trecutului. Acest lucru nu îți face deloc bine, din contră, îți agravează starea, potrivit horoscop 26 Ianuarie 2019. Concentrează-te pe lucruri frumoase și pozitive, pentru a te descurca cât mai bine în ceea ce ai de făcut. Acceptă situațiile din trecut cu maturitate și mulțumire și nu te mai gândi la tot ce a fost, focalizează-te mai mult pe ceea ce ești și pe ceea ce faci în prezent, pentru a nu mai căra după tine nostalgiile, melancolia, tristețea sau regretul.

Săgetător

Astăzi este o zi în care e indicat să ieși la aer, să te plimbi, să fii pozitiv. Ia-ți energie din lucrurile care te înconjoară și găsește-ți activități de făcut în aer liber, care-ți vor da o stare completă de bine, potrivit horoscop 26 Ianuarie 2019. S-ar putea chiar să te întâlnești cu oameni care au un impact pozitiv asupra ta, lucru care te va ajuta să-ți schimbi starea din ultimul timp. Petrece cât mai mult timp în compania persoanelor dragi lângă care te simți cel mai bine.

Capricorn

Înaintezi cu pași mari spre scopul pe care ți l-ai propus. Știi foarte bine ceea ce îți dorești și ești de neclintit în deciziile tale, potrivit horoscop 26 Ianuarie 2019. O persoană cu care iei legătura devine ca un stimulant în dorințele și planurile tale, iar acest lucru nu poate decât să te umple de energie. E posibil să faci un drum, fiind convins că la destinație te așteaptă un rezultat măreț. Acum e momentul să faci toate lucrurile care îți plac cu adevărat. Acționează cât mai bine cu putință pentru a ajunge la rezultatele pe care ți le dorești, altfel ți-o poate lua altcineva înainte. Acum e momentul!

Vărsător

Ai putea să-l deranjezi pe partenerul de cuplu cu anumite gesturi sau vorbe, asta din cauză că ai o cantitate prea mare de energie care nu prea e în folosul tău, potrivit horoscop 26 Ianuarie 2019. Tinzi să te descarci pe persoana de lângă tine, care e mai sensibilă din fire, și se pot isca diverse conflicte între voi. Temperează-te și nu mai fi atât de impulsiv, pentru că lumea ar putea să te interpreteze greșit. Poartă-te cât mai bine, pentru a nu risca să creezi conflicte acolo unde nu e cazul!

Pești

Ești foarte sensibil astăzi și tinzi să privești lucrurile mai mult cu sufletul decât cu rațiunea. Anumite lucruri trebuie gândite la rece, pentru a nu risca să procedezi greșit în ceea ce faci, potrivit horoscop 26 Ianuarie 2019. Unul dintre defectele tale este sensibilitatea, pe care o folosești în cele mai nepotrivite ocazii, ceea ce te împiedică să faci lucrurile așa cum trebuie.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×