Horoscop zilnic: sâmbătă, 25 aprilie 2020. Fecioarele au emoții înaintea unui eveniment important

Bogdan Solomon   
în Horoscop
24/04/2020, 11:44
Horoscop zilnic: sâmbătă, 25 aprilie 2020. Fecioarele au emoții înaintea unui eveniment important
FANATIK îți aduce horoscopul zilei de sâmbătă, 25 aprilie, pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: wowbiz.ro

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de sâmbătă, 25 aprilie, iar provocările se țin lanț, mai ales în ceea ce privește viața profesională. De ce spunem asta? Ei bine, pentru că prima zi de weekend aduce proiecte importante și emoții pe măsură. Încearcă să-ți păstrezi calmul și să gândești pozitiv: ai toate șansele să reușești tot ce îți propui.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 25 aprilie. Weekend-ul începe cu mari emoții pentru Fecioare

Dacă ești născut în zodia Fecioarei, trebuie să înveți să-ți controlezi emoțiile, altfel nu vei putea face față evenimentului care te așteaptă în acest sfârșit de săptămână. E adevărat că oricine trece prin astfel de stări mai ales când se află în fața unui moment atât de important, dar ține minte că totul stă în puterea ta. Analizează fiecare opțiune cu foarte mare atenție și ia decizia corectă.

Berbec

O vreme ai făcut parte dintr-o echipă bine închegată în care ai jucat un rol important. Fiecare și-a pus în joc valorile, talentele, ideile și roadele încep să se arate. Ai adus aici o contribuție grozavă prin idei creative, soluții interesante, dar în același timp ai acceptat cu bucurie și ideile altora. V-ați pus la un loc, fiecare, propria investiție de energie, și acum sărbătoriți, laolaltă, victoria. A fost o activitate de calitate, care are acum rezultate dintre cele mai bune. Vă felicitați unii pe alții, recunoscându-vă sincer și reciproc influența și contribuția.

Taur

Lingușelile unui amic vor ajunge acolo unde și-a propus, pentru că poate câștiga ceva de la tine doar pentru vorbe dulci. Apelează la minciună, la prefăcătorie, la măști care te conving mult prea ușor, dar în spatele lor nu se ascund gânduri atât de bune. Din păcate, mai credul din fire, te vei lăsa păcălit de metoda sa de cucerire și îi vei oferi, în final, ceea ce urmărește de la tine. Ești atât de bun la suflet, încât tratezi gesturile sale de prietenie ca fiind sincere, dar el nu vrea altceva decât să-l ajuți să-și atingă scopurile.

Gemeni

Ai o zi furtunoasă, cu multă agitație, cu replici tăioase, cu gesturi bruște. Nu îți poți controla eficient gesturile, dar nu le agreezi nici pe cele ale apropiaților. Orice interacțiune cu oamenii de aceeași vârstă se poate solda cu dispute pe marginea unor păreri extrem de variate. În loc să accepți ideea că fiecare gândește altfel, că toți sunteți diferiți, încerci să îți argumentezi poziția ceva mai agresiv decât de obicei, ripostând aspru la părerile adverse. Cineva trebuie să se retragă din acest conflict, altfel totul poate denatura într-un scandal ce poate duce la o relație eșuată.

Rac

Tot ce primești azi de la viață, de la oameni, de la cei dragi, de la evenimentele pe care le trăiești are o conotație afectivă puternică, de parcă v-ar umple sufletul de o fericire maximă. Poate vine o veste ce te emoționează la maxim. Poate întâlnești o persoană care îți face inima să tresară. Poate ți se face o declarație ce îți confirmă faptul că joci un rol central în viața altcuiva de la care aștepți chiar mai mult decât un simplu gest de afecțiune. Oferă aceeași căldură, aceeași emoție prin tot ceea ce faci și dăruiești, pentru că schimbul de sentimente și vorbe calde e în centrul atenției.

Leu

Azi ți se aprind călcâiele foarte repede după orice nouă apariție interesantă, iar iubirea e motiv de visare și de divertisment. Un zâmbet plăcut, o replică amicală sau un flirt nevinovat pot fi punctul de plecare spre o relație sentimentală care te poate face fericit. Doar o perioadă, pentru că nu prea sunt întrunite condițiile ca de aici să înceapă o relație solidă și de viitor. Chiar dacă e doar o aventură, te simți bine, pentru că fiorii iubirii te cuprind imediat. Dar trec la fel de repede…

Fecioară

Te afli înaintea unui eveniment căruia îi acorzi o importanță specială. Ai emoții ca înaintea oricărui moment capital. E nevoie să iei decizii foarte clare, pentru a fi sigur că alegi calea cea mai bună. Ca să poți trasa o direcție dreaptă și bună, mai întâi arunci o privire limpede înapoi, ca să îți cureți spațiul din jur. Dai la gunoi ce nu îți mai este de folos (relații, amintiri, informații, resentimente) și abia după aceea pornești pe noul drum cu inima complet purificată, gata să primești altceva. Deschide aripile și zboară eliberat de balastul trecutului!

Balanță

Banii pe care i-ai agonisit vor lua o direcție foarte plăcută sufletului, dar nu pentru că ai avea personal de câștigat de pe urma acelor investiții, ci pentru că îi dedici cu bucurie celor la care ții foarte mult. Consideri că banii sunt făcuți să aducă fericire oamenilor dragi, de aceea nici nu te uiți cât cheltui dacă aduci zâmbetul pe fața celor dragi. Cât timp îi vezi pe ei fericiți, deschizi portofelul cu drag. Posibil să pregătești evenimente deosebite, cum ar fi un concediu, o petrecere sau… cât mai multe jucării pentru cei mici, deci toate sunt motiv de veselie!

Scorpion

Nu orice victorie vine la pachet cu un sentiment de bucurie și împlinire, ci uneori este însoțită de tristețe. De parcă ai plătit un preț mult prea mare și nu te poți bucura pe deplin de ceea ce ai obținut. Nu mai trece în revistă eforturile depuse, greutățile pe care ai reușit să le depășești, sacrificiile acceptate sau cine știe ce alte evenimente nedorite care ți-au marcat evoluția până acum. Încearcă să ierți și să uiți ceea ce n-a mers ca la carte pentru a scoate în evidență doar punctele forte ale acestui drum. Sărbătorește succesul, nu mai jeli eșecurile anterioare.

Săgetător

Ai ajuns la un nivel care îți inspiră încredere și stabilitate în viață, poate o carieră bine conturată în care te simți în siguranță, poate o viață de familie tihnită și frumoasă, poate o afacere care merge constant și îți oferă satisfacție. Așadar, din orice punct ai privi spre cel care ai ajuns, ai numai motive de mândrie și de optimism. Dacă vezi că se poate ajunge la fericire, ai curajul să speri și mai mult, deci merită să îți stabilești mereu obiective din ce în ce mai înalte, pentru că pot fi atinse prin forțe proprii și eforturi susținute. Totul e să ai încredere în forțele proprii și să gândești doar pozitiv!

Capricorn

Joci rolul central într-o acțiune ce entuziasmează pe toată lumea, dar marea bucurie este că la originea acestui succes a fost ideea ta. Ai avut un moment de inspirație pe care l-ai expus și altora și s-au adunat repede și alți adepți care au considerat că ideea e profitabilă și merită pusă în practică. Totul evoluează bine, i-ai dat startul într-un moment potrivit și acum vă uniți cu toții forțele, încât rezultatele se vor arăta foarte repede. Toți au de câștigat de pe urma acestei inițiative, dar satisfacția majoră este că ți se recunoaște rolul cheie și ți se mulțumește.

Vărsător

Nu te înțelegi cu nimeni, doar familia îți este alături necondiționat și îți ține partea, orice ai spune! Nu pune la suflet criticile și afronturile pe care le primești azi de la lume, pentru că nu poți fi pe placul tuturor întotdeauna. Unii se opun din încăpățânare sau orgoliu, alții nu sunt de acord cu punctul tău de vedere, prea greu de acceptat, dar de la cei dragi din familie vei primi numai aprobări și susținere. Bazează-te pe ei dacă vrei să ai o zi de succes, pentru că ei îți vor fi alături indiferent de cât de complicate sau originale vor fi ideile pe care le propui!

Pești

Vei fi copleșit de griji materiale, deși nu ar trebui să fii atât de preocupat de asta. Lasă lucrurile să se așeze de la sine, pentru că tot stresul este inutil. Probabil ai prea multe facturi de plătit în scurt timp și, când calculezi resursele financiare de care dispui, nu iese un rezultat prea bun. Ești un pic nesigur pe situația de la serviciu, poate pentru că salariul este mic, poziția profesională scârțâie, dar nu cumva sunt doar temerile tale aici? Trebuie să mergi la serviciu cu încredere că totul va fi bine, fără să lași fricile să te domine. Dacă jobul actual nu te mai satisface, n-ar fi rău să începi să cauți altul mai bun!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×