Horoscop zilnic sâmbătă, 24 noiembrie: nouă iubire pentru o zodie

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/11/2018, 15:49
Horoscop zilnic sâmbătă, 24 noiembrie: nouă iubire pentru o zodie
Ce spun astrele pentru horoscopul zilnic, sâmbătă, 24 noiembrie?

Astrele spun ce indică astrele pentru cele 12 zodii pentru ziua de 24 noiembrie, sâmbătă. Ocazie uimitoare pentru o zodie. Se pare că o persoană la care nu te-ai fi așteptat niciodată îți va face avansuri, atunci îți vei da seama că într-adevăr ai și tu sentimente pentru aceasta. Așa că vei începe o poveste frumoasă de dragoste!

Daca iubirea ta nu are speranta sa fie primita, dator esti sa taci […] Daca iubirea ta nu este primita si ajunge sa fie o zadarnica rugaminte – asta fiind rasplata fidelitatii tale – si daca nu ai puterea sufleteasca de a tacea, atunci cauta sa te vindeci, daca dai peste vreun medic priceput in asa ceva. Caci iubirea nu trebuie confundata cu sclavia inimii. Iubirea care se roaga este frumoasa, dar cea care implora este dragoste de sluga.”

Horoscop zilnic sâmbătă, 24 noiembrie: Berbec

Schimbările majore în cuplu trebuie amânate neapărat. Nu este momentul potrivit. De asemenea, ar trebui să aplanezi orice discuție apărută.

Horoscop zilnic sâmbătă, 24 noiembrie: Taur

Azi vei sta toată ziua să repari lucrurile din casă, de asemenea, vrei să oferi alt aer încăperilor, așa că schimbi câteva lucruri. Vă veți îndrăgosti de cineva neașteptat!

Horoscop zilnic sâmbătă, 24 noiembrie: Gemeni

Azi vei primi un cadou care te va bucura foarte tare. De asemenea, ești așteptat ca invitat spcial la o petrecere.

Horoscop zilnic sâmbătă, 24 noiembrie: Rac

Astrele te sfătuiesc să fii mai atent la oamenii din jurul tău și să nu te mai lași așa pierdut în rutina pe care o ai. Cei care te înconjoară vor reacții deosebite din partea ta.

Horoscop zilnic sâmbătă, 24 noiembrie: Leu

Astrele spun că azi simți nevoia să cheltui foarte mult. Dacă nu ai un partener în viața ta, azi poate fi momentul în care ai putea să-ți găsești pe cineva.

Horoscop zilnic sâmbătă, 24 noiembrie: Balanță

Azi ai mult de lucru. Vei fi foarte obosit și pus pe gânduri pentru planurile care vor urma să apară. Ar trebui să îți găsești măcar un moment de relaxare.

Horoscop zilnic sâmbătă, 24 noiembrie: Scorpion

Astăzi vei face o achiziție foarte bună, ceva util pentru locuința ta sau ceva distractiv. De asemenea, o persoană va veni în viața ta care te va susține în drumul creativ pe care ți-l dorești.

Horoscop zilnic sâmbătă, 24 noiembrie: Săgetător

Se indică multe schimbări în viața personală. Din păcate, acestea te vor stresa și te vor surprinde abătut. Poți depăși această situație.

Horoscop zilnic sâmbătă, 24 noiembrie: Capricorn

Se arată un weekend excelent pentru nativii zodiei capricorni. Urmează o călătorie în care vă veți relaxa total. În locul pe care îl vizitați veți găsi o persoană cu care veți avea multe lucruri de împărtășit.

Horoscop zilnic sâmbătă, 24 noiembrie: Vărsător

Este posibil ca astăzi să vă lăsați baltă orice plan și să vă bucurați de spontaneitate. Astăzi nu este indicat să vă ignorați persoana iubită.

Horoscop zilnic sâmbătă, 24 noiembrie: Pești

Azi se declanșează o perioadă de neliniște, griji și tensiuni diverse. Ceea ce v-ar salva ar fi atenția exclusivă a persoanei iubite, care nu a mai fost strict asupra voastră, din cauza ocupațiilor voastre. Nu vreți să ajungeți ca timpul să vă despartă!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×