Horoscop zilnic: sâmbătă, 23 martie 2019. Despărțire dureroasă pentru o zodie

Bogdan Solomon   
în Horoscop
22/03/2019, 18:04
Horoscop zilnic: sâmbătă, 23 martie 2019. Despărțire dureroasă pentru o zodie
Horoscop zilnic, marți, 2 aprilie.

Astrologii prezintă horoscopul zilei de sâmbătă, 23 martie. Prima zi de weekend se anunță dificilă pentru unii nativi, care întâmpină probleme, mai ales în plan sentimental. Acești nativi vor trebui să se resemneze cu pierderea unei persoane dragi

Ce ți-au rezervat astrele pentru prima zi de weekend

Ziua de sâmbătă, 23 martie aduce schimbări importante pentru cei mai mulți dintre nativi. Fie că vorbim despre noi oportunități la locul de muncă, sau dezamăgiri în plan sentimental, un lucru este cert. Ne așteaptă o zi plină.

Astrologii recomandă nativilor să amâne treburile importante sau luarea unor decizii care v-ar putea schimba radical viața, pentru că norocul  nu pare a fi de partea noastră astăzi. Înfruntați cu seninătate orice dezamăgire, chiar dacă doare

Ce ți-au rezervat astrele pentru prima zi de weekend
Ce ți-au rezervat astrele pentru prima zi de weekend

Horoscopul zilei de sâmbătă, 23 martie

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt sfătuiți să nu se aventureze astăzi. Evitați să încercați imposibilul. Unele lucruri nu pot fi rezolvate, sau cel puțin nu cum v-ați dori. Poate e mai bine să vă resemnați cu ideea, luați-o ca pe o lecție pentru viitor.

Taur

O întâlnire neprevăzută le-ar putea schimba radical viața acestor nativi. Aveți tendința să vă entuziasmați și asta e bine, dar sfatul astrologilor este să nu forțați lucurile, destinul trebui să-și urmeze cursul firesc. Totul va fi bine.

Gemeni

Din cauza unei dezamăgiri din trecut, Gemenii au tendința de a pune la îndoială o serie de decizii importante luate de-a lungul timpului. Practic, e momentul revelațiilor, când își dau seama că ceva trebuie să se schimbe. Sau cel puțin să nu mai repete aceleași greșeli care le-au produs suferință cândva.

Rac

Pe nativii din zodia Rac îi așteaptă întâlniri cu persoane foarte importante și influente. Sfatul astrologilor este să nu vă uitați acasă simțul umorului. De asemenea, dacă aveți de gând să faceți unele reparații prin casă, este mai bine să le amânați.

Leu

Leii trebuie să fie mândri de ei astăzi. Acești nativi sunt puși pe petrecut în prima zi de weekend. Ba mai mult, tot cei din jur vor fi impresionați de bunădispoziția lor și energia pozitivă pe care o emană.

Fecioară

Nativii din Fecioară sunt sfătuiți să fie foarte atenți la persoanele cărora le încredințează secrete importante. Nu este exclus ca unii să folosească informațiile respective pentru a vă face rău. Fiți cu băgare de seamă.

Balanță

Se anunță o zi de weekend perfectă pentru nativii din Balanță. Persoana iubită vă va surprinde cu o propunere, poate chiar planificați o scurtă vacanță pentru a vă încărca bateriile. Urmează o săptămână încărcată.

Scorpion

Scorpionii nu pot rezista tentațiilor. De asemenea, astrologii vă recomandă să nu neglijați activitățile casnice și nici eventualele probleme de sănătate care vă solicită atenția.

Săgetător

Planurile pe care Săgetătorii le au de ceva vreme ar putea prinde contur astăzi. Nu este indicat să cereți ajutorul apropiaților, mai bine vă descurcați pe cont propriu, aveți idei care se vor dovedi de succes. Vă lipsește totuși încrederea.

Capricorn

Capricornii vor avea parte de o primă zi de weekend liniștită, în compania prietenilor și familiei. Dacă v-ați făcut anumite planuri, astrologii vă recomandă să nu le neglijați. Totul va merge ca pe roate.

Vărsător

Vărsătorii nu trebuie să stea izolaţi astăzi.  Dacă este posibil, schimbă un pic peisajul, inspiră aer curat într-un parc şi vorbeşte cu oameni dragi. Nu neglija însă nici planurile importante. O surpriză plăcută ar putea să apară spre sfârșitul zilei

Pești

Peștii au parte de o zi monotonă. Sfatul astrologilor este să ieșiți puțin din rutină. O plimbare, un film bun, sau un concert spre seară, ar fi alternative bune pentru a vă mai relaxa și a scăpa de această senzație. Atenție mare la cheltuieli, nu exagerați.

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×