Horoscop zilnic: sâmbătă, 18 aprilie 2020. Fecioarele răspund cu răceală afecțiunii celor din jur

Bogdan Solomon   
în Horoscop
17/04/2020, 14:46
Horoscop zilnic: sâmbătă, 18 aprilie 2020. Fecioarele răspund cu răceală afecțiunii celor din jur
Prima zi de weekend aduce o serie de provocări importante pentru nativii din zodia Fecioarei. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de sâmbătă, 18 aprilie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere sentimental. Pregătirile pentru Duminica Paștelui sunt în toi, așa că se anunță o sărbătoare pe cinste, chiar dacă va trebui să rămâi doar în compania persoanei iubite. De altfel, privește partea bună: aveți în sfârșit timp pentru voi, așa cum vă doreați de foarte multă vreme.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 18 aprilie. Fecioarele încep weekend-ul cu stângul

Dacă te numeri printre nativii din zodia Fecioarei, sfatul nostru este cu atât mai valabil, pentru că nu ai atitudinea potrivită. Voit sau mai puțin voit, răspunzi gesturilor de afecțiune cu care te copleșesc toți cei dragi printr-o răceală ce nu îți este tocmai caracteristică. Încearcă să te bucuri de aceste momente deosebite și nu mai fi atât de ursuz, pentru că riști să îți strici sărbătorile.

Berbec

Te afli în fața unei schimbări de sens în viața ta şi nu ești foarte sigur de direcția pe care trebuie să mergi. Ești ușor influențat de zvonurile care se vehiculează în jur și care nu te stimulează deloc, dimpotrivă, te țin pe loc, îți insuflă o teamă profundă pentru ce va urma și practic nu te lasă să riști nimic. Ai fi în avantaj dacă ai putea ieși din acele medii în care se vorbește numai de lipsuri și probleme, pentru că deții toate resursele ca să faci față cu brio acestei provocări.

Taur

Toate ar trebui să îți meargă bine azi și să te poți relaxa așa cum îți place. Totul e să nu te lași furat de influențele negative din anturaj, care te cheamă să te alături unora la bârfe, judecăți aspre, critici nedrepte. Dacă nu refuzi vehement invitațiile de acest gen, fii sigur că toată starea de bine cu care începi ziua se va transforma în motiv de supărare și dezamăgire. Evită mediile în care planează energii negative, ostilitate, răutăți, că s-ar putea să intri fără voie în colimatorul unora.

Gemeni

Ai ajuns într-un punct important al proiectului la care îți aduci contribuția de câteva luni încoace, nivel la care poți deja să spui că ești foarte aproape de scopul propus. Poate este chiar vremea „recoltei”, poate este ziua în care spui stop și extragi o concluzie cu privire la pașii parcurși până aici și ai acel sentiment de profundă împlinire față de tot ce ai realizat. Nu a fost deloc ușor drumul până aici, dar acum nu mai contează, doar ai atins vârful maxim! Meriți o pauză pentru a-ți încărca bateriile.

Rac

Pentru a trece la un nivel superior al unei acțiuni în care ești implicat, trebuie mai întâi să faci ordine în etapele deja parcurse. Privește un pic înapoi să vezi ce a rămas nerezolvat și abia după aceea concentrează-te asupra celor care vin. Este momentul să te eliberezi de un balast care nu-și mai are rostul, de amintiri neplăcute sau de un sentiment de vină. Ai ocazia să ștergi cu buretele acest trecut pentru a intra într-o nouă etapă mult mai ofertantă și mai benefică.

Leu

Tot calmul ce se așezase peste un plan ajuns la un nivel satisfăcător dispare peste noapte din cauza unei vești proaste care agită spiritele. Vei conștientiza că ești singurul care poate restabili normalitatea în această problemă, dar, pe moment, cât timp apele sunt atât de tulburi, ești nervos și îți pierzi controlul. Încearcă să lași un pic lucrurile să se clarifice înainte de a te apuca să reconstruiești totul, pentru că acum, prins în mijlocul furtunii, riști să distrugi și mai mult doar pentru că îți pierzi cumpătul.

Fecioară

Primești atâtea gesturi de adevărată iubire de la cei din jur, însă ești tentat să le privești cu răceală, de parcă nu ar fi în forma pe care o visai. Nu poți pretinde dragoste la un anumit nivel sau într-un anumit ambalaj, pentru că ea poate fi doar adevărată sau falsă. Ceea ce primești acum merită primit cu ambele mâini și cu inima deschisă. Nu trebuie să fii nerecunoscător și să cauți defecte la tot ce auzi, vezi sau simți. Riști să pierzi o șansă de iubire sinceră!

Balanță

Cine se aseamănă se adună, spune o vorbă din bătrâni, și același lucru simți azi în legătură cu omul care te completează în tot ce faci. Privește la cel din față, pentru că devine un fel de oglindă a propriei tale identități. Ori semănați grozav de mult în unele privințe, ori el descrie de fapt cum te comporți, cum ești, chiar dacă îți arată o imagine care îți place sau nu. Privindu-l cu luciditate, poți lua unele măsuri asupra propriei persoane, deoarece vezi la el defecte care îți aparțin în aceeași măsură. Dacă la el nu-ți place ceea ce vezi, ar trebui să nu-ți placă nici la tine!

Scorpion

Fii cu mare băgare de seamă la bugetul propriu, pentru că azi te paște un mare pericol. Numai prudența caracteristică te poate ține departe de eventualele urmări nedorite. Așadar, rezistă oricărei ispite care îți face cu ochiul. Chiar dacă te atrage vreo afacere ce promite multe, chiar dacă vrei să cumperi un obiect de care crezi că ai mare nevoie, dacă te lași convins de tentație, riști să rămâi fără o sumă de bani ce se va dovedi a fi foarte necesară în altă direcție. Nu intra în banii puși deoparte cu alt scop și încearcă să-i ții la saltea, pentru că există riscul să pierzi enorm, trecând de la plus la minus într-o clipă.

Săgetător

Chiar dacă un plan pe care ți l-ai făcut pentru azi pică în ultimul moment, nu te ia prin surprindere, pentru că ai altceva și mai bun de făcut în schimb. Dimpotrivă, e posibil ca varianta de rezervă la care apelezi să se dovedească a fi un câștig mult mai mare decât dacă ai fi reușit să duci la capăt primul plan. De aceea, nu trebuie să te cramponezi de un singur scop. Așa ai mereu un as în mânecă de care să te folosești în astfel de situații neprevăzute.

Capricorn

Azi suferințele din amor nu scutesc pe nimeni, ești primul vizat de aceste surprize neplăcute. Poate nu se întâmplă nimic grav între tine și persoana iubită, dar planează în jurul vostru o atmosferă mai sumbră din cauza unor influențe din exteriorul cuplului. Dacă unul este încărcat negativ de emoții și griji, e clar că își va revărsa problemele și asupra celuilalt și vei suferi laolaltă. Totuși, cel afectat simte nevoia de a-și spune păsul în fața celui drag, așteptând ajutor, susținere și nu în ultimul rând, înțelegere.

Vărsător

Nici nu îți vine a crede ce bine se rezolvă azi o problemă cu care te-ai confruntat multă vreme, dar care își găsește soluția aproape peste noapte. Este un noroc chior, s-ar putea spune, de parcă ți se face dreptate într-o clipă, în ciuda eforturilor de luni de zile. Practic, treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a le reașeza pe toate pe făgașul normal. Ai numai motive de bucurie, pentru că resimți această situație ca pe un drept recâștigat pe merit.

Pești

Ai o presimțire ciudată că ceva nu tocmai plăcut urmează să se întâmple. Intuiția îți atrage atenția asupra unor eventuale riscuri sau asupra adevăratei fețe a unui prieten care îți promite multe, însă nu se va ține de cuvânt în cele din urmă. Ascultă-ți vocea interioară care te avertizează asupra acelui punct vulnerabil ce va ieși la iveală mai devreme sau mai târziu. Dacă nu ții cont de ce îți transmite intuiția, vei regreta mai apoi că ai permis să fii înșelat de aparențe false.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×