Horoscop zilnic, sâmbătă, 12 octombrie. Leul are o serie de idei care vor prinde contur

Alexa Serdan   
în Horoscop
11/10/2019, 16:49
Horoscop zilnic, sâmbătă, 12 octombrie. Leul are o serie de idei care vor prinde contur
Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 12 octombrie 2019. Ce au rezervat astrele celor 12 zodii. Sursa foto: axanews.ro

Astrologii au pregătit horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 12 octombrie. Citește în rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care au parte în prima zi de weekend cele 12 zodii. Unele dintre zodii vor avea parte de momente frumoase alături de partenerul de viață, în timp ce altele își vor întâlni sufletul pereche.

Horoscop zilnic pentru sâmbătă. Ce se întâmplă cu zodiile

Berbec

Bucură-te de această zi pentru că va una minunată din toate punctele de vedere. Vremea frumoasă ține cu voi. Nu ezitați să ieșiți afară, plimbați-vă prin parc sau mergeți la un picnic în aer liber. Categoric vei rămâne cu multe amintiri.

Taur

Ai o stare de spirit excelentă. Ai grijă să nu îți strice nimeni dispoziția. S-ar putea să ai ceva de făcut pentru serviciu, dar nu te da deoparte. Gândește-te că-ți prinde bine și ai șansa unei promovări în viitorul apropiat.

Gemeni

Vrei să evadezi din monotonia orașului și ți-ai cumpărat biletele de avion pentru o escapadă. Destinația exotică te așteaptă. Aruncă câteva haine în bagaj și fugi la distracție. Creează-ți amintiri de neuitat.

Horoscop zilnic pentru sâmbătă
Ce au rezervat astrele celor 12 zodii din horoscop. Citește în rândurile de mai jos. Sursa foto: cancan.ro

Rac

Mergi în direcția cea bună atât pe plan profesional, cât și personal. Continuă să muncești, iar eforturile tale vor fi răsplătite. Relația de cuplu stagnează așa că ar fi timpul să aduci culoare și piper. Fă următorul pas.

Leu

Ai o listă întreagă de planuri. În special pe plan sentimental. Poate ar fi timpul să începi o relație serioasă și să te așezi la casa ta. Este foarte important să te maturizezi și să iei lucrurile ca atare. Mare atenție să nu faci greșeli.

Fecioară

O persoană care ți-a marcat viața se va întoarce. Este vorba de o iubire pe care nu ai reușit să o dai uitării. Nu este exclus ca vechile amintiri să iasă la suprafață și să se reia legătura amoroasă. Nativii singuri s-ar putea simți melancolici și nostalgici.

Balanţă

Ai o nemulțumire pe suflet la care vei găsi rezolvare azi. Sunt șanse mari să iei de la zero multe dintre planuri. Situația se va lămuri și vei face primul pas către o nouă viață. Te așteaptă zile liniștite și lipsite de griji.

Scorpion

Ești tentat să faci mai multe lucruri în același timp. Nu te arunca cu capul înainte pentru că s-ar putea să nu mai poți repara unele lucruri. Ești nevoit să faci o alegere care s-ar putea să nu-ți placă. Evită certurile cu partenerul de viață.

Săgetător

Ieri nu îl observai, dar azi ți-a sărit în ochi. Nu este vorba de un obiect, ci de o persoană. Ți-a intrat rapid în suflet și nu va ieși așa ușor. S-ar putea să afli că sunteți pe aceeași lungime de undă. Rezultatul va fi unul pe măsura așteptărilor.

Capricorn

Orice sumă ai avea în portofel nu este de ajuns pentru nevoile tale. Mereu găsești ceva de cumpărat și nu te poți opri. Investește numai în lucrurile valoroase. Încearcă să pui bani deoparte pentru că vei avea o satisfacție imensă.

Vărsător

Simți că lipsește ceva, dar nu știi despre ce este vorba. Nu rezolvi nimic dacă fugi de emoțiile negative. Discută cu o persoană dragă și mărturisește ce ai pe suflet. Lucrurile au stat prea mult pe loc, acum trebuie să meargă mai departe.

Peşti

Soarta este de partea ta și toate lucrurile merg ca la carte. Singurul incovenient pe care l-ai putea întâmpina sâmbătă va fi plictiseala. Sună-ți prietenii și ieșiți în oraș. Nu sta întins pe canapea, mergi într-un club și distrează-te.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×