Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 23 noiembrie 2019. Capricornii sunt dați peste cap de o problemă financiară

Dan Suta   
în Horoscop
22/11/2019, 13:52
Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 23 noiembrie 2019. Capricornii sunt dați peste cap de o problemă financiară
Horoscop 23 noiembrie 2019. Sursa foto: besthqwallpapers.com

Horoscop pentru sâmbătă, 23 noiembrie 2019: Capricornii vor fi dați peste cap de anumite neajunsuri financiare și vor realiza că unele lucruri trebuie reevaluate urgent. Acești nativi au tot felul de planuri, dar nu se gândesc serios la vreunul care să implice riscuri. Fără riscuri nu pot avea parte de câștig, se știe!

Horoscop 23 noiembrie pentru Berbec

Berbecii au parte de o zi de sâmbătă plină de provocări.  Nu le va fi ușor să ia anumite decizii, dar soarta îi pune în tot felul de situații care nu sunt tocmai pe placul lor.

Taur

Taurii vor fi destul de furioși. Se simt nedreptățiți în legătură cu anumite chestiuni pe care le-au auzit în stânga și în dreapta, iar acum vor pune piciorul în prag.

Gemeni

Gemenii au tot felul de idei noi. Se vor concentra asupra proiectelor lor de vis și vor pune pe hârtie planul lor de bătaie, etapă cu etapă.

Rac

Racii sunt ceva mai liniștiți. Timpul decurge în favoarea lor și sunt foarte bucuroși să trăiască atât de armonios. Au parte de surprize plăcute din partea persoanei iubite.

Horoscop 23 noiembrie pentru Leu

Leii sunt foarte energici. Vitalitatea lor se transmite, iar cei care stau în preajma Leilor mâine se vor simți mai pozitivi, vor deveni mai veseli, mai optimiști.

Fecioară

Fecioarele încearcă să vadă partea plină a paharului în legătură cu situația prin care sunt nevoite să treacă. Se recompun imediat.

Balanță

Balanțele au tot felul de îndoieli, tot felul de dubii pe care nu reușesc să le deslușească. E o zi plină de întrebări fără răspunsuri.

Scorpion

Scorpionii sunt extrem de viscerali și greu de abordat. Le sare țandăra din orice și se gândesc foarte serios să rupă anumite legături de prietenie.

Săgetător

Săgetătorii au parte de tot felul de momente frumoase pe care le petrec în sânul familiei. Se simt iubiți, respectați și protejați.

Capricorn

Capricornii își dau seama că rezevorul de bani se cam termină și nu vor mai ști pe unde să scoată cămașa. Nu e o zi tocmai fericită din acest punct de vedere.

Vărsător

Vărsătorii sunt cam leneși mâine. Vor petrece majoritatea timpului fără să depună mari eforturi, preferând să stea în pat să se uite la filme și seriale.

Pești

Peștii primesc niște oferte destul de… dubioase. Trebuie să analizeze cu atenție bunele intenții ale celor care îi abordează.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×