Horoscop zilnic miercuri, 9 octombrie 2019. Capricornii primesc daruri de la o rudă

Dan Suta   
în Horoscop
08/10/2019, 15:32
Horoscop zilnic miercuri, 9 octombrie 2019. Capricornii primesc daruri de la o rudă
Horoscop 9 octombrie 2019. Sursa foto: Horoscope Friends

Potrivit celui mai nou horoscop, cel de miercuri, 9 octombrie 2019, Capricornii vor fi cadorisiții zilei. O rudă le oferă tot felul de daruri ori de oportunități de care ar fi bine să țină cont în perioada care urmează în viața lor. Acești nativi de pământ intră într-o etapă reconfortantă din toate punctele de vedere.

Horoscop 9 octombrie 2019 pentru Berbec

Berbecii devin mai responsabili cu banii și asta îi va ajuta să economisească sume frumoase. Devin mai conștienți că trebuie să aibă foarte mare grijă cum se raportează la anumite achiziții financiare.

Taur

Taurii sunt prinși în tot felul de activități care le stimulează creativitatea, iar asta îi face extrem de bucuroși și de mulțumiți cu ei înșiși.

Gemeni

Gemenii au nevoie de un imbold, de cineva care să îi împingă din spate și să îi asigure că pot ieși din orice bucluc. Sunt într-o perioadă confuză a vieții lor.

horoscop 9 octombrie 2019
Capricornii primesc daruri de la cine nu se așteaptă. Sursa foto: TeePublic

Horoscop 9 octombrie 2019 pentru Rac

Racii au parte de o veste bună care sosește de la o persoană din familie. Este o veste extrem de importantă, de care depinde cumva liniștea lor sufletească.

Leu

Leii dau de greu după amiază și cam toate planurile lor se dau peste cap. Acești nativi trebuie să dea dovadă de anduranță.

Fecioară

Fecioarele au parte de o zi în care toate sunt cu josul în sus. Sunt extrem de recalcitrante și le sare țandăra de la orice.

Balanță

Balanțele pun mai mult preț ca niciodată pe comunicare. Devin mai deschise către dialog și o fac eficient.

Scorpion

Scorpionii se pun în tot felul de situații stânjenitoare până când își dau seama că totul are o limită. Este o zi destul de anevoioasă pentru ei.

Horoscop 9 octombrie pentru Săgetător

Săgetătorii recuperează anumite obiecte pe care credea că le-a pierdut. Stau mai bine la capitolul memorie și rezolvă câteva probleme apelând la amintire.

Capricorn

Capricornii primesc niște daruri importante de la o rudă ori de la un prieten apropiat. Sunt puși în fața unor situații interesante și prind o energie bună.

Vărsător

Vărsătorii realizează că în viață tupeul nu e totul. Trebuie să ai și cumsecădenie atunci când îți susții punctul de vedere sau adevărul.

Pești

Peștii se izolează și meditează asupra lucrurilor pe care ar trebui să le schimbe de urgență în viața lor. Nu sunt foarte comunicativi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×