Horoscop zilnic miercuri, 5 decembrie: o zodie este victorioasă

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/12/2018, 15:47
Horoscop zilnic miercuri, 5 decembrie: o zodie este victorioasă
Iată ce spun astrele pentru cele 12 zodii în horoscopul de azi, miercuri, 5 decembrie 2018

Horoscopul zilnic pentru 5 decembrie 2018 arată ce ți-ar hărăzit astrele. Cine vor fi cei care au norocul scris în soartă și cine sunt cei care se vor chinui și vor avea mult de tras până să dovedească ceea ce vor? În mare parte, astrele dau semnle că ar trebui să vă lăsați cu toții cuprinși de iubire și să vă îngăduiți să fiți mai buni și să vedeți dincolo de ceea ce vi se arată în fața ochilor. „Sufletul puternic se distinge de cel slab prin perseverență și persistență, în ciuda tuturor obstacolelor, descurajărilor și imposibilităților. 

Viața nu este ușoară pentru niciunul dintre noi. Și ce dacă? Trebuie să avem răbdare și, mai ales, încredere în noi înșine. Trebuie să credem că am venit pe această lume cu un anumit scop și trebuie să muncim pentru a-l îndeplini. Nu există calitate atât de esențială pentru succesul de orice fel ca perseverența. Ea depășește aproape orice, chiar și caracterul.”

Horoscop zilnic 5 decembrie 2018: Răbdarea își va aduce sclipirile de geniu

Astrele spun pentru horoscopul zilnic din 5 decembrie 2018 că cei 12 nativi ar trebui să aibă multă atenție la cei din jur, la priviri, la adevăratele cerințe ce aceștia le grăiesc și la ce se află dincolo de tot ce este vizibil. Cele 12 zodii ale horoscopului au nevoie urgentă de meditație și de o mai bună cunoaștere de sine.

 „Lucrurile simple întreprinse în mod constant, cu viziune şi integritate, te vor ajuta să te transformi dintr-un individ obişnuit într-unul extraordinar. Sunt convins că ceea ce diferenţiază jumătatea antreprenorilor de succes de cei care nu au succes este pur şi simplu perseverenţa. Curajul şi perseverenţa au un talisman magic înaintea căruia toate problemele şi obstacolele se evaporă.”

Săgetător

Ai avut parte de un drum foarte lung, aacum ești la capătul lui. Ai tendința de a abandna acum, când ești atât de aproape de ceea ce ai visat. Fii calm și analizează tot ce se petrece, astfel vei vedea că totul va putea fi realitate, dacă nu te lai preadă impulsului.

Capricorn

Din păcate, nu ești un mare iubitor al schimbării. Acesta este lucru rău, pentru că schimbare se preschimbă în evoluție. Ai un drum cu două tăișuri, tu decizi cum alegi să privești acestea două.

Vărsător

Îți asumi ce nu trebuie, vina altora nu trebuie să pice pe umerii tăi. Ai o perioadă în care știi și tu că stai pe loc și că pierzi vremea. Puțină răbdare și vei reuși să deslușești în final totul.

Pești

Nu ai curajul să spui stop, nu simți când și cum să te oprești. Asta îți cam pune bețe în roate. O eliberarea a tuturor gânduriloreste fix ceea ce îți trebuie. Ai nevoie de o pauză, poi să alegi să stai singur acasă, la un film sau să petreci bine cu prietenii în oraș. Tu ești mereu la extreme.

Berbec

Te simți constrâns azi. Te afli într-un mediu în care parcă ești privit cu fiecare mișcare pe care o faci. De asemenea, urăși ca cinvea să stea cu ochii pe tine și pe munca ta, iar asta se ca îmtâmplă în ultimul timp.

Taur

Ai parte de oameni care se implică foarte mult în proiectul pe care îl ai, iar asta te ajută foarte mult să evoluezi și să te simți foarte împliniți. E relația de mncă ideală! Nu vă subestimați, știți să ascultați și să luați în seamă ideile unul altuia și vă simțiți ca acasă.

Gemeni

Te uiți cum parcă totul se duce de râpă. Ai lucrat mulți ani la un vis și ai investit totul. Acum pare că nu ai scăpare, dar de fapt nu este chiar așa. Ai gtendința deseori să exagerezi, dsigur că este frustrant să se întâmple asta, dar se poate rezolva. Fă ceva înainte să te plafonezi de tot!

Rac

Ești foarte visător, ca de obicei, dar nu este de ajuns. Trebuie să treci la treabă și să muncești din greu pentru a-ți îndeplinii idealurile. Pare că nu ai învățat nimic din viață.  Trebuie să dobândești cumva ambiția și dragostea de a te strădui pentru ce-ți va aduce fericire în viitor.

Leu

Ești cel care tensionează pe toată lumea din jurul tău, de aceea  atmosfera este în așa fel. Ar trebui să iei în considerare că nu ai mereu dreptate și să înveți să-i asculți și pe ceilalți. Relația dintre noi și ceilalți este undeva la mijloc, la fel ca și adevărul, asta ar trebui să îți pui bine în minte.

Balanță

Vei descoperi pe pielea ta exact la ce se referă vorba Prietenul la nevoie se cunoaște. Ești într-o situație mai sensibilă, iar criticile cele mai bune și sfaturile vor veni din partea unui prieten. Acestea te vor face să-ți deslușești situația, astfel să pară mult mai simplă.

Fecioară

Azi ești pe drumuri. O să ai parte de ceva peripeți, din păcate, dar trebuie să înveți să le primești cu sufletul deschis și cu zâmbetul pe buze. Gândește pozitiv, prin schimbarea perspectivei, vei reuși să schimbi și situația în sine, astfel va deveni una pe care o vei privi ca pe o oarecare și cu ca pe una cu care se sfârșește drumul.

Scorpion

Pui la inimă multe vorbe din utlima perioadă, bineînțeles, la câte critici dure și agresive ai primit nu este de mirare. Astrele spun că relațiile pe care le ai acum cu oamenii care te atacă pe nedrept sunt un sacrificiu pe care trebuie să-l faci pentru a-ți atinge scopurile. Drumul tău spre succes și reușite nu este presărat cu lucruri foarte ușoare, nu mai vorbim de petale de trandafiri, cum primesc alții. Tu ești predispus unei căi grele, pe care poți să o duci cu siguranță, doar că efortul tău chiar că este meritat, pentru că este triplu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×