Horoscop Urania pentru săptămâna 2-7 decembrie 2018. Probleme de sănătate pentru mai multe zodii

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
02/12/2018, 16:22
Horoscop Urania pentru săptămâna 2-7 decembrie 2018. Probleme de sănătate pentru mai multe zodii GALERIE FOTO
Horoscop Urania pentru săptămâna 2-7 decembrie 2018

Luna nouă este în Săgetător şi se vor schimba multe lucruri în această perioadă! Cei născuţi în zodia Gemeni vor avea probleme de sănătate, cel mai probabil vor răci, în timp ce Taurii se vor feri de conflicte la muncă. Horoscop Urania pentru săptămâna 2-7 decembrie 2018.

În cazul celor născuţi în zodia Peşti, relațiile conjugale li se pot părea plictisitoare, monotone. Nu sunteţi în cea mai bună perioadă la acest capitol, însă cu încredere ajungeţi să treceţi peste.

Horoscop Urania pentru săptămâna 2-7 decembrie 2018

Scorpionii vor primi recompense după ce își vor demonstra capacitatea de a rezolva unele probleme la locul de muncă ce unora li se păreau imposibil de realizat.

BERBEC

Vor avea probleme de sănătate, tulburări digestive sau probleme de alimentație. Sunt diplomați în abordările parteneriale și vor elabora un plan de viață complex, ce va da roade.

TAUR

Vor fi implicați în relații tensionate, atât acasă, cât și la locul de muncă, însă vor reuși să treacă peste toate. Vor face unele demersuri legale pentru a pune în ordine unele moșteniri sau primiri de bunuri.

GEMENI

Au activități curente legate de casă și gospodărie. Spre jumătatea perioadei, vor avea probleme de sănătate. Pe 6 decembrie vor avea negocieri la locul de muncă privind o posibilă mutare.

RAC

Au relații bune cu rudele în vârstă. Vor fi generoși cu cei din jur, iar pe 7 decembrie vor reglementa unele lucruri la locul de muncă.

LEU

Sunt imaturi și caută consolare acolo unde nu trebuie. Dragostea și aventura vor pluti în aer, aveți grijă cu ce veți decide să faceți.

FECIOARĂ

Sunteți preocupați de realizarea unui echilibru financiar și este foarte posibil să îl și obțineți. Veți face uz de lege pentru a vise face dreptate într-un caz.

Urania prezintă horoscopul pentru săptămâna 2-7 decembrie 2018
Urania prezintă horoscopul pentru săptămâna 2-7 decembrie 2018

BALANŢĂ

Veţi avea examene de dat pe care le veţi trece cu succes. Este posibil să urmaţi unele cursuri de pregătire profesională peste graniţe.

SCOPRION

Vor să analizeze unele situaţii din viaţa lor care li se par nesigure. Îşi construiesc o strategie în urma căruia vor să primească recompense sau despăgubiri.

SĂGETĂTOR

Vă valorificaţi potenţialul, veţi trece peste bariere aşa cum nu vă aşteptaţi. Este o perioadă foarte bună pentru nativii născuţi în această zodie.

CAPRICORN

Veţi pune punct unor relaţii toxice. Veţi avea parte de o bună comunicare prin care le veţi stârni admiraţia celor cu care veţi intra în contact.

VĂRSĂTOR

Veţi face valuri la locul de muncă. Aveţi idei foarte bune şi proiectele dvs vor fi foarte apreciate. Puse în practică într-un mod inteligent, acestea vă vor aduce uriaşe beneficii.

PEŞTI

Probleme în relaţie. Fie vă plictisiţi, fie aveţi nevoie de o pauză. Cântăriţi bine ce veţi face în această perioadă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×