Horoscop zilnic miercuri, 14 august 2019. Fecioarele și Peștii au chef de ceartă

Dan Suta   
în Horoscop
13/08/2019, 14:15
Horoscop zilnic miercuri, 14 august 2019. Fecioarele și Peștii au chef de ceartă
Horoscop zilnic 14 august 2019. Sursa foto: Snappy Goat

Conform celui mai nou horoscop, cel de miercuri, 14 august 2019, anumiți nativi vor intra în colimatoriul celorlalți din cauza atitudinii lor impunătoare. Aici îi enumerăm în special pe Pești, dar nici Fecioarele nu fac excepție. Este o zi de miercuri destul de agitată, specifică mijlocului săptămânii, o zi în care mulți nativi se vor trezi cu tot felul de termene limită la ușă.

Horoscop zilnic miercuri, 14 august 2019 pentru fiecare zodie

Mijlocul săptămânii îi prinde pe unii nativi cu susul în jos. Încă de dimineață, Peștii pornesc la drum cu tot felul de gânduri pesimiste de care nu vor reuși să scape până la apusul soarelui. Pe fondul stresului vor intra în tot felul de conflicte mai mult sau mai puțin importante, dar care îi vor consuma psihic.

Berbec

Berbecii sunt sunați din toate părțile. Prietenii vor trage de ei pentru că nu se pot distra fără ei. Acești nativi vor fi flatați de câte complimente vor primi pe oră.

Horoscop 14 august pentru Taur

Taurii au parte de o zi liniștită și sunt printre puțini nativi care iau lucrurile cu calm, spre deosebire de celelalte semne zodiacale. Sunt foarte zen în această zi și se concentrează doar pe ce îi interesează.

horoscop zilnic 14 august 2019
Peștii au o conjunctură astrală complicată. Sursa foto: Pan Macmilian

Gemeni

Gemenii fac ce fac și ajung subiect de bârfă. Descoperă anumite lucruri despre ei pe care nu le știau și singura lor reacție va fi una de amuzament.

Rac

Racii sunt extrem de precauți și vor lua decizii sub impactul fricii. Trebuie să scape de anumite spaime ale copilăriei și să realizeze că au crescut, că nu mai sunt acei copii care pot fi ușor de dus cu zăhărelul.

Leu

Leii au parte de tot felul de momente astrale benefice, mai ales după amiază. Pentru ei, ziua de miercuri va fi una benefică pentru activități precum pescuitul, înotul, exerciții fizice în piscină, deci activități care implică apa.

Fecioară

Fecioarele sunt destul de ciufute. Guvernate de Mercur, acești nativi devin irascibili în special în zilele de miercuri, însă norocul celor din jur este că le trece repede.

Horoscop 14 august pentru Balanță

Balanțele cunosc faima din întâmplare. Vor întâlni pe cineva cunoscut, iar o fotografie postată pe internet cu acea vedetă le poate aduce și lor un dram de popularitate.

Scorpion

Scorpionii sunt extrem de preocupați de situația lor financiară și află că au de achitat niște sume colosale la întreținere.

Săgetător

Săgetătorii se confruntă cu o lipsă de autostimă ceva de speriat. Vor căuta resurse de redresare în toate părțile, mai puțin acolo de unde pot primi energia pozitivă: din familie.

Capricorn

Capricornii au o zi ceva mai liniștită. Își văd de treabă și asta e probabil cea mai bună decizie pe care o pot lua.

Vărsător

Vărsătorii gândesc de multe ori cu voce tare, lucru care le aduce multe deservicii.  Prin asta vor trece mâine cu cei mai bun prieteni/

Pești

Peștii sunt certăreții zilei, alături de Fecioare. Sunt puși pe harță pentru că nimic nu le iese cum au plănuit.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×