Horoscop zilnic miercuri, 11 septembrie 2019. Racii sunt din ce în ce mai sensibili

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
10/09/2019, 16:30
Horoscop zilnic miercuri, 11 septembrie 2019. Racii sunt din ce în ce mai sensibili
Horoscop 11 septembrie 2019. Sursa foto: horoscopefriends.co.uk

Potrivit celui mai nou horoscop, cel de miercuri, 11 septembrie 2019, Racii devin extrem de sensibili. Parcă nimic nu îi mai mulțumește, parcă nimic nu mai e așa cum își doreau sau cum își imagineau, ori cum li s-a promis. Află din rândurile de mai jos care sunt principalele previziuni astrologice pentru fiecare zodie.

Horoscop 11 septembrie pentru Berbec

Berbecii sunt puși la treabă și nu neapărat la ceva ușor de făcut. Au de îndeplinit o serie de sarcini la locul de muncă, unele mai dificile, altele mai simplu de abordat. Ziua va fi una extrem de lungă. Li se va părea interminabilă.

Taur

Taurii poartă niște discuții principiale cu persoane care au o cultură generală bogată. Află lucruri noi, împărtășesc din experiența și viziunea lor, se simt bine purtând astfel de conversație, cu alte cuvinte.

horoscop 11 septembrie 2019
Racii sunt destul de ponosiți. Sursa foto: stevenaitchison.co.uk

Gemeni

Gemenii au parte de o zi de miercuri posomorâtă. Nimic nu le convine, nimic nu este pe placul lor și parcă iau numai decizii care îi defavorizează. Poate că o pauză e binevenită.

Rac

Racii sunt extrem de sensibili și descoperă o serie de carențe pe care le au și pe care nu știu acum cu ce să le umple. Acești nativi se află într-o etapă destul de complicată a vieții lor.

Leu

Leii nu au nicio grijă. Sunt destul de aerieni, dar fericiți în felul lor. Totul li se pare frumos și reușesc să le transmită și celor din jur această stare zen.

Horoscop 11 septembrie pentru Fecioară

Fecioarele fac tot felul de calcule și găsesc soluția ideală pentru a depăși anumite etape dificile ori pentru a nu repeta anumite episoade triste din punct de vedere financiar.

Balanță

Balanțele sunt puse pe treabă în casă. Sunt niște furnicuțe și îi angrenează și pe ceilalți membri ai familiei în activitățile lor.

Scorpion

Scorpionii pun prea mult suflet pentru anumite persoane și își dau seama că nu merită toată lumea atenția lor.

Săgetător

Săgetătorii se pun în tot felul de ipostaze care îi avantajează. Știu cum să se poarte în prezența anumitor persoane și știu cum să le câștige încrederea.

Horoscop 11 septembrie pentru Capricorn

Capricornii fac tot felul de eforturi să îi înțeleagă pe cei din jur și nu înțeleg întotdeauna care sunt intențiile lor. Au o zi dificilă din acest punct de vedere.

Vărsător

Vărsătorii au parte de tot felul de telefoane pe care le primesc din stânga și dreapta. Sunt cooptați în niște proiecte importante pe care nu au cum să le refuze.

Pești

Peștii au o zi destul de enervantă. Se vor lovi de tot felul de persoane răutăcioase și nu vor avea răbdarea necesară pentru a răspunde frumos, ci se vor răsti.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×