Horoscop zilnic: marți, 7 aprilie 2020. Balanțele vor fi afectate la locul de muncă

Stefania Băcanu   
în Horoscop
06/04/2020, 19:27
Horoscop zilnic: marți, 7 aprilie 2020. Balanțele vor fi afectate la locul de muncă
Luna plină din 7 aprilie aduce o serie de lecții de viață pentru mai multe zodii. Sursa foto: pixabay.com

Săptămâna 6-12 aprilie 2020 este marcată de un eveniment special: prima Lună Plină din acest an, are loc pe 7 aprilie în zodia Balanță și aduce schimbări majore celor 12 semne zodiacale. Unii vor avea probleme la serviciu, alții vor resimți tensiune în relațiile de cuplu și vor fi nevoiți să ia decizii radicale.

Horoscopul zilei de marți, 7 aprilie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Te preocupă sectorul dragostei în această perioadă și faci eforturi să menții un echilibru. Fă-ți timp și pentru nevoile tale. Luna Plină din 7 aprilie te îndeamnă să te concentrezi și pe carieră, îndeosebi, pe relațiile cu superiorii sau partenerii de afaceri.

Taur

Nu te cufunda în muncă, nu așa vei rezolva probelemele care te apasă. Profită de Luna Plină și rămâi cu picioarele pe pământ pentru a evita eventualele obstacole care pot apărea. Încearcă să echilibrezi casa banilor cu cea a sufletului. Vei fi influențat de această zi magică.

Gemeni

Ziua de 7 aprilie va veni cu multe schimbări pe plan profesional pentru nativul Gemeni. Unele sunt previzibile, altele nu, dar tu trebuie să fii pregătit pentru orice. Aveți grijă la sănătate, pentru că în această perioadă sunteți vulnerabili. Evitați excesele.

Rac

Racii sunt foarte hotărâți și determinați să își atingă scopul. Este o perioadă cu mare încărcătură emoțională și presiune mare pe umerii lor, dar nu se dau înapoi. Și bine fac. Acesta este și sfatul din partea Lunii. Să nu se oprească din drumul lor.

Leu

Luna plină din 7 aprilie te îndeamnă șă fii mai deschis și să îți exprimi sentimentele cu sinceritate. Discută despre tot ce te apasă, tot ce te preocupă, pentru că doar așa poți găsi o rezolvare.Parteneriatele și afacerile pot fi consolidate în această perioadă, fiind susținute de energia Lunii.

Fecioară

Nu te lăsa influențată de evenimentele din jurul tău. Nu ai nevoie de validarea nimănui. Fă o analiză a anturajului tău și vezi cine merită să rămână lângă tine și cine nu. I-ai dus prea multă vreme în cârcă. E vremea să te debarasezi de tot ce nu îți face bine.

Balanță

Balanțele sunt tentate să ia decizii în grabă, fără să se gândească la consecințe. Nu vă lăsați pradă impulsului de moment și acționați cerebral. Spre seară este posibil să primiți vești neplăcute de la locul de muncă. Tensiunea din ultimele zile se va răsfrânge și asupra voastră.

Scorpion

Sentimental, traversezi una dintre cele mai profunde și puternice perioade din viața ta. Deschide-te în fața partenerului și spune-i tot ce nu i-ai putut spune până acum. Ăsta este cel mai bun moment. Nu te lăsa influențat de părerile celor din jur. Ce simți tu contează.

Săgetător

Ziua de 7 aprilie vine cu multă bucurie și zâmbete pentru Săgetători, mai ales în sectorul sentimental. Dacă nu sunt implicați deja într-o relație, au ocazia să cunoască pe cineva care le va schimba viața. Astrele îi îndeamnă să trăiască momentul și să nu mai amâne deciziile importante.

Capricorn

Este timpul Capricornului. Ai stat prea mult timp singur. Pune iubirea în primele trei priorități, pentru că Luna Plină te va susține și îți va deschide noi oportunități. Iar pentu cei care sunt deja într-o relație, acordă mai mult timp cuplului. Iubește, fii jucăuș, dă frâu liber sentimentelor.

Vărsător

Vărsătorii se vor ocupa mai mult de relația de cuplu pentru că, cel mai probabil, a fost neglijată o perioadă sau a intrat într-un con de umbră. E vremea să vă resuscitați și să petreceți timp de calitate cu persoana iubită.

Pești

Fii mai încrezător în propriile decizii și nu te mai lăsa influențat de cei din jur. Cere ajutorul apropiaților pentru a vă echilibra, dar mare grijă la cine apelezi. Dați la spate aspectele care nu contează și concentrați-vă pe lucrurile importante.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×