Luna plină din 7 aprilie și lecția pe care va trebui să o învățăm, zodie cu zodie

Dan Suta   
în Horoscop
06/04/2020, 13:33
Luna plină din 7 aprilie și lecția pe care va trebui să o învățăm, zodie cu zodie
Luna plină din 7 aprilie aduce o serie de lecții de viață pentru mai multe zodii. Sursa foto: pixabay.com

Luna plină din 7 aprilie, care se va produce în Balanță, vine cu o suită de lecții de viață pentru fiecare zodie. Iată care sunt lucrurile de care trebuie să ținem cont începând cu această dată.

Luna plină din 7 aprilie și lecțiile pentru fiecare zodie:

Lecția pentru Berbec: CUMPĂTAREA. Luna plină îți amintește că trebuie să fii ceva mai rezervat, să nu te arunci în conflicte inutile, să nu semeni furtună acolo unde e senin, căci plata pagubelor te va costa poate chiar toată viața.

Lecția pentru Taur: RĂBDAREA. Cu răbdarea, treci marea, zice proverbul. Este foarte greu pentru tine, căci firea ta vulcanică și nevoia de a fi permanent în priză nu îți dă voie să ai răbdare. Poate că e timpul să înveți să te mai relaxezi nițel.

Racii trebuie să ierte, Peștii să nu mai fie aroganți

Lecția pentru Gemeni: ASCULTAREA. Este momentul să începi să asculți, să vorbești mai puțin și să ciulești urechile mai bine. Iar a asculta nu înseamnă a-ți umple mintea cu vocile interioare în timp ce stai de vorbă cu cineva, ci a te deschide 100% celui din fața ta, empatizând.

Lecția pentru Rac: IERTAREA. Luna este guvernatoarea zodiei tale, iar de fiecare dată când se produce fenomenul de Lună Plină ești pus pe gânduri, dar ai în același timp un sentiment pozitiv. Trebuie să înveți să ierți, să uiți părțile urâte ale trecutului.

Lecția pentru Leu: ÎNVAȚĂ SĂ TRĂIEȘTI SIMPLU. Ești obișnuit să fii în centrul atenției, să aduni cât mai mult, însă în acest an, începând cu 7 aprilie, lucrurile se vor schimba. Va trebui să înveți să fii fericit cu cât mai puține lucruri.

Lecția pentru Fecioară: TEMPERAREA PORNIRILOR. Nu suporți criticile, dar critici la nesfârșit. Evită să intri în conflicte cu cei din jur și gândește-te de două ori înainte să scoți ceva pe gură.

Lecția pentru Balanță: ATINGEREA ECHILIBRULUI. Cine-ar fi zis că tocmai Balanțele, cele care au talerele, au cea mai dezechilibrată viață? Luna plină vine și îți oferă această lecție, așa că ar fi bine să cântărești cu mai mare atenție lucrurile rele și bune din viața ta.

Lecția pentru Scorpion: EMPATIA. Va trebui să renunți la tendința de a demonstra că le știi pe toate, că toți greșesc în afară de tine. Pune-te mai des în locul celorlalți.

Lecția pentru Săgetător: RESPONSABILITATEA. S-a dus perioada în care te puteai baza pe cei din jur sau în care așteptai o minune de undeva de sus. Acum trebuie să iei taurul de coarne.

Lecția pentru Capricorn: GENEROZITATEA. Învață să dăruiești mai mult, să nu strângi doar pentru tine.

Lecția pentru Vărsător: COMPASIUNEA. Renunță la orgolii. Luna plină îți aduce aminte că nu ești singura persoană cu probleme pe lumea asta, deci nu te încăpățâna să faci o dramă din orice. Ai compasiune pentru cei care îți solicită ajutorul.

Lecția pentru Pești: RENUNȚAREA LA TRUFIE. Renunță la aroganța cu care îi abordezi pe cei din jur și gândește-te cât de mult rău poți să faci prin acest comportament unor oameni care nu ți-au greșit cu nimic.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×