Horoscop zilnic marți 4 decembrie 2018: rutina domnește

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
03/12/2018, 15:58
Horoscop zilnic marți 4 decembrie 2018: rutina domnește
Iată ce spun astrele pentru ziua de azi, 4 decembrie 2018!

Horoscopul zilnic arată că pentru 4 decembrie 2018 zodiile ar trebuie să nu se mai lase pradă rutinei și ar trebui să facă ce pot mai frumos din ceea ce au. Astrele sfătuiesc cele 12 zodii la mai multă creativitate și pozitivitate. Sunteți mult prea ocupați cu ce aveți la serviciu, motiv pentru care nu vă dați voie să vă bucurați și să admirați ce este mai frumos în jurul vostru. 

“Pesimistul vede dificultati in orice oportunitate. Optimistul gaseste oportunitati in orice dificultate. Exista intotdeuna flori pentru cei care doresc sa le vada. O persoana iubitoare traieste intr-o lume iubitoare. O persoana ostila traieste intr-o lume ostila ; fiecare intalneste in viata propria lui reflectare. Atitudinea pozitiva poate sa nu iti rezolve toate problemele , dar va deranja destul de multi oameni pentru a merita efortul. Viata este un naufragiu, dar nu trebuie sa uitam sa cantam in barcile noastre de salvare.“

Horoscop zilnic marți, 4 decembrie 2018: trebuie să vă prioritizați lucrurile

Horoscopul zillnc indică pentru azi, marți, 4 decembrie, griji pentru zilele care trec pe lângă voi. Doar voi vă puței schimba ruta, voi puteți alege să rămâneți la aceeași situație sau să schimbați ceva.Ar trebui să aveți mare grijă, e păcat să vă pierdeți zilele doar cu gândul la muncă și la lucrurile pe care le-ați făcut deja de nenumărate ori. Aveți nevoie urgență de creativitate și un spirit mai curios în viața voastră. Trebuie să vă simțiți bine, viața nu însemnă numai muncă.

Taur

Taurii vor fi foarte entuziasmați pentru o căsătorie ce va fi în familia lor. Posibil să vină și un copil cât de curând. Vă veți bucura extrem de tare pentru o rudă apropiată sau un prieten care vă este ca un frate.

Gemeni

Cei dragi au nevoie de tine urgent! Trebuie să-ți pui ordine în lucruri și gânduri și să fii mai iubitor și atent cu cei din familia ta, care te așteaptă neîncetat, indiferent de ce ai zice sau ai face.

Rac

Azi trebuie să păstrezi distanța față de toți. Azi ești pus serios pe ceartă, lucru pe care nu-l dorești, dar cu tote astea, îl faci dintr-o frustrare anume.

Leu

Ai de pregătit un proiect, care avea termen limită abia peste o săptămână. Din păcate, ești forțat să-l dai acum, iar el nu este gata, așa că îți cam pierzi cumpătul.

Fecioară

Ești romantic, mult mai mult dect ți-au fi imaginat vreodată. Ai un partener excepțional, care este mereu cu același gând, iar asta te face cea mai fericită. Ai gânduri mari cu el.

Balanță

Un personaj care nu prea te are la inimă vrea să te facă să nu ai speranțe de câștig și să renunți la un proiect foarte important pentru tine. Azi trebuie să fii foarte hotărât și să lupți pentru ceea ce vrei.

Scorpion

Strădania și munca ra dau într-un final roade. Din fericire, pe lângă toate acestea vei câștiga și admirația celor din jur. Poți să stai liniștit o clipă și să te bucuri de reușita ta.

Săgetător

Azi ai multe drumuri de făcute, toate scurte și pentru serviciul pe care îl ai. Azi o să ai ocazia să vezi multe și să treci prin multe, multe stări.

Capricorn

Afli că o excursie cu partenerul, ceva planificat de multă vreme, va fi anulată. Ești destul de dezamăgit, iar mai pe seară te vei enerva cumplit pe tema asta.

Vărsător

Ești puțin luat în râs și pare că nu-ți găsești alinarea. Vei reuși să găsești liniște, calm și imparțialitate la cineva din familie, căruia îi vei explica exact cum stăsituația și te va sprijini.

Pești

Ai parte de momente plăcute, care te vor face să crezi că poți zbura. Lucrul ăsta îi va face pe cei din jurul tău să devină puțin invidioși. N-ar trebui să-i bagi în seamă, tu știi cel mai bine ce ai simțit și de ce.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×