Horoscop zilnic: marți, 29 octombrie. Fecioara își toarnă cenușă în cap

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
28/10/2019, 13:50
Horoscop zilnic: marți, 29 octombrie. Fecioara își toarnă cenușă în cap GALERIE FOTO
Horoscop 29 octombrie. Sursa foto: avantaje.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vine cu horoscopul zilei de 29 octombrie. Multe dintre zodii au parte de vești bune, iar altele au de luat deciziiimportante. Fecioara însă se vede obligată să-și recunoască greșelile.

Așa arată horoscopul zilei de 29 octombrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativul Berbec are probleme legate de plata facturilor și a datoriilor, deoarece situația financiară este una precară. Nativul se bucură însă de iubirea primită acasă, unde în liniștea căminului încearcă să găsească soluții care să îl scoată din această pasă proastă, după cum spune horoscopul zilei de 29 octombrie.

Taur

Nativul Taur este plin de dubii, de neîncredere și de îndoială. Relațiile parteneriale se reconfigurează și se deschide o nouă etapă importantă, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile cu partenerii profesionali sau colaboratorii.

Gemeni

Nativii Gemeni aumult de muncă, iar șefii le dau sarcini noi. Totul se va face pentru același salariu, iar nativul este pe punctul de a se răzvrăti. Unii dintre nativi este posibil să înceapă să caute altceva de lucru. Starea de sănătate este una destul de șubredă.

Rac

Nativul Rac este destul de sensibil astăzi. Tocmai sensibilitatea excesivă îl face să lase garda jos și poate chiar să se îndrăgostească de cine nu trebuie. Deciziile luate astăzi ar putea să te coste ani buni de-acum încolo, așa că ai grijă la ce spui și ce faci.

Leu

Se deschide o etapă domestică și familială nouă, în care se vor relua chestiuni vechi rămase nerezolvate sau neînțelese pe deplin. Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei, pe seama faptului că ești foarte ocupat cu alții.

Fecioară

Cei născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei vor fi nevoiți să-și recunoască greșelile. Nu va fi ușor, însă trebuie s-o facă, deoarece familia le reproșează felul în care s-a comportat în ultimul timp. La locul de muncă apar tensiuni din ce în ce mai mari.

Balanță

Nativul Balanță se descurcă foarte bine pe plan financiar, iar veștile sunt și mai bune. Acesta este pe cale să încheie un contract nou sau să înceapă o afacere care se va dovedi a fi na destul de profitabilă. Persoana iubită îi va face o surpriză plăcută.

Scorpion

Nativul Scorpion are probleme financiare, însă caută să le îndrepte. Va fi nevit să refacă un contract, să-l renegocieze, însă este bine să ceară sfatul unei persoane avizate.Chiar dacă acest lucru va costa ceva bani, se merită, pentru a fi protejat astfel de viitoare neplăceri.

Săgetător

Se anunță o zi destul de agitată pentru Săgetător. La locul de muncă situația este tensionată, iar șefii încep să rămână fără răbdare. Acasă, apare o defecțiune care nu poate suporta amânare, așa că vei avea de discutat cu tehnicieni, iar acest lucru te nemulțumește profund.

Capricorn

Capricornul este un pachet de nervi astăzi. În plus, află niște detalii care i-au fost ascunse până acum și care îi vor spori starea de nervozitate. Acasă și partenerul de viață pare pus pe harță. Trebuie să vă calmați și să vorbiți mai mult.

Vărsător

Nativul Vărsător simte că trebuie să schimbe ceva în felul său de a gândi. Mereu este entuziast și nu se gândește la lucrurile rele care pot complica situația. Trebuie să fie încrezător în propriile sale forțe, dar să pună răul înainte, pentru a nu mai fi dezamăgit.

Pești

Nativii Pești au de luat decizii foarte importante, care nu mai suportă amânare. Trebuie să consulte specialiști în domeniu, pentru ca deciziile luate să fie cele bune. Acasă au parte de liniște și înțelegere din partea partenerului de viață, care îl susține în demersurile sale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×