Horoscop zilnic: marți, 26 noiembrie. Săgetătorul, ceartă aprigă la locul de muncă

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
25/11/2019, 12:38
Horoscop zilnic: marți, 26 noiembrie. Săgetătorul, ceartă aprigă la locul de muncă
Horoscop 26 noiembrie. Sursa foto: avantaje.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce horoscopul zilei de 26 noiembrie. Multe dintre zodii au de luat decizii dificile, însă altee primesc vești triste. Săgetătorul va avea o ceartă aprigă la locul de muncă.

Așa arată horoscopul zilei de 26 noiembrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Natvii Berbec au tendința să facă astăzi cheltuieli inutile. Trebuie să mai strângă bani, chiar dacă acum au în exces, deoarece nu se știe ce aduce ziua de mâine. Acasă, lucrurile sunt destul de tensionate, dar totul revine la normal, după o cină romantică.

Taur

Nativul Taur va fi întristat astăzi de o veste care vine de departe. Se pare că o persoană apropiată sau un prieten are o problemă de sănătate. La locul de muncă situația merge bine, iar colegii te privesc cu mult respect, mai ales după ce îi vei ajuta într-o speță complicată.

Gemeni

Gemenii intră în criză de timp. Se adună din ce în ce mai multe proiecte șiparcă nu mai fac față. Nu este nicio rușine dacă ceri ajutorul unui prieten sau unui membru al familiei.

Rac

Nativul Rac este cam grăbit astăzi și așa apar unele greșeli. Șefii nu vor fi foarte încântați, mai ales dacă proiectul la care lucrezi implică mulți bani.

Leu

Nativul Leu este foarte prins cu un proiect important la locul de muncă, dar odată ajuns acasă acesta se va dedica în totalitate familiei. O cină sănătoasă reunește familia extinsă, iar poveștile vor relaxa și binudispune toată audiența.

Fecioară

Se anunță o zi productivă. Reușești să duci la bun sfârșit tot ce îți propui, iar acest lucru te aduce în atenția superiorilor de la locul de muncă. La sfârșitul zilei, primești o veste bună pe plan profesional.

Balanță

Nativul Balanță reușește cu greu să se concentreze, însă face față cu brio cerințelor de la locul de muncă. Totul se schimbă atunci când ajunge acasă, locul unde își reîncarcă bateriile de fiecare dată, în sânul familiei.

Scorpion

Nativul Scorpion este foarte relaxat astăzi și dă uitării pentru ceva timp problemelor cu care se confruntă. privește cu detașare totul din jurul său.

Săgetător

Pe Săgetător îl paște momente tensionate astăzi. La locul de muncă este posibil să se contreze cu un coleg, iar acasă partenerul de viață începe să-i reproșeze multe lucruri adunate în ultima perioadă.

Capricorn

Ultima perioadă a fost doar despre muncă, muncă și iar muncă. Azi a venit momentul să mai acorzi atenție și vieții tale personale. Iei o pauză de la toată agitația specifică jobului și pui accentul pe sănătate și relaxare.

Vărsător

Te gândești mult la trecut. Ziua de azi este despre rememorări, despre analiza deciziilor din trecut, dar și despre reluarea legăturii cu niște prieteni vechi pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Se anunță o zi bună.

Pești

Cei născuți sub semnul zodiacal al Peștilor este posibil să fie implicați într-un conflict. Fie că aceta se va declanșa acasă sau la locul de muncă, nativului îi vor fi reproșate lucruri dureroase.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×