Horoscop zilnic: marți, 26 martie. O zodie va fi părăsită de partener!

Ana Chivu   
în Horoscop
25/03/2019, 17:00
Horoscop zilnic: marți, 26 martie. O zodie va fi părăsită de partener! GALERIE FOTO
Iată ce spun astrele pentru ziua de azi, marti!

Horoscopul de azi, 26 martie, arată că o zodie va avea de suferit din cauza faptulului că partenerul va spune adio. Astrele nu aduc vești prea bune pentru câțiva nativi, se pare că și anumite tensiuni le vor strica ziua. Se recomandă ca toate zodiile să fie prudente în ceea ce privește cheltuiala pentru săptămâna asta și nu numai.

Horoscop marți, 26 martie: probleme cu bani pentru câțiva nativi

Horoscopul de azi, 26 martie, arată că unele zodii au parte de ceva situații cam triste. Li se recomandă să fie mai aten te la sentimentele lor și să aibă în vedere liniștea lor sufletească. „Cu toată știința ta, îmi poți spune cum și de unde vine acea lumină în suflet? Sufletul tău – acel loc liniștit din interior – îți stă la dispoziție pentru a-i cere sfatul. întotdeauna te va îndruma în direcția bună.Meditația este limba sufletului și limbajul spiritului nostru.” 

Horoscop zilnic 26 martie
Horoscop zilnic 26 martie

Berbec

Ai parte de forfotă mare în familie! Ai câteva întâlniri de onorat și vizite în locurile natale. Ți se recomandă să eviți discuțiile zgomotoase sau reproșurile. Programul tău de la serviciu poate fi schimbat.

Taur

Ai mintea plină de gânduri! Ar fi bine să îți găsești ceva timp ca să te eliberezi spiritual și mental. Vrei să te concentrezi foarte mult pe carieră și pe cum să-ți îmbunătățești competențiele. Odihnește-te mult și ai grijă de tine.

Gemeni

 

Cheltuielile cotidiene îți vor da multe bătăi de cap. Dincolo de nevoile tale personale sunt lucrurile care sunt pline de esență care te împlinesc dincolo de bani.

Rac

Ești cam capricios la finele săptămânii ăsteia. Starea ta de spirit este așa din cauza relațiilor incerte cu partenerii pe care i-ai avut în ultima vreme.

Leu

Leii au în vedere relațiile cu ceilalți și felul în care se comportă cu ei. Vrei să schimbi multe sau să pleci într-o vacanță. Rezervă-ți timp mai mult pentru plimbări și discuții amicale cu cei dragi.

Fecioară

Fecioarele au azi, 26 martie, tensiuni în mai multe conjuncturi. Este bine să ceri ajutorul acolo unde crezi că nu poți face față singur. Traversezi o perioadă destul de spirituală.

Balanță

Ai câteva evenimente în ziua de marți. Unii te încurajează să-ți exprimi ideile în pubic, alții te trag înapoi. Se recomanda prudența în vorbe și gesturi, deoarece riscul de a gafă serios este mare.

Scorpion

Te preocupă situațiile și evenimentele care îți aduc informații prețioase. Ai parte de ceva întâlniri și dialoguri cu persoane specializate în diverse domenii. Ești axat pe evoluția educației tale.

Săgetător

Evită azi, 26 martie, să recalculezi bugetul disponibil. Ți se recomandă să te detașezi de planul material și să încerci să onorezi ceva datorii care s-au cam adunat.

Capricorn

Relațiile cu ceilalți sunt cam tensionate. Doar tu poți să îți gestionezi totul. Fii asumat și nu te necăji prea mult pentru lucrurile care nu merită atenția ta.

Vărsător

În ziua de 26 martie, colegii tăi au nevoie de ajutor, nu ezita să oferi tot ce poți. Sănătatea ta este fragilă la momentul actual, ar fi bine să îi acorzi o mai mare atenție.

Pești

Ai parte de ceva discuții cu câteva persoane dragi din cauza faptului că ești preocupat de tine extrem de mulți și uiți de ceilalți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×