Horoscop zilnic: marți, 25 februarie. Leul, decizie importantă în viața de cuplu

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
24/02/2020, 15:55
Horoscop zilnic: marți, 25 februarie. Leul, decizie importantă în viața de cuplu
Horoscopul zilei de 25 februarie pentru fiecare zodie

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce horoscopul zilei de marți, 25 februarie. Multe dintre zodii trec printr-o perioadă frumoasă a vieții lor. Unii vor fi avansați la locul de muncă, alții au planuri bune de afaceri, pe când Leii pot avea probleme în cuplu.

Așa arată horoscopul zilei de 25 februarie pentru fiecare zodie

Berbec

Nativii Berbec implicați în afaceri vor avea o zi foarte bună. Sunt șanse reale să prind un contract gras. Și cei fără afaceri au șanse să-și rotunjească veniturile. Șefii s-ar putea să vă dea un post mai bun sau doar să vă mărească salariul.

Taur

Taurul se poate revedea astăzi cu un prieten vechi, cu care nu s-a mai văzut de ceva vreme. Vor depăna amintiri, iar timpul va trece foarte repede. casă, vă așteaptă o surpriză.

Gemeni

Nativii născuți sub semnul zodical al Gemenilor trebuie să dea dovadă de mai multă seriozitate la locul de muncă, mai ales că șefii vor să vă promoveze, așadar nu este momentul pentru trageri de timp. Partenerul de viață vă invită în oraș.

Rac

Nativul Rac s-ar putea îndrăgosti de o persoană foarte atrăgătoare, dar alegerea ar putea fi una neinspirată și sortită eșecului. Așadar, fiți cu băgare de seamă!

Leu

Nativii Leu trag o linie și văd dacă sunt sau nu fericiți în actuala relație de cuplu. Dacă vor constata că sunt mai multe indicii că ar trebui să meargă mai departe, nativul nu va ezita și va pune capăt relației.

Fecioară

Nativii Fecioară au chef de bârfă astăzi, dar trebuie să se gândească la urmările acțiunilor lo, așa că mai bine ăși reprimă această pornire. Acasă apar scântei în relația de cuplu. Partenerul are multe să vă reproșeze.

Balanţă

Nativul ăși va testa limitele astăzi și va constata cu bucurie că poate să facă mai mult, indiferent de planul în care acționează. Se va simți bine, mai ales că avea senzația că s-a plafonat, în ultima vreme.

Scorpion

Scorpionul nu este astăzi la cel mai înalt nivel din punct de vedere al comunicării. Se face greu înțeles, așa că există pericolul unor defecțiuni la locul de muncă. Trebuie să fie mai atent cum și cu cine comunică.

Săgetător

Săgetătorul este tentat să arunce cu bani în stânga și-n dreapta pe diferite nimicuri și se poate regăsi într-o criză financiară creată chiar de el. Așadar, atenție sporită la cheltuielile inutile!

Capricorn

Capricornul va avea parte de o zi destul de plictisitoare. La locul de muncă timpul parcă stă pe loc, iar nativul de-abia așteaptă să iasă în natură, să facă o plimbare, pentru a se relaxa alături de persoana iubită.

Vărsător

Nativul întâmpină câteva probleme astăzi, dar va găsi soluția cea mai bună, așa cum face de fiecare dată. Spre seară, un vecin te invită la un grătar, unde vei primi și o propunere de afaceri.

Pești

Nativii Pești au parte de momente care le vor lăsa un gust amar. O persoană pe care o considerau prieten le va întoarce spatele, chiar dacă el a găsit mereu ajutor la voi. Nu vă impacientați, deoarece roata se întoarce!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×