Horoscop zilnic: luni, 24 februarie. Fecioarele pleacă în delegație, deși nu le convine

Bogdan Solomon   
în Horoscop
23/02/2020, 17:02
Horoscop zilnic: luni, 24 februarie. Fecioarele pleacă în delegație, deși nu le convine
FANATIK îți aduce horoscopul zilei de luni, 24 februarie. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de luni, 24 februarie, iar veștile nu sunt printre cele mai bune, mai ales din punct de vedere profesional, pentru că sarcinile încep să se adune și nu mai suportă amânare. Spre seară, te așteaptă, însă, o surpriză plăcută din partea persoanei iubite, așa că nu trebuie să te descurajezi. Înarmează-te cu răbdare și vei vedea că ai suficiente motive de bucurie.

Ce surprize ți-au pregătit astrele pentru acest debut de săptămână

Dacă ești născut în zodia Fecioarei, pregătește-te să pleci într-o delegație de urgență. Știm că nu îți convine, mai ales că este abia debutul săptămânii, dar încearcă măcar să păstrezi aparențele. Dacă te relaxezi puțin, nu e exclus să descoperi o mulțime de lucruri mărunte care îți vor face călătoria mai plăcută.

Berbec

Este o zi cam agitată în mediul familial, de parcă s-ar perinda foarte multă lume cu diverse probleme de rezolvat. Te implici trup și suflet în tot ce fac cei dragi ca și cum ar fi chiar problemele tale. Încercarea de a fi de ajutor înseamnă aglomerarea propriului program de astăzi. Ceilalți se simt ușurați că ai intervenit, pe când tu nu îți mai vezi capul de treburi din această cauză, dublându-ți lista de sarcini pentru o zi în care ai fi avut dreptul la relaxare.

Taur

Ai două direcții la dispoziție, dar niciuna nu îți inspiră mai multă încredere pentru a te decide rapid. Stai în cumpănă, analizează situația pe toate fețele, înainte de a spune la ce variantă te-ai oprit. E posibil ca, la starea de indecizie de acum, să alegi o cale, iar peste câteva zile deja să regreți, gândindu-te ce-ar fi fost dacă porneai în cealaltă direcție? Dacă ai putea amâna marile hotărâri pe altădată, ar fi mult mai bine, deoarece azi nu vei reuși să vezi lucrurile echidistant și lucid, având mereu dubii și semne de întrebare fără răspuns.

Gemeni

Nu te grăbiți să pornești într-o direcție nouă fără o analiză obiectivă a resurselor de care dispui. Este momentul cel mai bun să stai și să reflectezi profund asupra sensu-lui de mers, pentru că rezultatele de pe parcurs depind enorm de felul în care iei startul. Dacă ai la purtător elan, energie pozitivă, entuziasm și încredere în scopul pe care dorești să-l atingi, ritmul de evoluție va fi unul bun, de aceea trebuie să începi doar în momentul în care simți că toate sunt la cote maxime.

Rac

Ești preocupat de un eveniment important pentru reputația sau cariera ta, de aceea nu poți sta nici azi fără să mai studiezi un pic, fără să mai aduni ceva informație pentru ceea ce se apropie. Studiul este foarte important și merge de minune, dând do-vadă de o mare capacitate de concentrare. Ar fi ideal dacă ți-ai dedica ziua unor activități intelectuale de care depinde viitoarea reușită, pentru că mintea îți funcționează bine și orice produs al gândirii, al memoriei, al studiului sunt demne de laudă! Citește, învață, comunică!

Leu

Nu pune la suflet veștile neplăcute pe care le afli azi, ci încearcă să privești totul cu o atitudine rece, logică, în care pui accent doar pe ce îți transmite rațiunea. A trata o situație doar prin prisma sentimentelor, nu e cea mai bună soluție. Toată lumea știe cât de lucid poți rămâne chiar și în cele mai sensibile momente. Reușești să privești totul obiectiv, matur, sobru, și să iei o decizie pe care o vei expune cu maturitate. Cine vrea să te asculte, face bine, chiar dacă nu este întrutotul de acord cu conclu-zia ta strict rațională.

Fecioară

Șeful te poate trimite în delegație de urgență și pleci, cumva, cu inima neîmpăcată și împovărată, cum că este doar o obligație și atât. Nu ai nicio plăcere pe parcursul acestei deplasări, dar dacă nu ai fi atât de concentrat la scopul în sine, ai descoperi pe parcurs și o mulțime de lucruri mărunte care îți pot face călătoria mult mai plăcu-tă. Nu trebuie să devii obsedat de stresul călătoriei, ai alte aspecte care merită aten-ție și care te pot face să zâmbești.

Balanță

Lasă comentariile în situația de față, pentru că acest vacarm chiar nu-și are rostul. Chiar dacă ești o fire mai sonoră care, atunci când ai ceva de spus ieși în față și vorbești răspicat, de data aceasta cea mai bună soluție e… tăcerea! Știi cum se spune: dacă tăceai filosof rămâneai! Situația prin care treci nu merită atât de intens judeca-tă, analizată, comentată pe toate părțile. Se va rezolva de la sine cu un dram de discreție. Lasă discuțiile nervoase pe altădată, pune-te în pielea celuilalt și gândește-te dacă ai chef azi de atâta zgomot!

Scorpion

Totul are rezolvare pe lume, nu privi lucrurile fatalist, ca și cum, o eventuală greșeală e finalul eforturilor tale. Ai greșit, nu-i nimic, toată lumea greșește, dar poți învăța ceva util din asta. Ia imediat măsuri și repară de urgență. O greșeală recunoscută este pe jumătate iertată, ba chiar ai putea primi din jur atât de multe sfaturi încât ceea ce părea a fi o gafă colosală se va dovedi a fi cea mai grozavă provocare pen-tru a demonstra cât de capabil ești să treci peste astfel de hopuri. Recunoaște-ți cul-pa cu inima deschisă, nu da praful sub preș!

Săgetător

Acceptă acest ritm alert de desfășurare a acțiunii, pentru că este o perioadă când toată lumea e agitată, stresată, pe fugă. Ești la fel, deci nu ai de ce să judeci pe alții pentru nervii pe care îi generează în jur. Parcă toți ar fi intrat într-un iureș fantastic, dorind să le rezolve pe toate pe loc, dar nu este bună această agitație. Viteza excesivă, în orice plan s-ar traduce ea, că este pe șosea, că e la muncă sau în comuni-carea cu ceilalți, naște stres inutil, deci calmează-te. Toată lumea se grăbește în aceste zile și nu mai turna gaz pe foc cu nervi inutili. Privește mai relaxat atmosfera aceasta un pic furtunoasă!

Capricorn

Orice efort dă roade, fi sigur de asta, chiar dacă uneori ai impresia că pedalezi în gol. Continuă în același ritm, nu renunța la proiectul început pentru că nu ai de unde să știi care este momentul în care se vor vedea și roadele. Merită să tragi tare mai departe, convins că există un termen bine stabilit acolo sus pentru toate. De tine depinde doar să dai startul, să urmezi acest sens cu încredere, oricât ar dura, și să aștepți cu interes finalul. De data aceasta chiar nu poți controla rezultatele, trebuie doar să le aștepți convins că vor veni la timpul potrivit!

Vărsător

Felul mai sever în care vorbești celor din jur îi poate intimida pe cei mai sensibili sau pe cei care nu se ridică la nivelul tău intelectual. Te simți bine în această postură, dar nu prea ai satisfacții dacă o faci pe deșteptul în fața celor mediocri. Dacă vrei să-ți măsori istețimea cu adevărat, fă-o cu cei de același rang, ca să-ți dai seama câte cunoști. Ceilalți oricum nu știu mai nimic din ceea ce povestești și oricum vei străluci, chiar și prin lucruri mărunte.

Pești

A venit vremea să te întorci la o etapă mai veche a unui proiect în desfășurare pe care nu ai încheiat-o cum trebuie atunci. Acum ai o soluție eficientă care merită aplicată și totul va ajunge mai ușor la un nivel care să-ți inspire încredere. Cândva, nu știai ce trebuie făcut, erai complet debusolat, dar între timp ai mai adunat ceva informații și experiență și acum știi ce se cere. Fii pregătit să închei acel capitol ce rămăsese în coadă de pește în trecut, dar vei vedea că a meritat să-l lași să aștepte, pentru că rezolvarea de acum pare a fi cea mai bună.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×