Horoscop zilnic: marți, 18 februarie 2020. Gemenii trebuie să fie cu băgare de seamă

Alexa Serdan   
în Horoscop
17/02/2020, 10:41
Horoscop zilnic: marți, 18 februarie 2020. Gemenii trebuie să fie cu băgare de seamă
Horoscop zilnic pentru marți, 18 februarie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Horoscopul zilei de marți, 18 februarie 2020, aduce evenimente neașteptate pentru mai multe semne zodiacale. Astrologii au consultat astrele și au aflat care zodii vor avea noroc la bani, în dragoste sau în carieră. Citește în rândurile de mai jos ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte.

Horoscop zilnic pentru 18 februarie 2020 de la zodie la zodie

Berbec

Stai departe de conflicte și de oamenii care vor să te rănească. Păstrează-ți calmul și nu răspunde acuzațiilor colegilor de serviciu. Nu renunța la starea de pozitivitate și stai cât mai liniștit.

Taur

Lasă deoparte ambițiile prostești și orgoliul nemăsurat. Nu rezolvi nimic dacă ții cu dinții de anumite lucruri. Nu lua decizii pripite pentru că s-ar putea să-ți pară rău în curând.

Gemeni

Fii rezervat și atent cu persoanele pe care nu le cunoști prea bine. Umorul și pozitivitatea te vor ajuta să elimini stresul pe care l-ai acumulat în ultima vreme. Spre seară stai în compania prietenilor.

Rac

Pune-ți ordine în gânduri și stabilește-ți prioritățile. Amână lucrurile importante pentru o altă zi și dedică-te mai mult pasiunilor. Scapă de grijile și problemele inutile care îți dau dureri de cap.

Leu

Creativitatea și imaginația sunt la cote maxime azi. Pune-ți capul la contribuție și realizează lucruri frumoase pentru propria persoană. Nu pierde timpul aiurea și dedică această zi dezvoltării personale.

Fecioară

Urmează-ți instinctul și nu refuza o propunere de afacere nouă, mai ales că e vorba de bani mulți. Mare atenție la impresia pe care o lași în urma ta pentru că unii oameni te-ar putea eticheta greșit.

Balanță

Adori să fii complimentată și azi petreci foarte timp la salonul de înfrumusețare. Schimbarea de look este binevenită și este posibil să te simți mult mai bine în pielea ta. Evită discuțiile în contradictoriu.

Scorpion

Este o zi excelentă la locul de muncă sau pentru a semna contracte avantajoase. În ceea ce privește viața amoroasă ai parte de liniște, înțelegere și armonie. Petrece mai mult timp în familie.

Săgetător

Optimismul și puterea de convingere te vor ajuta enorm la serviciu. Nu respinge nicio propunere legată de partea financiară. Se anunță o zi minunată din toate punctele de vedere.

Capricorn

Descoperi lucruri noi și nu este exclus să afli câteva pasiuni ascunse. Dragostea îți surâde și ai parte de momente romatice în compania partenerului de viață care reușește să te surprindă.

Vărsător

Ești dezamăgit că planurile ți-au fost date peste cap de un amic. Știi că roata se întoarce, nu-i judeca pe ceilalți. Până la finalul zilei reușești să găsești o soluție la problema ta și te mai liniștești.

Pești

Perseverența te ajută să mergi mai departe pe durmul tău. Ești ușor împins de la spate și ai un jautor de nădejde în familie. Nu fii lacom și egoist și evită minciunile care nu-ți aduc nimic bun.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×