Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 17-24 februarie. Scorpionul are pretenții exagerat de mari

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
16/02/2020, 12:21
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 17-24 februarie. Scorpionul are pretenții exagerat de mari
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 17-24 februarie. Sursa foto: captură video Youtube

Astrologul Camelia Pătrășcanu a consultat astrele și a aflat care sunt evenimentele pentru săptămâna viitoare. Horoscopul pentru intervalul 17-24 februarie prezentat la Antena 3 aduce vești bune pentru majoritatea semnelor zodiacale.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 17-24 februarie pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Reușești să duci la capăt toate proiectele pe care le ai în plan. Pașii mici, dar siguri te vor ajuta să te autodepășești și să devii o persoană mai bună. Muncește cu drag și spor pentru ceea ce-ți dorești.

Taur

Unele decizii îți vor deschide calea spre succes. Este poate important să te realizezi pe plan profesional. Banii nu sunt o problemă majoră pentru tine, ești interesat mai degrabă de renume, succes și recunoaștere.

Gemeni

Săptămâna aceasta ești axat pe relația cu partenerul de viață și cu prietenii. Comunică cu cei dragi mai mult și spune tot ce ai pe suflet. Nu-ți pierde timpul și sănătate pe lucruri inutile care nu-ți aduc nimic bun.

Rac

Nu mai vrei să accepți niciun compromis și te gândești tot mai serios să pui punct relațiilor care nu mai merg. Ești pe punctul de a lua o hotărâre care-ți va schimba complet destinul și felul de a vedea viața.

Leu

Serviciul te solicită extrem de mult și ești din ce în ce mai obosit. Ești dispus să-ți sacrifici chiar și sănătatea pentru a obține un post mai bun la locul de muncă. Fii atent însă și la alte lucruri pe care le pierzi.

Fecioară

Ai de dat numeroase teste legat de partea sentimentală. Află dacă relația de cuplu mai merge sau este cazul să spui pas. O veste bună te impulsionează să mergi mai departe și să mai urci o treaptă pe scara socială.

Balanță

Pune-te pe primul loc și gândește-te mai mult la investițiile pe care le faci. Nu este exclus să semnezi un contract avantajos sau să primești o moștenire de familie. Fii mai stăpân pe tine și află ce trebuie să faci mai departe.

Scorpion

Pretențiile tale cresc de la o zi la alta și nu vrei să faci nicio concesie. Astrele te sfătuiesc să renunți puțin la rigiditate și să fii mai maleabil. Săptămâna aceasta ai parte de discuții memorabile care te vor ajuta enorm în viitor.

Săgetător

Reușești să faci economii generoase pentru vacanțele mult visate. Ai de făcut câteva achiziții importante, dar nu este cazul să arunci cu banii. Ești conectat la tot ceea ce este nou și mereu încerci experiențe inedite.

Capricorn

Schimbă macazul și analizează-ți viața minuțios. Renunță la anumite principii și ghidează-te după altele noi. Întâlnești persoane care te vor ajuta să vezi viața cu alți ochii. Golește-ți mintea și descarcă-ți sufletul.

Vărsător

Începi să te gândești mai mult la consecințe și asta e de bine. Nu mai vrei să te lași dus de val și pui piciorul în prag. Ai nevoie de timp să-ți vindeci rănile sufletești. Trebuie doar să ai răbdare și încredere în soartă.

Pești

Îți place să fii în centrul atenției, iar săptămâna asta ieși foarte mult în evidență. Cercul de prieteni îți oferă un sprijin necondiționat. Începe să-ți pese mai mult de comunitate și nu mai vrei să petreci timpul în singurătate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×