Horoscop rune pentru săptămâna 17-28 februarie, realizat de Mihai Voropchievici. Scorpionul trebuie lăsat în pace

Claudiu Ilie   
în Horoscop
15/02/2020, 20:22
Horoscop rune pentru săptămâna 17-28 februarie, realizat de Mihai Voropchievici. Scorpionul trebuie lăsat în pace
Horoscop rune pentru săptămâna17-28 februarie, realizat de Mihai Voropchievici. Sursa foto: Captură ecran Antena 3

Rune Voropchievici: FANATIK îți prezintă cel mai nou horoscop săptămânal realizat de Mihai Voropchievici pentru perioada 17-28 februarie 2020, cunoscutul zodiac al runelor.

Horoscopul runelor pentru săptămâna 17-28 februarie 2020: Previziunile lui Mihai Voropchievici

BERBEC

Acest nativ va avea o săptămână tensionată, astfel că este posbil să explodeze ca un uragan din orice. Trebuie să fie pregătit pentru lupte, însă să nu-și piardă calmul, întrucât totul se va rezolva.

TAUR

Cel născut în zodia Taur este sfătuit ca în săptămâna ce urmează să lase necazurile deoparte și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună.

Rune Voropchievici pentru zilele următoare

GEMENI

Acești nativi se află pe o bucată de gheață foarte subțire. Drept urmare, vor trebui să fie atenți la cum interacționează cu oamenii, dar și la sănătate, pentru a nu fi prinși pe picior greșit.

RAC

Acest semn zodiacal va avea o săptămână de consfătuiri, de dialoguri, pentru a rezolva o serie de probleme arzătoare. Fie că vorbim despre discuții avute acasă sau la locul de muncă, nu vor putea găsi rezolvare decât cu ajutorul celorlalți

LEU

Pentru acest nativ lucrurile sunt cât se poate de simple: vine o săptămână cu vești bune și cadouri surpriză. În plus, se vor trezi și cu o sumă de bani în buzunar.

FECIOARĂ

Această zodie va avea parte de o perioadă plină de fertilitate. Toate proiectele din zilele următoare au șanse să se îndeplinească. Vin numai lucruri bune!

BALANȚĂ

Nativul acestei zodii este sfătuit să abordeze probleme altfel decât a făcut-o până acum. Astfel, dacă până acum a fost agitat, este cazul să se calmeze și să regândească rezolvarea problemei.

SCORPION

Zodia aceasta va avea o săptămână și mai plină de mister ca cea care tocmai se încheie. Întrucât se află într-o aură de nerecunoscut, este indicat să lăsăm Scorpionul în pace, pentru a se regăsi.

Rune Voropchievici despre restul zodiilor

SĂGETĂTOR

Nativul de mai sus va avea de susținut o mică bătălie, astfel că este a doua zodie de Foc pusă pe harță. Chiar dacă este repriza a doua, această zodie va câștiga în cele din urmă bătălia.

CAPRICORN

Pentru această zodie vin o serie de adevăruri foarte importante, ce vor impacta viața de zi cu zi. Pregătește-te!

VĂRSĂTOR

Cel născut sub acest semn va avea parte în săptămâna ce urmează de schimbări importante, ce îi vor impacta viitorul. Totul ține de dorințele acestuia pentru perioada următoare.

PEȘTI

Ultima zodie din horoscop este sfătuită să aștepte o schimbare importantă. Aceasta poate să vină fie de acasă, fie dintr-un domeniu în care nu a primit încă un răspuns.

Previziunile lui Mihai Voropchievici a făcut previziunile astrologice în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la  Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×