Horoscop zilnic marți, 15 octombrie 2019. Racii primesc vești plăcute de la un apropiat

Dan Suta   
în Horoscop
14/10/2019, 14:15
Horoscop zilnic marți, 15 octombrie 2019. Racii primesc vești plăcute de la un apropiat
Horoscop 15 octombrie 2019. Sursa foto: pixabay.com

Potrivit celui mai nou horoscop, cel de marți, 15 octombrie 2019, Racii vor avea parte de o zi importantă, căci vor primi vești importante de la o persoană apropiată. Lucrurile se vor schimba în bine pentru acești nativi, căci li se deschide un nou drum, unul plin de oportunități.

Horoscop 15 octombrie pentru Berbec

Berbecii au nevoie de niște asigurări că lucrurile pentru care se luptă au un sens, o finalitate. Își vor da seama de faptul că nu toate persoanele de care sunt înconjurați sunt adevărați prieteni.

Taur

Taurii au parte de o zi aglomerată, una în care trebuie să facă față mai multor situații contratimp. Vor da dovadă de perspicacitate și eficiență.

Horoscop 15 octombrie pentru Gemeni

Gemenii duc în spate o povară mai veche și se pare că vor găsi soluția potrivită. Lucrurile se schimbă în bine.

horoscop 15 octombrie 2019
Leii trec prin tot felul de stări contradictorii. Sursa foto: horoscopefriends.co.uk

Rac

Racii au parte de vești importante de la o persoană apropiată. Li se vor deschide o serie de oportunități de care e bine să profite.

Leu

Leii trec prin tot felul de stări contradictorii. Sunt prinși, cumva, între ciocan și nicovală și au parte de tot felul de situații care mai de care mai controversate.

Horoscop 15 octombrie pentru Fecioară

Fecioarele au parte de o zi în care cuvântul lor va cântări foarte mult. Se vor rezolva anumite probleme de natură emoțională care dăinuie de mai multă vreme în sufletul lor.

Balanță

Balanțele continuă săptămâna într-un ritm alert. Au parte de tot felul de surprize la locul de muncă, unele chiar foarte plăcute.

Scorpion

Scorpionii duc o bătălie interioară și trag tot felul de concluzii pripite. Nu ajung la o soluție, dar măcar reușesc să vadă lucrurile cu alți ochi.

Săgetător

Săgetătorii primesc vești bune din punct de vedere financiar. Li se schimbă complet orizonturile și reușesc să ajungă acolo unde își doresc.

Capricorn

Capricornii pornesc într-o aventură de zile mari și au ca partener o persoană din familie. Au parte de multe momente frumoase.

Vărsător

Acești nativi încetează, în sfârșit, să mai viseze și încep să lupte cu adevărat pentru a-și îndeplini dorințele.

Pești

Peștii nu sunt tocmai în apele lor. Trebuie să schimbe mediul, să facă o curățenie generală și în lista lor de prieteni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×