Horoscop zilnic marți, 15 ianuarie: vești bune în dragoste

Ana Chivu   
în Horoscop
14/01/2019, 13:26
Horoscop zilnic marți, 15 ianuarie: vești bune în dragoste
Iată ce spun astrele pentru ziua de azi, 15 ianuarie! Cine are parte de o schimbare în dragoste?

Horoscopul de azi, marți, 15 ianuarie, arată ce evenimente vor veni pentru cele 12 zodii. Ce spun atsrele pentru: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești? De asemenea, Urania, astrologul renumit, a vorbit despre cei 12 nativi și despre parcursul lor în 2019.

”Gemenii, Racii, Săgetătorii trebuie să fie foarte, foarte atenți. Anul acesta Berbecul ar trebui să-și prezinte cartea de vizită, dintre semnele de foc. Anul trecut a strălucit Leul. Din semnele de aer, va străluci Balanța.Din cele de pământ, Fecioarele și Capricornii. Din cele de apă, Peștii și Scorpionii. Capricornul, Racul, Berbecul și Balanța trebuie să dea un pas înapoi și să se gândească foarte bine ce au făcut în cei 18 ani care au trecut.”

Horoscop zilnic marți, 15 ianuarie: o petrecere de familie vine îndată

Horoscopul pentru azi, marți, 15 ianuarie, indică evenimentele prin care sunt nevoite cele 12 zodii să treacă pentru a putea evolua. Fiecare întâmplare este o lecție pentru viitor, așa că trebuie să trateze totul cu calm și rațiune. Cine va avea noroc azi și cine va fi înțeleptul horoscopului?

Zodiac 15 ianuarie
Zodiac 15 ianuarie

Berbec

Azi este o zi specială pentru liniște și pentru relaxare. Se pare că ziua de marți vă aduce timp pentru gândurile voatstre, cu toate că spre după-amiază aveți câteva momente de plictiseală. O persoană dragă va urma să vă ceară ajutorul. Fiți pe fază pentru ea! Favorul vi se va întoarce.

Taur

Azi, 15 ianuarie, aveți parte de câștiguri personale. De asemenea, astrele arată că vă veți găsi norocul în dragoste, după o perioadă de ghinion, acum este timpul potrivit pentru a primi o astfel de persoană în viață. Vă așteaptă un cadou romantic, iar ziua la locul de muncă va decurge într-o totală relaxare.

Gemeni

Gemenii au azi, marți, câteva mici succese pe plan financiar. Afacerile personale pe care le aveți par că au o creștere ușoară, dar sigură. Familia voastră pregătește de zor o petrecere surpriză pentur o rudă. Vă veți implica în aceasta pentru a ieși cât mai bine.

Rac

Îți este recomandat să îți asumi toate riscurile azi. Ți se recomandă să acționezi așa în toate domeniile. Trebuie să analizezi bine lucrurile din preajma ta și să tragi concluziile mai apoi, pentru a nu da greș. De asemenea, astrele arată că vei începe o dietă. Nu trebuie să dai sfaturi azi!

Leu

Azi ai o stare de spirit luminoasă. Crezi în tine și îți stabilești un obiectiv pe care îl vei urma multă vreme. Totuşi, azi va exista un dezacord cu un partener relativ sau de afaceri. Veți găsi un numitor comun după ce vă moderați ambiția și vă calmați mândria. Ziua nu este foarte potrivită pentru schimbări externe sau experimente cu stilul vestimentar.

Fecioară

Azi ești extrem de mândră pentru actul nobil pe care îl vei face. Îți este recomandat să fii mai atent la partenerul tău, care se simte destul de neglijat în ultima vreme. Odihnește-te, poate într-o vacanță alături de iubitul tău.

Balanță

Ai parte de multe aspecte pozitive, ești înconjurat de mulți prieteni, oameni care te iubesc și te înțeleg profund. Ai o legătură specială cu ei pentru că vă cunoașteți din copilărie, ați crescut împreună, iar asta vă leagă foarte tare.

Scorpion

Ai parte de câteva nemulțumiri astăzi. Ar trebui să vă coordonați mai bine lucrurile și să vă schimbați atitudinea față de familie și prieteni. Este indicat să petreceți mai mult timp cu ei. E bine să luaţi deciziile în linişte. Mai ales că spre seară va veni şi un oftat de uşurare. Un membru al familiei va fi mulţumit.

Săgetător

Ți se recomandă să eviți azi, marți, locurile aglomerate, pentru că îți crește riscul să te îmbolnăvești de o boală contagioasă. Dacă nu poți amâna contactul cu mulțimea de oameni, fii prudent măcar. De asemenea, trebuie să eviți azi și cheltuielile spontane.

Capricorn

Ai, 15 ianuarie, îți dorești foarte mult intimitate și liniște. Vrei să te relaxezi și să te detașezi total. Azi trebuie să faci lucrurile în pace, chiar dacă ești nevoit să mergi și la lucru. Prioritățile tale sunt finanțele și afacerile. S-ar putea să intri în bugetul familiei pentru a face achiziţii inutile.

Pești

Peștii se angajează azi în câteva activități care îi vor încânta enorm. Această atitudine va fi molipsitoare, iar cei din jur îşi vor deschide sufletul faţă de voi. Spre seară, este probabil ca cineva drag să îţi facă dezvăluiri extrem de interesante.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×