Horoscop zilnic: marți, 14 ianuarie. Vărsătorii trebuie să își asculte vocea interioară

Bogdan Solomon   
în Horoscop
13/01/2020, 13:58
Horoscop zilnic: marți, 14 ianuarie. Vărsătorii trebuie să își asculte vocea interioară
Vărsătorii trebuie să-și asculte vocea interioară pentru a rezolva problemele din ziua de marți, 14 ianuarie. Sursa foto: Facebook

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de marți, 13 ianuarie, iar veștile sunt printre cele mai bune pentru majoritatea semnelor zodiacale, mai ales din punct de vedere sentimental. Cele trei ceasuri rele s-ar putea să îți creeze, însă, unele neplăceri, dacă te numeri printre nativii din Vărsător. Ascultă-ți cu încredere vocea interioară și vei vedea că niciun obstacol nu este imposibil de trecut.

Ce surprize ți-au rezervat astrele în ziua de marți, 14 ianuarie

De asemenea, dacă ești născut sub semnul Racului și ai tendința de a te îndoi de șansele tale de reușită, încearcă să te relaxezi. Privește cu încredere spre viitor, pentru că te așteaptă o mulțime de energii negative. Ești doar puțin obosit, așa că nu odihnește-te și nu te mai crampona de tot felul de amănunte care îți fac rău.

Berbec

Încearcă să fii coerent când îți expui punctul de vedere, pentru că ai în preajmă persoane care nu înțeleg nimic. Unii vor crede că iei totul prea în glumă și nu tratezi cu seriozitate anumite probleme, iar alții au impresia că nu ești precaut și te arunci în gol fără să te informezi suficient de bine înainte. Oricât de încrezător ai fi în ideile tale, bazează-te doar pe fapte concrete, cifre reale, lucruri deja cunoscute, ca să nu fii considerat un ciudat. Originalitatea ideilor nu va fi acceptată de oricine, dar măcar le poți expune cu luciditate.

Taur

Acceptă ajutorul unui coleg pentru că se va dovedi a fi salvator într-un moment sen-sibil din viața ta. Deși vrei să crezi cu tărie că te poți descurca şi singur, vei avea numai de câştigat dacă admiți că uneori este nevoie şi de o mână întinsă. Dacă re-fuzi ajutorul prietenesc şi sincer, altcineva ar putea profita de șansă și vei avea de regretat. Nu te încăpăţâna să respingi orice ajutor şi nu te gândi că în spatele aces-tui gest sincer s-ar ascunde ceva, pentru că vei rata șansa.

Gemeni

Dacă te vei simţi blocat într-un punct mort, nu trebuie să te complaci în situaţia res-pectivă, pentru că nu te reprezintă. Ești un luptător, un om dornic de acţiune, nicide-cum un comod care aşteaptă ca problemele să se rezolve de la sine. Implică-te, luptă pentru ceea ce vrei să obţii şi pentru a ieşi din acest impas. Ai planuri mari de viitor, ai gânduri măreţe, dar încetinirea ritmului nu-ți este pe plac, de aceea trebuie să faci ceva să repornești toată maşinăria.

Rac

Te îndoiești de şansele de succes ale unui proiect în care ești angrenat şi dacă nimic nu te atrage să-l duci mai departe, e şi normal ca roadele să nu mai apară. E posibil să fii puțin obosit și ar fi bine să iei o scurtă pauză şi să continui după ce îți mai în-cărci un pic bateriile. Poate acum nimic nu mai evoluează în direcţia dorită, e şi nor-mal să ajungi într-o zona ternă în care nu se mai întâmplă nimic, dar nu abandona încrederea în reuşita finală. Vei ajunge acolo, ești pe drumul potrivit către un succes deplin!

LEU

Cele mai frumoase opere de artă se nasc din suferinţă, din tristeţe, în momentele în care inima artistului plânge. Te apasă o povară pe suflet, plângi surd în sinea ta pentru un eşec, dar dacă vei transpune această durere într-o formă de creaţie, vei fi uimit să vezi ce iese! Este o formă de a concentra energia pe care ai fi consumat-o în lacrimi şi suspine, într-o creaţie artistică demnă de mândrie. Nu e o ruşine să suferi, aşa e, dar e minunat să şi poți scrie ceea ce simţi, să pui pe clape ceea ce te doare sau să pictezi în tonurile inimii. Vei depăşi mult mai uşor momentul

Fecioară

Lasă toate fobiile deoparte, nu au ce căuta la o persoană care a trecut prin atâtea în ultimii ani! Ești mult mai matur, mai puternic, ai învăţat că nimic nu te poate afecta dacă nu permiți, deci toate aceste motive care îți creează neplăceri la nivel psihic, ar trebui ignorate. Nu îți dai seama de unde ai atâtea frici: să vorbești în public, să dai un telefon, să-ți exprimi părerea, să circuli noaptea. Nu contează de unde provin, ci cum le poți înfrunta. Demonstrează că ești puternic și îți poți înfrâna frici!

Balanță

Cineva trece prin momente dificile și apari la momentul cel mai potrivit pentru a-l scoate din întuneric, din suferinţă, din singurătate. Lupţi pentru drepturile sale, uiți de propria viaţă doar pentru a-i sări în ajutor şi nimic nu te încântă mai mult decât să observi un zâmbet pe chipul său. O faci dezinteresat, necondiţionat, sincer, cu dragă inimă, oferind tot ce ai mai bun în tine pentru a-l proteja. Deții toate armele de care e nevoie pentru o victorie deplină, pentru că ești curajos şi pregătit de orice.

Scorpion

Ai grijă la ceea ce pare a fi un ajutor prietenesc, pentru că e posibil să se ascundă şi altceva în spatele bunelor intenţii. După ce te vei folosi de sfaturile primite, te vei trezi prins într-o capcană şi vei plăti înapoi însutit serviciile primite. Ar fi bine să te gândești bine înainte de a profita de ajutorul oferit. S-ar putea ca cel care se implică acum în problemele tale să dorească de fapt să te controleze, să te aibă la mâna. Este un fel de ajutor obsesiv. Ține-l la distanţă cu diplomaţie!

Săgetător

Muncești cu sârg, deoarece observi că proiectul la care îţi aduci contribuţia evoluea-ză foarte bine, iar rezultatele finale încep să se contureze la orizont. Cu atât mai mari devin motivaţia, ambiţia, dorinţa de a ajunge la capăt, cu cât ai ceva concret de câştigat de pe urma acestei investiţii masive. Deci, trage tare ca să duci la bun sfârșit ce ai început. Ți se cere atenţie şi concentrare, dar şi un oarecare efort, pentru că nu e un proiect simplu, ci un mare devorator de energie pe toate planurile: fizic, mental, emoţional. Însă, ceea ce se clădeşte din minte şi din mâini e demn de toată lauda şi mândria!

Capricorn

Fii pregătit pentru tot felul de piedici dacă ai de rezolvat probleme de natură oficială. Birocraţia se va dovedi a fi cel mai frustrant obstacol în planurile tale, la orice uşă vei bate, mereu se va găsi cineva care să te întoarcă din drum pentru un document lipsă la dosar. Trebuie să te înarmezi cu răbdare şi calm dacă intri în contact cu reprezentanţii statului, pentru că ori nu-i găsești în toane bune, ori îți aruncă pe umeri tot felul de obligaţii de parcă nu ai avea niciun drept. Probabil nu rezolvi nimic din ce ți-ai pro-pus azi, ci mai trebuie să vii şi mâine.

Vărsător

Stai şi ascultă ce îți transmite vocea interioară cu privire la direcţia de mers în situaţia de faţă. Poate sensul la care te-ai gândit nu este cel mai bun, ci mai există şi altceva care ar merita folosit ca soluţie în ceea ce te preocupă acum. Nici nu ştii cum auzi un sfat excelent din cel mai neaşteptat ungher al minţii, dintr-o amintire de de-mult, dintr-un refren de melodie auzit la radio. Informaţiile cele mai folositoare vin pe căi subtile, nu sub formă de sfaturi concrete, informaţii scrise sau ceva foarte palpa-bil, deci fii atent şi la aspectele mai ciudate cu care intri azi în contact.

Pești

Mama e cel mai important om din viață în acest moment, iar relaţia cu ea îți cere cea mai mare atenţie. Ori ea are nevoie de prezenţa ta mai mult ca oricând, pentru că deţii soluţia la una din problemele care o macină, ori ceri mai mult alinarea ei, compania ei, ocrotirea ei, pe care nimeni altcineva nu ți le poate da în acest fel. Dacă mama nu e pe aproape, vei putea primi aceleaşi emoţii intense din partea unei per-soane pe care o admiri şi o respecți şi care se poartă de parcă ți-ar fi cu adevărat părinte. E minunat să te simţi în siguranţă când cineva îți este alături necondiţionat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×