Horoscop zilnic: luni, 5 noiembrie 2018: pericol pentru berbec

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/11/2018, 12:28
Horoscop zilnic: luni, 5 noiembrie 2018: pericol pentru berbec
Iată ce spun astrele pentru zodii pentru ziua de luni, 5 noiembrie!

Horoscopul zilei de luni, 5 noiembrie 2018, indică faptul că luna nativului scorpion nu îi priește berbecului. Care sunt situațiile cu care se confruntă cele 12 zodii ale horoscopului. Care sunt evenimentele de la începutul noii săptămâni de noiembrie? Iată cum arată astrele în ziua de 5 noiembrie, dar și aspectele astrologice.

Horoscopul zilnic: luni, 5 noiembrie 2018: Capricorn

Economiile sunt cheltuite! Dai iama în tot ce ai reușit să strângi de-a lungul anului pentru a-ți face poftele. Bucuria este doar pe moment, din păcate, pentru că vei avea zile în care îți va trebui cu adevărat un ban în plus.

Horoscopul zilnic: luni, 5 noiembrie 2018: Vărsător

Echilibrul după care ai tânjit atât de mult face parte din viața ta astăzi, luni, 5 noiembrie. Se pare că ai reușit să înveți să desparți viața sentimentală de cea profesională, iar acum vezi cât de bine decurs lucrurile. Cu ajutorul acestui echilibru, o să ai timp mai mult pentru liniștea ta și pentru partea spirituală.

Horoscopul zilnic: luni, 5 noiembrie 2018: Pești

Scapi de o povară! Săptămâna asta începe extraordinar pentru tine, pentru că în sfârșit îți faci curaj să discuți despre ceva foarte sensibil, ceva ce era îngropat adânc în sufletul tău.

Horoscopul zilnic: luni, 5 noiembrie 2018: Berbec

Astre, 5 noiembrie
Astre, 5 noiembrie

Ai grijă, te pândește un pericol! Dacă simți o situație cu un risc de primejdie cât de mic, trebuie să te ferești. Poate vei realiza că te-ai speriat degeaba, dar niciodată nu e bine să îți asumi astfel de riscuri.

Horoscopul zilnic: luni, 5 noiembrie 2018: Taur

Partenerul tău de cuplu are o dorință puțin ciudată. Îl vei ajuta să și-o îndeplinească, deși nu înțelegi de ce, cum, și de unde a apărut aceasta. Nu-ți pune întrebări unde nu este cazul.

Horoscopul zilnic: luni, 5 noiembrie 2018: Gemeni

Vrei să scapi urgent de rutină. Ți se arată exact modul prin care poți să-ți îndeplinești dorința. Inițial te-ai gândit să îți schimbi locul de muncă, dar altceva vine în ajutorul tău. Ți se oferă un extra-job.

Horoscopul zilnic: luni, 5 noiembrie 2018: Rac

Aspecte astrologice, 5 noiembrie 2018
Aspecte astrologice, 5 noiembrie 2018

Te înțelegi mai mult decât bine cu cei care-ți sunt șefi, datorită acestui fapt, îți permiți mai multe lucruri decât colegii tău de muncă. O să le propui luni, 5 noiembrie, un târg pe care îl vor accepta îndată.

Horoscopul zilnic: luni, 5 noiembrie 2018: Leu

Ai în așteptare o idee extraordinară, doar că a trebuit să ai undă verde pentru a o pune în practică. Ești fericit acum, dar te așteaptă multe emoții.

Horoscopul zilnic: luni, 5 noiembrie 2018: Fecioară

Ai parte de o invitație la un eveniment foarte elegant, unde se vor afla oameni influenți. Cu toate că sună bine, și este ceea ce ți-a fi dorit, acum nu ești entuziasmat. Luna aceasta nu stai foarte bine pe planul financiar.

Horoscopul zilnic: luni, 5 noiembrie 2018: Balanță

O să organizezi o petrecere petru vechii tăi prieteni, colegi din liceu/generală sau prieteni cu care ai crescut. O să te umpli de energie pozitivă și o să recuperezi tot timpul care va ținut pe toți departe.

Horoscopul zilnic: luni, 5 noiembrie 2018: Scorpion

Vei primi laude și admirații de la o persoană, iar tu te vei face că nu înțelegi exact. Alegi să faci un pas în spate, să fii sigur de intenții și de cuvintele spuse, iar acea persoană va face următorul, pentru a te asigura că este adevărat ceea ce spune.

Horoscopul zilnic: luni, 5 noiembrie 2018: Săgetător

Ai un secret ascuns pe care nu vrei să-l dezvălui, ești egoist, așa că păstrezi fericirea pentru tine. Cu toate că te chinui să ascunzi, cei care te cunosc văd foarte bine că ești încontinuu cu zâmbetul pe buze.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×