Horoscop zilnic luni, 29 octombrie 2018: leii să se ferească de intervenții

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
28/10/2018, 15:50
Horoscop zilnic luni, 29 octombrie 2018: leii să se ferească de intervenții
Iat[ ce spun astrele pentru ziua de luni, 29 octombrie 2018!

Ce anunță astrele pentru cele 12 zodii pentru ziua de luni, 29 octombrie? Se pare că unele ar trebui să se ferească de lucruri care îi vor afecta pe viață. Ce pierderi vor avea nativii? Care sunt sfaturile astrelor pentru acestea? Vor găsi rezolvarea pentru situațiile limită?

Horoscop zilnic luni, 29 octombrie 2019: Berbec

Se pare că astrele anunță pentru berbeci că au nevoie urgentă de o curățenie generală și o redecorare a locuinței. La amiază ar fi nevoie să îți programezi mai bine lucrurile.

Horoscop zilnic luni, 29 octombrie 2019: Taur

Ai parte de drumuri scurte azi, potrivit exact pentru a cunoaște multe persoane. Luni trebuie să fii prudent și să-ți rezolvi pas cu pas ce ai nevoie.

Horoscop zilnic luni, 29 octombrie 2019: Gemeni

Veniturile de la serviciu sunt fluctuante, așa că nu te poți baza pe ceva sigur. Ai nevoie de momente în care să fii sigur, să fii mai decis, și să ai mai multă încredere în tine și propriile forțe.

Horoscop zilnic luni, 29 octombrie 2019: Rac

Azi vrei să te relaxezi, așa că alegi plimbări în parc, o ieșire la un loc preferat unde să mănânci, nu ceva fițo, nu ești genul, și o întâlnire plăcută cu prietenii spre seară.

Horoscop zilnic luni, 29 octombrie 2019: Leu

Astrele anunță pentru luni, 29 octombrie, că vei fii în mare parte a timpului foarte retras. În timpul acesta alegă să te gândești numai la viitor.

Horoscop zilnic luni, 29 octombrie 2019: Fecioară

Ai parte de o săptămână care începe și se termină cu prietenii tăi. De asemenea, ești tentat să riștă o prietenie pentru o relație de iubire.

Horoscop zilnic luni, 29 octombrie 2019: Balanță

Ai probleme cu autoritățile! Va trebui să oferi mai multe explicații pentru faptele tale, și să demonstrezi strict dacă ai făcut sau nu ceva. Ar trebui să te pregătești încă de pe acum.

Horoscop zilnic luni, 29 octombrie 2019: Scorpion

O să ai niște vești din străinătate. Luni o să ai grijă de sufletul tău și de cunoaștere și evoluție. Ai putea să fii foarte interesat de artă. O să porți niște discuții spirituale.

Horoscop zilnic luni, 29 octombrie 2019: Capricorn

Din păcate, partenerul tău de viață îți va crea niște probleme. Pe partea de relații stai destul de prost, acest lucru este generat de principiile tale în viață, și de atitudinea ta, care nu este cea mai bună,

Horoscop zilnic luni, 29 octombrie 2019: Vărsător

Ai parte de multe proiecte, serviciul o să te consume la maximum. Cel mai bine ar fi să adopți într-un final un stil de viață sănător, nu o dietă atunci când îți mai amintești. Hidratează-te și ai grijă de corpul tăru, iar mintea va fi de asemenea foarte relaxată.

Horoscop zilnic luni, 29 octombrie 2019: Pești

O să ai drept companie foarte mulți copii azi, 29 octombrie. Ai parte de unele situații mai dificile, dar le depășești. Ești mai mult decât implicat la locul de muncă, de unde și singuritatea pe planul dragostei. Ar trebui să-ți faci timp și pentru altele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×