Horoscop zilnic: luni, 29 iulie. Leul este foarte norocos

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Horoscop
28/07/2019, 18:15
Horoscop zilnic: luni, 29 iulie. Leul este foarte norocos GALERIE FOTO
Horoscop 29 iulie

FANATIK vă aduce horoscopul pentru data de 29 iulie. Unele dintre zodii au ceva robleme la locul de muncă, dar acestea se vor rezolva de la sine. Leul însă se pare că este câștigătorul de astăzi. Înregistrează succes după succes, pe toate planurile!

Așa arată horoscopul pentru data de 29 iulie, pentru fiecare zodie

Berbec

Lauda de sine, nu miroase a bine! Berbecii trebuie să lase lăudăroșenia la o parte și să-și vadă de proiectele la care lucrează, deoarece colegii vă vor privi cu indignare. Mai bine terminați ce ați început și lăsați vorbele de laudă să vină de la alte persoane!

Taur

Nativii Taur au șanse să fie promovați la locul de muncă, însă odată cu salariu va crește și responsabilitatea. Mai bine ați vorbi cu o persoană mai în vârstă de la locul de muncă sau din familia, înainte de a lua o decizie.

Horoscop 29 iulie
Horoscop 29 iulie

Gemeni

Gemeni, s-ar putea să realizaţi că o persoană din cercul vostru de prieteni nu vă este fidelă. Dacă v-a trădat sau nu v-a oferit respectul în această relaţie de prietenie, cel mai bine ar fi să vă retrageţi.

Rac

Ascultaţi sfaturile oferite de cei apropiaţi, persoanele în care aveţi încredere absolută, ma ales dacă aveți de luat o decizie legată de buget sau o afacere.

Leu

Nativul Leu este urmărit de noroc. Fie că veți demara o afacere profitabilă, foe că primiți o moștenire, aveți noroc de bani. Și în dragoste vă merge bine, deoarece persoana la care visați își poate face apariția în viașa voastră.

Fecioară

Nativii Fecioară trebuie să-și deschidă sufletul astăzi și să vorbească fără emoții despre ceea ce îi neliniștește, dar și despre sentimentele lor. Pe plan personal, există o mare posibilitate să vă întâlniți jumătatea.

Balanţă

Nativii din Balanță vor fi, astăzi, foarte romantici și cu capul în nori. Acest lucru v-ar putea ajuta la creativitate, însă v-ar putea crea probleme în relațiile profesionale.

Scorpion

Nativii Scorpion sunt bombardați astăzi cu bârfe. Trebuie însă să faceți diferența ditre bârfe și fapte probate, înainte de alua o decizie pe care ați putea s-o regretați, mai târziu.

Săgetător

Astăzi este o zi a victoriei pentru tine. Iar această victorie poate veni sub forma unei eventuale promovări sau poate îmbrăca forma unei plecări într-o călătorie neaşteptată, dar care se anunţă extrem de atractivă.

Capricorn

Capricornul este plin de idei, astăzi. Unele sunt foarte bune și te pot ajuta să uiți de ziua de mâine,pe plan financiar, însă altele sunt destul de copilărești și trebuie să renunți la ele!

Vărsător

Nativii Vărsător sunt plini de farmec, astăzi și se află în centrul atenției. Prietenii vor să vă fie în preajmă, însă la fel vor și membrii familiei. Trebuie să nu vă neglijați familia, dacă vreți să aveți linite acasă.

Pești

Peștii vor o schimbare. Sunt destul de nemulțumiți de felul în care aratăși este posibil să decidă să plătească pentru un abonament la o sala de forță. Oricum, trebuie să te simți bine în propria piele!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×