Horoscop zilnic luni, 28 octombrie 2019. Balanțele și Săgetătorii sunt pe drumuri

Dan Suta   
în Horoscop
27/10/2019, 14:51
Horoscop zilnic luni, 28 octombrie 2019. Balanțele și Săgetătorii sunt pe drumuri
Horoscop 28 octombrie 2019. Sursa foto: bucureștifm.ro

Potrivit celui mai nou horoscop, cel de luni, 28 octombrie 2019, Balanțele și Săgetătorii vor fi puși pe drumuri. Lucrurile se vor schimba în bine pentru ei, căci sunt de mai multă vreme în așteptarea unor vești care să le readucă zâmbetul pe buze.

Horocop 28 octombrie pentru Berbec

Berbecii dau tot ce pot pentru a nu lăsa lucruri neterminate pentru a doua zi. Sunt foarte eficienți și fac tot posibilul să nu rămâne cu temele în suspendare. Pentru ei, se vor schimba multe începând de mâine.

Taur

Taurii simt nevoia unei pauze, simt nevoia unor momente în care să se dedice mai mult familiei, oamenilor dragi din jurul lor.

Gemeni

Gemenii se simt foarte bucuroși pentru că reușesc să obțină tot ceea ce vor. Dau de oameni care le sunt aproape și le arată toată susținerea lor.

Rac

Racii încep săptămâna cu stângul. Niște discuții în contradictoriu dis-de-dimineață, purtate cu cineva din familie ori cu un vecin le va strica tot cheful.

Leu

Leii sunt extrem de rebeli mâine. Sunt puși pe șotii și îi atrag și pe cei din jur în lumea lor. Leii vor fi sarea și piperul mohorâtei zile de luni.

Horoscop 28 octombrie pentru Fecioară

Fecioarele sunt cu nervii la pământ și încearcă să iasă din cumulul de stări contradictorii cu care s-au confruntat în ultima vreme.

Balanță

Balanțele sunt în viteză toată ziua și ajung în mai multe locuri unde au de semnat tot felul de contracte importante. Este o zi de bun augur.

Scorpion

Scorpionii sunt ceva mai triști. Nu le convine aproape nimic din ce se întâmplă în jurul lor și sunt frustrați că nu îi pot manipula pe ceilalți și de data asta.

Săgetător

Săgetătorii duc la bun sfârșit niște planuri extrem de avantajoase din punct de vedere financiar. Au parte de o surpriză plăcută după amiaza.

Capricorn

Capricornii spun lucruri care îi deranjează pe cei din jurul lor. Trebuie să fie ceva mai atenți la limba lor ascuțită.

Vărsător

Vărsătorii nu pun mare preț pe anumite decizii pe care trebuie să le ia mâine și ar putea avea de suferit din această cauză.

Horoscop 28 octombrie pentru Pești

Peștii au multe lucruri de făcut, dar chef ioc! Cineva îi constrânge să renunțe, însă nu vor fi tocmai încântați nici de soluția aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×