Horoscop săptămânal 28 octombrie – 3 noiembrie 2019. Perioadă benefică pentru Fecioare și Berbeci

Dan Suta   
în Horoscop
25/10/2019, 18:18
Horoscop săptămânal 28 octombrie – 3 noiembrie 2019. Perioadă benefică pentru Fecioare și Berbeci
Horoscop săptămânal 28 octombrie - 3 noiembrie 2019. Sursa foto: Zee News

Potrivit celui mai nou horoscop săptămânal, cel pentru perioada 28 octombrie – 3 noiembrie 2019, perioada care urmează este una extraordinară în special pentru zodiile Fecioară și Berbec. Acești nativi vor reuși să obțină câteva lucruri după care tânjeau de mai multă vreme.

Horoscop săptămânal 28 octombrie – 3 noiembrie pentru Berbec

Berbecii pun cap la cap toate lucrurile care nu au funcționat în ultima vreme și dau de soluția potrivită pentru a ieși din impas. Este o perioadă extraordinară mai ales din punct de vedere financiar.

Taur

Taurii au parte de o săptămână interesantă binecuvântată de vești bune. Marțea vor primi o ofertă de nerefuzat, iar spre sfârșitul săptămânii lucrurile se vor ameliora pentru aceștia din punct de vedere financiar. Vor primi bani de unde nu se așteaptă.

Gemeni

Gemenii au șapte zile pline de trăiri intense. Toate lucrurile se rezolvă cu bine în viața lor. Încă de la începutul săptămânii primesc o veste importantă de la niște instituții.

Rac

Racii au o săptămână favorabilă în sectorul sănătății, dar și în dragoste. Au parte de întâlniri romantice începând cu weekend-ul care va urma.

Leu

Leii fac niște concesii unor persoane pe care ar trebui să le evite, în mod normal. Devin ceva mai eficienți, dar în același timp mai concentrați asupra viitorului lor.

Horoscop săptămânal pentru Fecioară

Fecioarele au parte și ele de lucruri frumoase. Încă de la începutul săptămânii, oamenii din jurul lor le vor ajuta să depășească anumite situații tensionate care vor apărea lunea. În rest, numai de bine!

Balanță

Balanțele nu reușesc nici în următoarea săptămână să se adune, așa cum ar trebui în mod obișnuit. Va fi o perioadă ceva mai grea sufletește vorbind.

Scorpion

Scorpionii primesc niște oferte de colaborare care pot fi extrem de avantajoase din punct de vedere financiar. Câștigă puncte la capitolul imagine.

Horoscop săptămânal pentru Săgetător

Săgetătorii rup orice record la capitolul supărare. Îi deranjează orice și devin atât de recalcitranți încât ajung să nu se mai suporte nici pe ei înșiși.

Capricorn

Capricornii dau dovadă de mai multă înțelepciune în raporturile cu colegii de serviciu. Schimbă tactica și astfel devin vedetele săptămânii.

Vărsător

Vărsătorii spun una și fac alta, iar asta vor observa mai multe persoane, fapt pentru care vor avea ceva de tras.

Pești

Peștii au o săptămână fără surprize. Este una destul de monotonă, destul de plictisitoare. Au nevoie de un imbold, de ceva care să îi dezmorțească.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×