Horoscop zilnic: luni, 26 august. Leul își va îndeplini toate dorințele

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
25/08/2019, 16:10
Horoscop zilnic: luni, 26 august. Leul își va îndeplini toate dorințele
Nativii născuți în zodia leu își vor îndeplini astăzi mai multe dorințe. Sursa foto.: b1.ro

Astrologii au pregătit horoscopul zilei de luni, 26 august. Horoscopul primei zile din săptămână aduce evenimente pentru toate zodiile horoscopului european. Nativii singuri au șanse mari să-și întâlnească sufletul pereche. Este timpul ca unele zodii să întoarcă favoarea celor care i-au ajutat în trecut.

Horoscop zilnic pentru luni, 26 august. Ce se întâmplă cu zodiile

Berbec

Nu mai lăsa pe ultimul loc sarcinile mici. La prima vedere pot părea neimportante, dar ele te ajută dă obții noi victorii. Sunt șanse destul de mari să câștigi încredere în ochii șefilor care te vor propune pentru o promovare.

Taur

Te simți stresat și obosit și conștientizezi că ai nevoie de o pauză. Planifică o escapadă în afara orașului și distrează-te alături de prieteni. Evită discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită. Fii diplomat și sincer și vei rezolva disputa.

Gemeni

Nu te supăra dacă de data asta ai pierdut. Data viitoare vei avea mai multe șanse de câștig. Continuă să crezi în tine și în persoana ta. Ai potențial, trebuie doar să-ți reevaluezi prioritățile. Merită să te relaxezi alături de cei dragi.

Rac

Sunt multe tentații cărora ar fi bine să nu le cazi în plasă. Mare atenție la flirturile inocente. Partenerul de viață s-ar putea să fie deranjat de privirile și lejeritatea cu care gestionezi situația. Apelează la discreție și politețe dacă nu vrei să superi pe cineva.

Horoscop zilnic pentru luni, 26 august
Racul trebuie să fie atent la tentații. Persoana iubită s-ar putea să fie geloasă. Sursa foto: femeia.ro

Leu

Multe dintre dorințele tale se vor îndeplini astăzi fără nicio explicație. Ești încântat de mersul lucrurilor, dar nu uita că ar trebui să întorci binele primit. Nu ezita să faci fapte bune. Ajută o persoană nevoiașă sau fă o donație.

Fecioară

Mare atenție la incidentele din trafic. S-ar putea să rămâi fără combustibil chiar în mijlocul pustietății. Îaninte de a pleca la drum verifică ce ai de făcut. Focusează-te pe sarcinile pe care le ai de îndeplinit, nu mai fii cu capul în nori.

Balanţă

Te concentrezi foarte mult pe munca de la birou. S-ar putea să primești o mărire de salariu sau vei primi aprecieri din partea colegilor. Astăzi nu este o zi tocmai bună pentru improvizații, glume sau sarcini care țin de imaginație.

Scorpion

Te concentrezi pe relația amoroasă și detaliile picante care îți fac viața de cuplu mai frumoasă. Nativii singuri atrag atenția de partea lor în unele momente euforice. O întâlnire amoroasă poate transforma o aventură într-o relație de lungă durată.

Săgetător

Astăzi faci pe educatorul, dar persoana respectivă te pune în dificultate. Oricât de mult ai încerca să fii de ajutor nu ajungi la un rezultat productiv. Spre seară stai mai aproape de familie și relaxează-te la un film bun.

Capricorn

Ziua de astăzi va aduce schimbări radicale atât pe plan personal, cât și profesional. Unii nativi pun capăt relației în care nu se mai regăsesc. Alții se vor apropia de o persoană pe care până ieri nu ar fi observat-o. Înainte de a-ți scrie demisia, caută un alt loc de muncă.

Vărsător

Destinul este de partea ta și îți aduce numai surprize. Nu te gândi la partea materială. Vei fii înzestrat cu o stare de liniște interioară pe care o căutai de mult. Un alt motiv de fericire ar fi reluarea legăturii cu un fost partener de viață.

Peşti

Te gândești de foarte mulți ani cum să faci un ban în plus, iar acum ai șansa. Te-ai hotârât să treci la fapte și vei începe un nou capitol în viața ta. Unii membrii de familie s-ar putea să-ți creeze probleme și discuții.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×