Horoscop zilnic luni, 24 decembrie: Taurii atrag antipatii

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/12/2018, 16:05
Horoscop zilnic luni, 24 decembrie: Taurii atrag antipatii
Iată horoscopul pentru ziua de 24 decembrie pentru cei 12 nativi!

Horoscopul de azi, duminică, 24 decembrie, aduce viziunile astrelor pentru cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Ce surprize se anunță pentru cei 12 nativi în ajunul Crăciunului?

Scorpionul se află în planeta iubirii, a armoniei și a câtorva beneficii. Astrele arată că cele 12 zodii trebuie să se transforme mult pentru anul ce urmează. Acestea trebuie să fie mai reponsabile și mai sigure pe ele.

Horoscop zilnic luni, 24 decembrie: Berbec

Berbecii vor profita la maximum de liberul pe care îl au. De asemenea, vă veți face ordine în planurile pentru viitor. Aveți tendinața de a suprasolicita lucrurile tocami pe finele lor.

Horoscop zilnic luni, 24 decembrie: Taur

Veți tolera cam greu greșelile și lipsa de profesionalism pe care o tot arată cei din jurul tăru. Ești foarte drept, corect și vrei perfecțiune. Ai putea să mai lași acasă din rigurozitatea astea, cel puțin acum, în pragul sărbătorilor.

Horoscop zilnic luni, 24 decembrie: Gemeni

Gemenii ar putea rămâne fără planuri.Vei fi chemat la muncă din libere pentru o problemă ce lasă multe semne de întrebare, ceva ce trebuie rezolvat urgent și din timp, ca să nu scape de sub control.

Horoscop zilnic luni, 24 decembrie: Rac

Veți avea câteva clipe destul de strasante din partea celor de la locul de muncă. Cu toate că perioada sărbătorilor se arată una fericită, pentru tine va fi una plină de agitație și nervi întinși la maxim.

Horoscop zilnic luni, 24 decembrie: Leu

Începi săptămâna cu agitație, nervi și multă irascibilitate. Sunteți dornic să aplanați unele conflicte, dar parcă ceva stă mereu în calea voastră. Îi vei exune părerile fără să îți pese de ceilalți, lucru pe care îl faci mereu. Riști să rănești cu acestea!

Horoscop zilnic luni, 24 decembrie:Fecioară

Ai ușoare deregleri ale metabolismului, semn că trebuie să ai o mai mare grijă de tine și de corpul tău. Ai anumite excese alimentare, din păcate. Pune-ți viața la punct și prioritizează-o așa cum trebuie, ca să poți avea rezultate.

Horoscop zilnic luni, 24 decembrie: Balanță

Balanțele au parte de câteva cheltuieli neplanificate. Ești stresată foarte mult din cauza părții financiare. Poți să faci economii sau să îți mai găsești un loc de muncă. Tu alegi! Doar tu poți îndrepta situația în care te afli, pentur că tu ai demarat-o.

Horoscop zilnic luni, 24 decembrie: Scorpion

Cei din zodia Scorpionuluiau tendința de a intra în mici conflice cu cei din jurul tău, cu atât mai mult la serviciu. Se arată din ce în ce mai multe tensiuni și stări de oboseală acumulate. Trebuie să-ți iei urgent un concediu. De asemenea, se anunță o surpriză pentru tine din partea unei persoane dragi.

Horoscop zilnic luni, 24 decembrie:Capricorn

Aveți și voi stări de nervozitate și sunteți din ce în ce mai irascibili, fapt ce nu vă lasă să va concentrați așa cum trebuie la lucrurile importante. Nu vă simțiți împliniți din punct de vedete profesional.

Horoscop zilnic luni, 24 decembrie:Vărsător

Se anunță lucruri mărețe pe planul amoros pentru vărsători. Cei care sunt singuri își pot găsi pe cineva până la sfârșitul anului 2018. Trebuie să fiți atent în jur și să fiți mai curajos și sigur pe voi. Scoateți mulți bani din buzunare acum.

Horoscop zilnic luni, 24 decembrie: Pești

Peștii trebuie să aibă mare grijă la starea de sănătate din această perioadă. Trebuie să vă odihniți de ajuns și trebuie să vă puneți la unct un program. Astrele văd momente frumoase în cuplu, dacă aveți un partener.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×