Horoscop Urania pentru 22-28 decembrie 2018: discuții despre bani pentru Taur

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
21/12/2018, 13:15
Horoscop Urania pentru 22-28 decembrie 2018: discuții despre bani pentru Taur
Ce anunță Urania pentru cele 12 zodii ale horoscopului pentru 22-28 decembrie?

Urania aduce în horoscopul pentru perioada 22-28 decembrie întâmplările zoriilor. De asemenea, aceasta mai indică și că Soarele urmează să intre în zodia Capricornului. Astrologul a dezvăluit că berbecul are o capacitate de a comunica și de a își exprima altfel neplăcerile, dar și dorințele.

Ceva s-a schimbat mult în privința lui. De asemenea, se pare că mai mulți nativi vor avea o cu totul altă atitudine în perioada indicată de 22-28 decembrie. Cum se vor petrece lucrurile pentru cele 12 zodii ale horoscopului pentru 22-28 decembrie!

Horoscop Urania pentru 22-28 decembrie 2018: Soarele intră în Capricorn

Urania recomandă ca toate zodiile să își păstreze calmul și să se gândească la orice situație critică mai liniștite. Nimic nu e de fapt un capăt de lume, totul are opțiuni, deci…o rezolvare. Totul este să nu vă panicați de la început, iar mai apoi lucrurile prind contur.

Urania, astrolog
Urania, astrolog

Berbec

Berbecii pare că au găsit o modalitate prin a se face înțeleși mai bine. De asemenea, astrele arată că simții nevoia de a consolida lucruri la locul de muncă. Aveți zilele acestea nevoia de a petrece, de a ieși tare.

Taur

Aveți discuții multe, parcă de nesfârșit, despre bani. De asemenea, se indică implicații jurudice în întâlnirile voastre. Simțiți că este timpul să vă implicați părinții în educația cu copiii, v-ați dat seama că bunicii sunt o influență bună în viața lor.

Gemeni

Gemenii au senzația că trebuie să fie lăsați liberi să zburde. Nu trebuie să fie constrânși și obligați să facă sau să spună un lucru. Astrele prevăd câteva amânări sau blocaje ale unor planuri de mult discutate. Nu te panica!

Rac

Aveți tendința de a elimina constrângerile care pun presiune asupra psihicului vostru. faceți foarte bine. De asemenea, încercați să izolați oameniiși evenimentele care vă enervează și vă solicită atunci când nu trebuie.

Leu

Vei avea parate de multe, multe întâlniri cu prietenii tăi. Soarele în Capricorn va marca sănătate în ceea ce te privește. Vei avea parte de ipostaze pe care nu le vei putea cotrola, iar asta nu-ți va aduce o dispoziție prea bună.

Fecioară

Te vei preocupa de imaginea ta publică. Pentru tine contează ce lași să se vadă și cum te văd ceilalți. Fecioarele urmează să-și recapete firescul și obiectivitatea. Vei avea câteva provocări pe care le vei dovedi la un moment dat.

Balanță

Atenția îți estre atarasă de viața intelectuală. Perioada de 22-28 decembrie vei avea alături spontaneitatea. Limitele și inhibițiile tale sunt ieșite la suprafață acum.

Scorpion

Vei avea discuții pe teme juridice în perioada 22-28 decembrie. Vei avea parte, din păcate, și de întârziei sa blocaje ale unor excursii sau drumuri discutate înainte. Atragi norocul personal, totul cu ajutorul planetei Venus.

Săgetător

Astrele indică faptul că vei avea ceva dialoguri de circumstanță și consultări pe teme jurudice cu specialiști. Voi vă veți lovi de reticență și refuz. De asemenea, se arată că voi vă veți dori să ieșiți învingători dintr-o situațe, dar nu ar trebui să fiți atât de sigur.

Capricorn

Trebuie să vegheați asupra activității profesionale în care sunteți foarte implicat. Cu toate că sărbătorile vin, voi aveți alte trebuie în minte, nici urmă de o pauză. De asemenea, trebuie să țineți cont de ceea ce vor cei din jurul vostru.

Vărsător

Te decizi să începi un regim special pentru o viață mai sănătoasă. De asemenea, astrele arată că există mari șanse să petreci mult. E perioada în care te relaxezi și te detașezi, așa că îți dai voie să te bucuri de anii tinereții.

Pești

Ești preocupat de familie. Aveți schimburi de opinii nenumărate, acestea sunt menținute de politețe. Sunteți foarte emoționali și aveți reacții afective care pot aduce prietenii multe. Aveți un spirit practic și lucid în relațiile parteneriale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×